Σελίδα 248 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 481481982082182282382442452462472482492502512522582682782882983484485486487481248 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.941 έως 4.960 από 39257

Θέμα: Off Topic

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτοι που τα σκεφτονται αυτα Νικο πληρώνονται για να τα σκεφτονται ε; Και τους λενε και διανοιες ε; Ρε πουστη μου λαθος δουλεια διαλεξα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοι που τα σκεφτονται αυτα Νικο πληρώνονται για να τα σκεφτονται ε; Και τους λενε και διανοιες ε; Ρε πουστη μου λαθος δουλεια διαλεξα.

Ναι αλλά αυτοί εν πίνουν ούζο τους πίνει
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι και ο αλλος "σκεφτομαι αρα υπαρχω" λεει... Και το μοσχαρι σκέφτεται αλλα δεν το καναμε θεμα...Μπριζολες το καναμε

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Για τον Descarte υπάρχει κι ένας "αστικός μύθος" ότι θεμελιώσε το Καρτεσιανό επίπεδο, που μαθαίναμε στο σχολείο με τους δύο άξονες που ορίζουμε σημεία κλπ, μιά μέρα που έχ..ζε και παρακολουθούσε μία μύγα στα πλακάκια και προσπαθούσε να πειγράψει την θέση της
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Και δε διαβαζε ο μαλακας Πουλοπουλο να του τα εξηγησει που τα ξερει ολα;

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (24-07-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.115
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.384 φορές σε 20.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει χαμπάρι έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει στα blogs ανάμεσα σε blogers και τρομοκράτες(;).
    Συγκεκριμένα το blog "pitsirikos.net" έχει μια ανάρτηση από χθες στην οποία παρουσιάζει κείμενο που λέει ότι είναι από την Σέχτα.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Πριν από λίγα λεπτά, έλαβα ένα CD με ένα μήνυμα από τη "Σέχτα Επαναστατών". Το CD το άφησαν άγνωστοι προχθές έξω από το σπίτι μου στην Αθήνα και σήμερα έφτασε στα χέρια μου. Διαβάστε το μήνυμα της Σέχτας Επαναστατών, όπως και την απάντησή μου.

Το μήνυμα της Σέχτας Επαναστατών

Αγαπητέ πιτσιρίκο, αν και ανήκεις στη Λούμπεν Μικροαστική Τάξη, αποφασίσαμε να σου γράψουμε γιατί έχουμε μπερδευτεί πάρα πολύ και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.

Ρε πιτσιρίκο, εκτελέσαμε τον Γκιόλια και, ενώ περιμέναμε να τα κάνουν πάνω τους οι γυμνοσάλιαγκες της μιντιακής δημοσιογραφίας, αυτοί κόντεψαν να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς.

Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε. Δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας με αυτά που ακούμε. Οι δημοσιογράφοι χάρηκαν που εκτελέσαμε τον Γκιόλια. Χάρηκαν πιο πολύ κι από εμάς. Λες και δεν σκοτώσαμε έναν δικό μας εχθρό αλλά έναν δικό τους. Εμείς νομίζαμε πως χτυπήσαμε έναν και φοβίσαμε εκατό –που λέει και ο Μάο Τσε Τουνγκ- και διαπιστώνουμε πως χτυπήσαμε έναν και κάναμε ευτυχισμένους χιλιάδες.

Τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Θέλουμε να στείλουμε προκήρυξη για την εκτέλεση του Γκιόλια, αλλά δεν ξέρουμε τι να γράψουμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε στείλει προκήρυξη ακόμα. Φοβόμαστε πως θα διαβάζουν την προκήρυξή μας στα δελτία ειδήσεων και θα συμφωνούν μαζί μας οι τηλεδημοσιογράφοι. Θα γίνουμε ρόμπες.

Πιτσιρίκο, τι να κάνουμε; Έχεις καμιά ιδέα; Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

Η απάντησή μου στη Σέχτα Επαναστατών

Ρε παιδιά, τι να σας πω; Μαντάρα τα κάνατε. Τα κάνατε μουνί. Μα καλά, ρε μαλάκες, τον Γκιόλια βρήκατε να δολοφονήσετε; Σε λίγο θα δολοφονήσετε και την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ένα θα σας πω: εδώ που είμαι και κάνω τα μπάνια μου, κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας. Κοιτούσαν την τηλεόραση και μετά κοιταζόντουσαν μεταξύ τους με απορία. «Ποιος είναι αυτός που σκοτώσανε, ρε παιδιά;» ρωτούσε ο ένας τον άλλον. Μόλις κατάλαβαν ότι εγώ ήξερα ποιος είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας, μαζεύτηκαν γύρω μου και με κοιτούσαν με θαυμασμό.

Μου αρέσει που σας προκαλεί έκπληξη η χαρά που πήραν οι δημοσιογράφοι. Καλά, βρε ζώα, δεν ξέρετε πως οι δημοσιογράφοι μισούν ο ένας τον άλλον; Έχετε δει ποτέ κάποιο δημοσιογράφο να έχει φίλο του έναν άλλο δημοσιογράφο; Πού ζείτε;

Τέλος πάντων, κάνατε χοντρή πατάτα. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά πήγατε και τον δολοφονήσατε με τα όπλα που χρησιμοποιήσατε και στα προηγούμενα χτυπήματα, για να καταλάβουν όλοι πως εσείς σκοτώσατε τον Γκιόλια και να μην μπορεί καμιά άλλη οργάνωση να σας κλέψει αυτή την τεράστια επιτυχία.

Τώρα, για την προκήρυξη, τι να σας πω κι εγώ; Το πιο έξυπνο που μπορείτε να κάνετε είναι να γράψετε στην προκήρυξη πως φάγατε τον Γκιόλια επειδή κατηγορούσε τον αγαπημένο σας Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Θα γίνει της πουτάνας. Θα κάνετε όλα τα ΜΜΕ μπουρδέλο. Θα σκοτωθούν μεταξύ τους.

Μια άλλη λύση είναι να μην στείλετε προκήρυξη για τη δολοφονία του Γκιόλια. Να το παίξετε αδιάφοροι. Ούτως ή άλλως –και δεν θέλω να σας στενοχωρήσω- κανείς δεν πιστεύει πως είστε επαναστάτες και αντάρτες των πόλεων. Όπως τα καταφέρατε, όλοι είναι σίγουροι πως είστε πληρωμένοι δολοφόνοι. Μεταξύ μας, κι εγώ αυτό πιστεύω. Τουλάχιστον, ελπίζω να πληρώνεστε καλά, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα τώρα με την οικονομική κρίση.

Ρε παιδιά, λύστε μου και μια απορία: Πώς περιμένετε να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά, όταν χτυπάτε μια φορά το χρόνο; Εσείς βαριέστε που ζείτε και θέλετε να ανατρέψετε και το σύστημα; Δεκατρείς μήνες πέρασαν από το προηγούμενο χτύπημα. Τι κάνατε όλους αυτούς τους μήνες; Σχεδιάζατε τη δολοφονία του Γκιόλια; Μαλώνατε ποιος θα του χτυπήσει το κουδούνι;
    Αν δολοφονείτε έναν δημοσιογράφο ή έναν αστυνομικό τον χρόνο, το πολύ-πολύ να προλάβετε να σκοτώσετε καμιά εικοσαριά αστυνομικούς και καμιά εικοσαριά δημοσιογράφους.

Μιας και είναι όλη η κοινωνία εχθρός σας, καλό θα είναι να αρχίσετε να σκοτώνετε ταξιτζήδες, περιπτεράδες, ψιλικατζήδες, λαχειοπώλες, πουτάνες και διάφορους άλλους λούμπεν μικροαστούς• ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας –μην περιορίζεστε στους αστυνομικούς και στους δημοσιογράφους. Να σκοτώνετε καμιά εκατοστή λούμπεν μικροαστούς τον χρόνο, για να αποκτήσει η οργάνωση ένα αξιοπρεπές όνομα και να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από την κοινωνία.

Μια ακόμα απορία που έχω με εσάς είναι με ποια δικαιολογία φεύγετε από το σπίτι τα ξημερώματα. Οι γυναίκες σας τι λένε; Δεν σας ρωτάνε πού πάτε στις 3 και στις 4 το πρωί; Αυτή η απορία βασανίζει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Απορούν τόσο οι λούμπεν μικροαστοί όσο και οι λούμπεν μεγαλοαστοί. Αν στείλετε προκήρυξη, λύστε μας αυτήν την απορία.

