Ωχ! Κάποιος έκανε γκάφα...![]()
d.n.a. (14-07-10)
Πόσο χαίρομαι που έφυγα από την 4νετ![]()
Όχι ρε γμτ, εγώ γιατί πάω σε αυτήν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω παντως παιδια πολλα παραπονα απο φορθνετ απο περισυ το καλοκαιρι.
Μεχρι που επεσε μαχαιρι και βρηκα την υγεια μου με conn-x. Τουλαχιστον μεχρι τωρα (ενα χρονο μετα δεν εχω κανενα παραπονο ασε που μου αναβαθμισαν και τη γραμμη εντελως δωρεαν απο 8αρα σε 24αρα)![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
πω ρε (ι)μπαγασες τι θυμηθηκατε τωρα......
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
και εγω 4νετ εχω 3 χρονια τωρα και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κοίταξε είναι ανάλογα με την γραμμή του καθενός,σε πια περιοχή μένεις,τι απόσταση είσαι από το dslam γενικά παίζουν πολλά ρόλο.
Αντικειμενικά πάντως η 4net έχει πολλά προβλήματα,όχι ότι οι άλλοι πάροχοι είναι καλύτεροι,γενικά οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται στο θέμα ίντερνετ στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου.
smageo (14-07-10)
γιαννη γαμα τον τον οτε και το conn-x.εγω λεφτα σε χρηγους των βρωμια ρηδων δεν δινω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
d.n.a. (14-07-10)
Παλι εχασα επεισοδια,γαμωτο?![]()
Σε γενικες γραμμες Γιαννη μου δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα με τη συνδεση της φορθνετ.
Αλλα 2 φορες χρειαστηκα την τεχνικη υποστηριξη και με εριχναν απο τον ενα στον αλλο. Ημουν σχεδον 2 μηνες χωρις ιντερνετ και "εκλεβα" απο το γειτονα και στο τελος με εβαλαν και πληρωσα για τους μηνες που δεν δουλευε το ιντερνετ. Αυτος ηταν και ο βασικος λογος διακοπης.
Οπως ειπε και ο φιλος ο κολλημενος εξαρταται σε τι αποσταση εισαι απο τo dslam. Τεσπα εγω μαλλον ειμαι κοντα και στα συο οποτε εχει σημα , σημα καμπανα ναιιι.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Wind-Tellas και ειμαι μια χαρα,χωρις προβληματα,εναμισι χρονο τωρα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks