Eleni7 (31-03-11)
Εντάξει μου κάνει δεν λες τίποτα...Ελένη φερ' τη το Σάββατο
Eleni7 (31-03-11)
Ο διαλογος αυτος παρακαλω να γραφει στα πρακτικα...
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Red Sting (31-03-11)
Oντως...πολυ καλη.Γιαυτο και ολιγιστος εγω![]()
Πάψτε αλήτες...Έχει πάρει αρχές από μένα το κορίτσι.
Για να φάει το φαγητό της επειδή ήταν απίστευτα δύσκολη και δεν έτρωγε τίποτα
ανοίγαμε την τηλεόραση και προσπαθούσα να την απασχολήσω για να τρώει.
Έτυχε μια μέρα να δείχνει τον συγχωρεμένο τον Έβερτ και της είπα φάε το φαγητό σου γιατί θα έρθει
και θα σου αρπάξει ο Έβερτ το πιάτο....Δεν ξέρω πως το πήρε αλλά το έφαγε όλο.
Γενικά της έλεγα ιστορίες από την πραγματικότητα. Για την κακιά Τανσού Τσιλέρ της Τουρκίας για παράδειγμα.
Στο τέλος ήξερε τα πάντα για τη διεθνή πολιτική επικαιρότητα και ρώταγε και απίστευτα πράγματα.....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (31-03-11)
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Eleni7 (31-03-11)
προσυπογραφω κι εγω με το χαρακτηρισμο.
α) ο Στάθης ερωτεύτηκε από ο,τι βλέπω
β) όταν αποφασίσετε ποιον θα παντρευτεί η κοπέλα μην ξεχάσετε να της το πείτε
γ) Παναγιώτη άσε τις ματιές στο φατσοβιβλίο. πάμε μαζί ΑΣΟΕΕ να θυμηθείς τα παλιά!!
δ) είστε τεράστια ρεμάλια, γιατί έλεγα να δω κανένα Big Bang Theory και να την πέσω, αλλά με κρατάτε ξύπνιο...έχουμε και σχολή αύριο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ψιτ κύριος! Ασ' τα αυτά! Δεν είμαι γκόμενα... Μπαμ κάνει ότι έπαθες την πλάκα σου!!
Όταν λες να θυμηθώ τα παλιά; Πήγα ΑΣΟΕΕ ποτέ και δεν το ξέρω;Νταξ κατάλαβα ρε, μη φωνάζεις!
ΥΓ1. Γιατί με είπες Παναγιώτη;
ΥΓ2. Ελένη δώσε κι εμένα να δω γιατί μ' έφαγε η αγωνία τελικά!![]()
Bookmarks