Ελπίζω να σας βοήθησα. Για ό,τι άλλο χρειαστείτε, εδώ είμαι. Και πού είστε; Στην περίπτωση που, όντως, πιστεύετε ότι είστε επαναστάτες, να πάτε σε έναν ψυχίατρο. Ή ξεκινήστε την επανάσταση, δολοφονώντας τις μανάδες και τους πατεράδες σας. Κι αυτοί λούμπεν μικροαστοί είναι. Μετά να ανατινάξετε και τα σπίτια σας.

πιτσιρίκος

Υ.Γ. Αν μου χτυπήσετε το κουδούνι και μου πείτε «πιτσιρίκο, κατέβα γιατί κλέβουν το αυτοκίνητό σου», δεν θα κατέβω. Όχι, επειδή είμαι έξυπνος. Απλώς, δεν έχω αυτοκίνητο.

Εμένα απ' όλα αυτά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:

Λέει πως τους απάντησε... σε ποιά διεύθυνση ακριβώς; Γνωρίζει που είναι οι τρομοκράτες της Σέχτα; Αλήθεια ή ψέμα,
    τα πράγματα ξεφεύγουν, πολλοί έχουν εκτεθεί και τα blogs "rokakias" και "pitsirikos" έχουν αναλάβει την θέση του "troktikou".

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάνο επειδή τον διαβάζω συχνά τον Πιτσιρίκο , από την ανάρτηση αυτή καταλαβαίνω πως σχολιάζει την επικαιρότητα με το γνωστό του περίεργο χιούμορ.

πάντως ενώ τον έχω σε εκτίμηση τον Πιτσιρίκο, κάτι δεν μου κάθεται καλά από την δολοφονία του Γκιόλια...πολύ με το μέρος του τρωκτικού έχει πάει...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (26-07-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Eίναι παραπανω απο...προφανές ότι κανει πλακα ο "πιτσιρίκος". Εκτος αν οι τρομοκρατικες οργανώσεις στελνουν προκυρήξεις λεγοντας "θα γινουμε ρόμπα" και ρωτάνε τον καθε ανύπαρκτο..."τι να κανουμε". Ναι και αφηνουνε σιντι στην πορτα του ... πιτσιρίκου.

Ωραιο κείμενο του πιτσιρίκου, με καλό χιούμορ. Το εκτιμησα σε μια εποχή που το έστω ανεκτό χιούμορ είναι είδος προς εξαφάνιση.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από stelios-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    α το εβαλες εδω ελευθερια
    οκ καλα εκανες
    ΥΓ.ρε σεις μερικες φορες γραφω στην αναζητηση κατι και δε το βγαζει γιατι?
    Τι γράφεις στην αναζήτηση;
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι γράφεις στην αναζήτηση;
    ας πουμε μια φορα ειχα γραψει νικλητσιωτης
    δεν εβγαλε τιποτα
    και πηγα να ανοιξω θρεντ για τον νικλητσιωτη
    αλλα υπηρχε τελικα
    μπορει να κολλαει δεν ξερω.
    (σβηστα μετα ρε συ ελευθερια ειναι πολυ οφ τοπικ)
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

ας πουμε μια φορα ειχα γραψει νικλητσιωτης
    δεν εβγαλε τιποτα
    και πηγα να ανοιξω θρεντ για τον νικλητσιωτη
    αλλα υπηρχε τελικα
    μπορει να κολλαει δεν ξερω.
    (σβηστα μετα ρε συ ελευθερια ειναι πολυ οφ τοπικ)
    Μάλλον κολλάει. Αυτός ο τρόπος αναζήτησης δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος. Γιατί δεν πηγαίνεις πχ στην αρχική σελίδα του φόρουμ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] -> [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] -> [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ;

(Θα τα μεταφέρω στο οφφ τόπικ μετά )
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (28-07-10)

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

οκ ευχαριστω..
    ετσι θα το κανω.

Thanks
    13.442
    Ignore User

Προεπιλογή

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ!

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Θρίαμβος Κόκκαλη στον ΟΠΑΠ

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/596646/Article.aspx

Δημοσιεύθηκε: 23:02 - 28/07/10 | Τελ. Ενημ.: 08:20 - 29/07/10

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ που είχε ως θέμα την επέκταση της συμφωνίας μεταξύ του οργανισμού και της Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ αποφασίστηκε να δοθεί στην Intralot παράταση 1+1 έτος και να προκηρυχθεί ταυτόχρονα διεθνής διαγωνισμός για τη μηχανογράφηση του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Intralot πέτυχε να κατοχυρώσει υψηλού τιμήματος συμβόλαια "συντήρησης" όπου με προσθήκες ποσοστιαίας απόδοσης επί του τζίρου φέρει το τελικό τίμημα που θα εισπραχθεί από την εταιρία του κ. Κόκκαλη σε υψηλότερα επίπεδα από το αρχικό προ τριετίας συμβόλαιο.

Να σημειωθεί ότι η παρούσα διοίκηση του ΟΠΑΠ δεν είχε άλλες επιλογές για λύσεις παρά να επεκτείνει το υπάρχον συμβόλαιο στην Intralot, το οποίο έληγε στις 31/7/2010. Tο συμβόλαιο αυτό είχε δοθεί επί κυβερνήσεως Ν.Δ., επί υπουργίας Αλογοσκούφη και επί διοικήσεως Κωστάκου - Νειάδα, με προνομιακές διαδικασίες, άνευ διαγωνισμού, στην Intralot.

Η παρούσα διοίκηση έχει δεσμευτεί ότι θα προκηρύξει διαγωνισμό το συντομότερο δυνατό. Λεπτομέρειες της προσφοράς της Intralot, που έγινε αποδεκτή από τον ΟΠΑΠ, αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας σύντομα και αναμένεται επίσης η ανάρτηση της συγκεκριμένης συμφωνίας στο Διαδίκτυο στο πλαίσιο της πρωθυπουργικής δέσμευσης του "open government".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμφωνία ΟΠΑΠ - Intralot αποτελεί θρίαμβο για την εταιρία του κ. Κόκκαλη και αποτυχία ως πρώτο τεστ διαπλοκής της κυβέρνησης του ΓΑΠ. (Σχόλιο δικό μου: Πουτάνα φαμίλια σε καεί)

---Το κόστος της ανάθεσης

Όπως μετέδιδε το πρακτορείο Reuters, με την επέκταση της εν λόγω συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, η Intralot αναμένεται λάβει 57 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, έναντι 78 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν στη σύμβαση που λήγει στις 31/7. Στο νούμερο αυτό του Reuters δεν περιλαμβάνoνται επιμέρους έσοδα που προβλέπονται από τη συμφωνία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της έγκυρης δημοσιογράφου της "Ελευθεροτυπίας" κ. Αριστέας Μπουγάτσου, η διετής σύμβαση θα κοστίσει στον ΟΠΑΠ 200 εκατ. ευρώ (με τον ΦΠΑ), ενώ με λεόντειο ποσοστό (8%) επί των ετήσιων εσόδων των 9.800 τερματικών αυτόματης χρήσης (ΤΑΧ) θα αποζημιώνεται η Intralot για τη συντήρηση και υποστήριξή τους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας", το μετριοπαθέστερο, ίσως και δυσμενές, σενάριο εκτιμά πως τα τερματικά αυτά δεν μπορεί να έχουν έσοδα κάτω των 300 εκατ. ευρώ. Αυτό προσδίδει αυτομάτως στην Intralot 25 εκατ. ευρώ ετησίως.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ζητωωωωω ζητωωωωωω,ουρι ουριιιιι

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

και μια μπομπα δωρο απο τον κοκκαλη

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι,περιμενε τη Στελιο και ερχεται

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (29-07-10)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

και μια κουραδα δωρο απο τον κοκκαλη
    πιο πολυ του παει

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (29-07-10)

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

ελεος
    χαχαχαχα

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

” Εεεεε, κόουτς… ”

” Τι είναι Βασίλη; ”

” Ήθελα ναααα σου πω… ”

” Τι θέλεις; ”

“Να ξέρεις… Λέγαμε με τα παιδιά… ”

“…τώρα που είναι καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων…”

” Ναι;;;;; ”

” Ενα παγωτάκι μωλέ να τλώγαμε κάθε μέλα… ”

” Αχου το… Τι γλυκό! ”

” Εντάξει βρε, εντάξει! ”
    ….
    ….
    ….
    ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

” Ρε μάγκες, λέτε να τα κατάφερε ο Τοροσίδης; ”

” Εεε, παιδιά! Έχω παγωτό στα αποδυτήρια! Ποιος θέλει; ”

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (29-07-10)

Σελίδα 248 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 481481982082182282382442452462472482492502512522582682782882983484485486487481248 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές