ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ!
Μια φιλικη προσφορα στο φιλο μου το Σταθαρο.
Να δούμε πότε θα ησυχάσουν οι άνθρωποι..
Επίσης 6,5 στο Μεξικό σήμερα... Καλά πάμε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ!
Μια φιλικη προσφορα στο φιλο μου το Σταθαρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Έφυγε ο Λάζαρος μας…
Από [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | Σάββατο, 09 Απριλίου 2011 02:10
Ήταν από τα λίγα βράδια που τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν αδιάκοπα… Η επαλήθευση του «No news, good news»… Διότι ένα sms διατάραξε τη φαινομενική γαλήνη. «Πέθανε ο Λάζαρος»…
Κι ο Λάζαρος για όλους εμάς, που μεγαλώσαμε στον «Φίλαθλο» ήταν πάντα ένας. Δεν χρειαζόταν επώνυμο… Μουρκάκο τον ήξεραν μόνο οι αναγνώστες της εφημερίδας όπου έγραφε επί δεκαετίες (εσχάτως και στο contra.gr) και οι τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης από τις περιγραφές του…
Δεν μπορεί να είναι ένα ακόμα αστείο… Από αυτά τα αστεία που του έκαναν 15 χρόνια πριν στην εφημερίδα και τον έλουζε κρύος ιδρώτας…
Στα 45 του, ο καλός μας «Λάρι» άφησε τη γειτονιά μας… Διαβάζω καμιά φορά για άγνωστους σε μένα, που «αφήνουν φτωχότερη την δημοσιογραφική οικογένεια» και αδυνατώ να χρησιμοποιήσω τέτοιες φράσεις… Θα με κυνηγούσε ο Λάζαρος που μισούσε τα κλισέ κι έφτιαχνε κείμενα με λέξεις που άλλοι δημοσιογράφοι τις ψάχνουν στα λεξικά…
Ακόμα και τα δικά του λεξικά, όμως, θα ήταν πολύ φτωχά για να αποδώσουν όσα αισθανόμαστε όσοι νιώσαμε φίλοι του, όσοι υπήρξαμε συνάδελφοί του, όσοι ευτυχήσαμε να τον γνωρίσουμε, να πιούμε ένα κρασί, να περιμένουμε παρέα ένα γκολ της Λανς στο 90’ για το ταμείο, να απεργήσουμε ή να τον ακούμε να κάνει πλάκες σε όλους. Να μην έχει κακίες…
Είναι τόσο σπάνιο να βρεις τέτοιους ανθρώπους που να αγαπούν με ανιδιοτέλεια, χωρίς να ζητήσουν ποτέ κάτι… Κι ακόμα πιο σπάνιο να βρεις ανθρώπους στον δημοσιογραφικό χώρο που να μην έχουν αντιπάλους, εχθρούς…
Εχθρός του «Λάρι» ήταν μόνο όσοι έγραφαν κείμενα με τα… πόδια και έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα καλάμια… Γιατί εκείνος έγραφε αριστουργηματικά και έπαιζε μπάλα με δεξιοτεχνία, πριν πάρει τα ρημάδια τα κιλά που τον ταλαιπώρησαν…
Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία μας και ακριβώς επτά από τη στιγμή που χωρίστηκαν οι δρόμοι μας, νιώθω την ανάγκη να γράψω σε πρώτο ενικό… Για να του φωνάξω πόσο τυχερός ήμουν που τον γνώρισα στα πρώτα μου βήματα και να απολογηθώ που δεν πρόλαβα για τα γεμάτα αγάπη λόγια του, τον Μάρτιο του 2004, στη δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου, να του πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σιγά μην σε αποχαιρετίσω ρε Λάζαρε… Κάποια πλάκα έχεις σκαρώσει πάλι…
Εγκεφαλικό γράφουν τα sites. Κρίμα, νέος άνθρωπος. Καλό του ταξίδι...
Μεγάλο κρίμα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...
Ελεος πια με αυτους του σεισμους..αμαρτια ειναι οι ανθρωποι εκει!
"μετασεισμοί" ισχυρότεροι του σεισμού που έγινε στην Αθήνα το '99 , έχουν καταγραφεί πάνω από 550 εως τώρα !!!!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Κρίμα ήταν νέος ανθρωπος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κι όχι τίποτε άλλο έχω και την ηλικία και την "διάπλαση" και τις αιτίες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Haris1984 (10-04-11)
παιδια καλησπερα, περιμενω την αποψη σας για τα παρακατω βιβλια.
προτεινετε μου ενα απο τα:
Μπούκοβι: Πώς ήρθε και γιατί έφυγε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Θρυλικές ιστορίες: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
και ενα απο αυτα:
Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το θεώρημα του παπαγάλου [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σκέψου έναν αριθμό [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ANDREASPROEDROS (11-04-11), BrazHlias (11-04-11), chainsaw (27-07-11)
Βρέθηκε άγνωστο ορυκτό σε μετεωρίτη!
Ένα άγνωστο μέχρι στιγμής ορυκτό ανακαλύφθηκε από ομάδα επιστημόνων στην Ανταρκτική.
Το νέο ορυκτό, που ονομάστηκε Wassonite, ήταν θαμμένο σε έναν μετεωρίτη που είχε βρεθεί στην Ανταρκτική το 1969.
Ο μετεωρίτης αυτός, ο οποίος μπορεί να είχε αποκοπεί από αστεροειδή που εκτελούσε τροχιά ανάμεσα στον Άρη και το Δία, είναι 4,5 δισεκατομμυρίων ετών.
Πρόκειται για ένα από τους πολλούς μετεωρίτες που βρέθηκαν στα βουνά Yamato κοντά στην βάση της Ιαπωνίας στην Ανταρκτική, και πήρε στους επιστήμονες κοντά 40 χρόνια για να ανακαλύψουν το νέο αυτό ορυκτό.
Ο επιστήμονας της NASA, Κέικο Νακαμούρα, που ηγήθηκε της ερευνητικής ομάδας δήλωσε πως το Wassonite είναι ένα ορυκτό που σχηματίστηκε από μόλις δύο στοιχεία, το θείο και το τιτάνιο.
Παρ' όλα αυτά, έχει μια μοναδική κρυσταλλική δομή που δεν έχει παρατηρηθεί πουθενά αλλού στη φύση.
Το όνομα Wassonite προήλθε από τον John Wasson, έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που θεωρείται πρωτοπόρος στην έρευνα των μετεωριτών.
Μαζί με το Wassonite βρέθηκαν και μερικά άλλα άγνωστα ορυκτά που το περιέβαλλαν, και τα οποία αναλύονται στα εργαστήρια της NASA.
Phaedra (11-04-11)
Πως ειναι δυνατον να τους πηρε 40 χρονια να ανακαλυψουν το ορυκτο;Ειπαμε η επιστημη δεν ειναι παιξε γελασε,αλλα οχι κι ετσι.
δεν ξέρω για το θέμα τίποτα άλλο πέραν του άρθρου αλλά το ότι ο μετεωρίτης βρέθηκε το 69 δεν σημαίνει πως τον μελετούσαν από τότε μέχρι σήμερα !
πάνω στον ένα μήνα από τον "κύριο" σεισμό 9,0 ρίχτερ της Ιαπωνίας ,
έκανε πριν λίγο νέο μετασεισμό 7,1 ρίχτερ !!!
βγήκε προειδοποίηση για τσουνάμι 1 μέτρου
Θα γίνουν άσοι στο φραπέ οι γιαπωνέζοι με τόσο κούνημα!
Φταίει ο Βασίλης (masingun) γι'αυτό που βλέπετε! Λυπάμαι!![]()
www.f1rstlap.com
differance (13-04-11), Geo 5 (13-04-11), kouzoulo (13-04-11)
Bookmarks