Σελίδα 359 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 591592593093193293393493553563573583593603613623633693793893994094595596597598591359 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.161 έως 7.180 από 39238

Θέμα: Off Topic

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Καλα το καταλαβα οτι εχω ιο.Χαλια!
    ΕυχαριστωΝικο θα το ψαξω το θεμα.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλεπω αυτο το μηνυμα καθε φορα που προσπαθω να μπω στο facebook.Κατι μου λεει οτι ειναι δουλεια hackers

"We detected some unusually behavior in your account, for your security in order to can access your account please send us all requried informations, the credit card number must be yours or a member of your family. We won't save the credit card in our datebase and won't make any charges. We ask only for verification purpose.

Σε λιγο θα ζητανε και διευθυνση και κλειδι του σπιτιου σου.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν στο ζητάει το facebook Ρένα, και καλά θα 'ναι να έκανες φορμάτ
    Εννοείται ότι δεν το ζητάει το facebook, για ποιόν λόγο να ζητούν πιστωτική κάρτα; Μην τσιμπάτε σε τέτοια, το πιο κλασσικό είναι ότι στέλνουν mail και καλά από τράπεζα και σου ζητάνε να τους δώσεις στοιχεία (κωδικούς κτλ) για να σου στείλουν λέει τις καινούριου τύπου κάρτες. Ποτέ και κανένας από πραγματική εταιρία δεν πρόκειται να σας ζητήσει με αυτόν τον τρόπο τέτοια στοιχεία...

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Η πλακα ειναι οτι το ζητησε τοσο αποτομα,που καταλαβαινεις με τη μια οτι κατι συμβαινει.
    Τελικα το προβλημα ηταν σε ενα παιχνιδι που ειχα στον υπολογιστη μου.Τωρα ψαχνω να βρω σε ολο τον υπολογιστη τι απεμεινε απο αυτο.

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πλακα ειναι οτι το ζητησε τοσο αποτομα,που καταλαβαινεις με τη μια οτι κατι συμβαινει.
    Τελικα το προβλημα ηταν σε ενα παιχνιδι που ειχα στον υπολογιστη μου.Τωρα ψαχνω να βρω σε ολο τον υπολογιστη τι απεμεινε απο αυτο.
    Επειδή απλά μια απεγκατάσταση δεν θα κάνει τίποτα, η καλύτερη λύση είναι το φορμάτ. Μπορεί να έχει τρυπώσει κανένα keylogger που καταγράφει ότι πληκτρολογείς και να πάθεις καμιά ζημιά (αν χρησιμοποιείς φυσικά τόσο ευαίσθητα στοιχεία στο internet).

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (13-05-11)

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

για όσους γουστάρουν ...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Η περιοχή Thingvellir είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη του πλανήτη. Αποτελεί μέρος του συστήματος ρηγμάτων του Βόρειου Ατλαντικού. Το Thingvellir και η μεγάλη ρηξιγενής κοιλάδα της Ανατολικής Αφρικής είναι οι μόνες περιοχές στη Γη, όπου κανείς μπορεί να παρατηρήσει με τα μάτια του τις φυσικές διεργασίες και τα αποτελέσματα δύο μεγάλων πλακών που αποσυντίθεται. Έγινε εθνικό πάρκο της Ισλανδίας το 1928, εξαιτίας του ιδιαίτερου τεκτονικού και ηφαιστειακού του περιβάλλοντος και λόγω της ιστορικής σημασίας του.

Η επαφή μεταξύ της βορειοαμερικανικής και ευρασιατικής πλάκας έχει αφήσει τα σημάδια της στις ρωγμές ή στα ρήγματα που διαβαίνουν την περιοχή. Μέρος αυτής της παράξενης και εντυπωσιακής συνύπαρξης είναι και το φαράγγι της Almannagjá. Η κατάδυση μεταξύ της αμερικανικής και ευρασιατικής ηπειρωτικής πλάκας γίνεται στο εθνικό πάρκο του Thingvellir. Η θερμοκρασία του νερού είναι περίπου 2,7 βαθμοί Κέλσιου και προέρχεται από την γεωθερμική διέξοδο ενός θαλάμου που βρίσκεται μακρυά κάτω από τη γήινη επιφάνεια. Η περιοχή κατάδυσης είναι τόσο μαγευτική που κάνει μερικούς ανθρώπους να δοκιμάσουν το βέρτιγκο και να πηδήσουν μέσα (με μια μάσκα φυσικά). Το νερό είναι τόσο καθαρό που μπορείτε να το πιείτε σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Μια καταπληκτική εμπειρία, όχι όμως για τους κλειστοφοβικούς.

Η περιοχή γεωλογικά δεν είναι τίποτα άλλο από μια τάφρο που οριοθετείται από ρήγματα. Το τεκτονικό ρήγμα στενεύει περίπου 20-25 χιλιόμετρα στην βορειοδυτική πλευρά και περίπου 10 χλμ. νοτιοδυτικά . Η επέκταση των πλακών εμφανίζεται κατά μήκος της κοιλάδας. Τα αναχώματα των πλακών της κοιλάδας κινούνται με ρυθμό περίπου 7 mm ετησίως , ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9000 χρόνων η εκτιμώμενη οριζόντια επέκταση ήταν της τάξης των 70 μέτρων. Το πάτωμα υποχωρεί κατά περίπου 1 mm ανά έτος, με συνολική καθίζηση 40 μέτρα για τα τελευταία 9000 χρόνια. Οι κινήσεις αυτές είναι ορισμένες φορές αρκετά επεισοδιακές, με την τελευταία μεγάλη σεισμική δραστηριότητα να λαμβάνει μέρος το 1789,κατά την οποία το δαπέδο της τάφρου κινήθηκε 1-2 μέτρα προς τα κάτω.

Silfra crack, Thingvellir Lake, National Park Thingvellir, Iceland
    The dive between the continents!

The SILFRA Rift is an absolute world class dive site due to two main reasons.
    First of all you will be diving in a crack between the American and Eurasian continents.
    It's the place where the continental plates meet and drift apart about 2cm per year. Secondly the visibility that you will experience will rarely be surpassed, if ever. 100m+! The reasons for this clarity are twofold: the water is cold ( 2°C - 4°C all year ) since it's the melting water from a glacier about 50km away and has traveled through the lava fields for many years before coming out at the north end of Thingvellir lake through underground wells.

Silfra Cathedral © Peter Rowlands, PR Productions

The Silfra water is as pristine as water can get and you can drink it at anytime during the dives.
    The [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] has been declared a WORLD HERITAGE SITE by UNESCO, both for its cultural & historical significance as well as natural & geological uniqueness.

Silfra Platform © Peter Rowlands, PR Productions Silfra consists of 3 sections, the Silfra Hall, the Silfra Cathedral and the Silfra Lagoon. We usually plan our dives and snorkel swims the way that we see all Silfra sections in every dive or snorkel on our [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] and our [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
    For divers or snorkelers that have only a limited amount of time in Iceland, we offer the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] where we dive or snorkel Silfra and then go and visit the famous [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] and the beautiful waterfall [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] to close the Golden Circle.

We start the first dive from a platform where some steps bring us into the water. Depending on skill and gusto, the dive with a maximum depth of 18 meters can be done in different variations. A mild current, caused by the underground wells, starts us drifting through the crack. Use this opportunity and look up and see the landscape outside through the surface. In other parts of the dive - see the underwater scenery mirror from the surface as if you were diving through a tunnel.

Surface Mirror © Peter Rowlands, PR Productions Did I hear Fish? No, not really in the crack, ... well, maybe little ones ... sometimes ..., however, there are plenty of [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (brown trout, Arctic charr and the three-spine stickleback) and it is very popular for trout fishing.

As we approach the end of the crack before it feathers out into the lake, we take a left turn into the Silfra Lagoon.
    When we enter the lagoon an absolutely stunning and surreal view opens up in front of us. It is approx. 120m in diameter and shallow (max. 5m) So clear we can see straight through to the other end.

Silfra Lagoon © Charles Hood

You can get a nice picture if a diver comes a bit closer into the center of the lagoon and the others wait in order to get a perspective of size and clarity.
    In the second part of this dive we will look a bit around in the crack, where it is possible to do some fantastic swim-throughs under huge rocks that fell into the crack many years ago.

There are very few people on this planet, that hold this certification

The PADI Tectonic Plate Awareness Distinctive Specialty Course has been designed by DIVE.IS and gives you a much deeper insight into diving between the continents.

As we approach the end of the crack before it feathers out into the lake, we take a left turn into the Silfra Lagoon.
    When we enter the lagoon an absolutely stunning and surreal view opens up in front of us. It is approx. 120m in diameter and shallow (max. 5m) So clear we can see straight through to the other end.

Silfra Lagoon © Charles Hood

You can get a nice picture if a diver comes a bit closer into the center of the lagoon and the others wait in order to get a perspective of size and clarity.
    In the second part of this dive we will look a bit around in the crack, where it is possible to do some fantastic swim-throughs under huge rocks that fell into the crack many years ago.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (14-05-11), Phaedra (18-05-11), Red Sting (14-05-11)

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

ΕΞΩΤΙΚΟ !!!!

μακάρι να καταφέρω να βουτήξω κάποτε σε αυτά τα νερά !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΞΩΤΙΚΟ !!!!

μακάρι να καταφέρω να βουτήξω κάποτε σε αυτά τα νερά !
    Μωρέ όσο και μαγικό να είναι το τοπίο, δεν κατέβαινα που να με παρακαλάνε!
    Να φύγει κάνας βράχος και να πέσει ενδιάμεσα να φράξει τον διάδρομο, να σε δω τι θα κάνεις μετά!

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρέ όσο και μαγικό να είναι το τοπίο, δεν κατέβαινα που να με παρακαλάνε!
    Να φύγει κάνας βράχος και να πέσει ενδιάμεσα να φράξει τον διάδρομο, να σε δω τι θα κάνεις μετά!
    σιγά μωρέ , βάλε λίγο σασπένς στην ζωή σου ...
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Thanks
    19.974
    Ignore User

σιγά μωρέ , βάλε λίγο σασπένς στην ζωή σου ...
    Σασπένς να βάλω, ζωή θα έχω όμως;

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σασπένς να βάλω, ζωή θα έχω όμως;
    μικρό το τίμημα μπροστά στην απόλαυση του ... επερχόμενου

.... ναι είμαι ψυχάκιας αλλά φταίει ο Μίλος , οχι εγώ !!

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (16-05-11)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Μου έχει τύχει κι εμένα. Πτήση Παρίσι - Θεσσαλονίκη, Airbus A319 της Cyprus Airways, συννεφιά σε όλη την Ευρώπη και μας χτυπάει κεραυνός στην κάθοδο για Θεσσαλονίκη.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

..οταν κανει προπονηση ο πατερας ΔΙΑΣ !
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου έχει τύχει κι εμένα. Πτήση Παρίσι - Θεσσαλονίκη, Airbus A319 της Cyprus Airways, συννεφιά σε όλη την Ευρώπη και μας χτυπάει κεραυνός στην κάθοδο για Θεσσαλονίκη.
    ααααααααααα για αυτό !!!! πες το μας ντε ! και ψάχναμε να βρούμε απο που κάηκε η φλάτζα !!!!

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (16-05-11)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

ααααααααααα για αυτό !!!! πες το μας ντε ! και ψάχναμε να βρούμε απο που κάηκε η φλάτζα !!!!
    η αυτο η ταξιδευε με τον μητσοτακη μαζι
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (16-05-11)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Αν ταξίδευε με τον Μητσοτάκη δεν θα χτύπαγε κεραυνός το αεροπλανο, θα τρακάρανε με καραβι...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

21. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (10-06-11), Cobain_7 (16-05-11), differance (16-05-11)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Χαχαχαχαχα!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

χα χα χα χα χα ... τι είπες ρε σιχαμένε !!!!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Εντάξει με καράβι είπε, δεν είπε με υποβρύχιο

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Το υποβρύχιο δεν το ανέφερα γιατί είναι αυτο που θα σώσει τον Μητσοτάκη (πριν βυθιστεί απο τον "Κοκκινο Οκτώβρη"). Ολοι οι αλλοι θα πνιγόσασταν εννοειται.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει με καράβι είπε, δεν είπε με υποβρύχιο

καλά εσύ είσαι ακόμα χειρότερος , αλλά για σένα ξέρουμε ... φταίει ο κεραυνός !

Σελίδα 359 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 591592593093193293393493553563573583593603613623633693793893994094595596597598591359 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές