Haris1984 (01-02-10)
Να μου επιτρέψεις να πω κάτι πάνω στο θέμα "προστάτες" που έθεσες γιατί σε βρίσκω λάθος.. Έχω "πλακωθεί" αρκετές
φορές από την μέρα που έκανα εγγραφή και με τον Στέλιο και με κανά 2 μέλη ακόμα και ΠΟΤΕ κανείς δεν με ενόχλησε
ούτε με πμ να μου πει "Πρόσεχε γιατί αν συνεχίσεις θα φας ban".. Δεν υπάρχουν προστάτες εδώ μέσα και ο κάθε ένας
λέει την γνώμη του ελεύθερα, αν και μερικές φορές καταλλήγει σε καυγά.. Αν κάποιος banαριστεί θα φέρει 100% ευθύνη
κατά την γνώμη μου..
Αυτά από ένα νέο σχετικά μέλος που δεν είναι ούτε admin, ούτε mod..![]()
Haris1984 (01-02-10)
Το ωραιο με μας τους Έλληνες είναι ότι ΟΠΟΤΕ τρακαρουμε φταιει ο αλλος. Κι εγώ το ίδιο λεω παντα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (29-01-10), consigliere (29-01-10)
Κοίτα δεν θέλω να εμπλακώ σε κάτι.. Δέχομαι ότι κάτι σε πείραξε και φυσικά αν πρόκειται και για οικογένεια
δικαίωμα σου να αντιδράσεις.. Απλά είπα την γνώμη μου για την εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για το φόρουμ
και καλύτερα να μείνουμε εδώ, γιατί και off-topic είμαστε και σπίθα για.. πυρκαγιά. Οπότε το ξεχνάμε και συνεχίζουμε..![]()
Δεν τρέχει τίποτα. 2 αδερφές ΠΑΟΚτσήδες του φόρουμ μέχρι τώρα έχουν πάρει σειρά για να με μαχαιρώσουν (τί θα γίνει ρε καρντάσια? θα περιμένω πολύ ακόμα?) άλλος θέλει να με γ-μήσει (δικός μας-και καλά- αυτός)και να χαμε να λέγαμε και φούντες να φουμέρναμε. Τον Ολυμπιακό να μην βρίζουν, εκεί τρελλαίνομαι.
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Σορι θυμηθηκα κατι καλο χαχαχαχαχαχα![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
stelios-7- (29-01-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=QAlbw6a2PXo&feature=player_embedded[/youtube]
Έλα Γιωωωωώργη!!!!!!!!!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=nGnbXqvG9Mo&feature=player_embedded[/youtube]
“Κι έτσι όπως πήγαινα σιγούλια-σιγούλια“,
“Kι έχω κοκκινίσει, την έχω ψωνίσει σου λέω σαν τη μελιτζάνα“,
“Toύφα το ντουμάνι (γκουχ γκουχ)“,
“H πιπεριά γ*μήθηκε“,
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
stelios-7- (29-01-10)
το δευτερο βιντεο θα το δειξω στον πατερα μου γιατρε μιας που ειναι και φορτηγατζης να πεθανει στο γελιο..
αν και τα περισσοτερα που λεει αυτος στο βιντεο ειναι μαλακιες..μην σου πω ολα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Dr.Red (29-01-10)
Η οδηγηση πλεον ειναι πολυ επικίνδυνη...Εχουν δει τα ματια μου παρα πολλα!!!
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια..Η αλλιως οδηγικη παιδεια!
Εχω κανει κοντρες και εχω σακατεψει πολλα αυτοκινητα..απο που να αρχισω και που να τελειώσω..
Το μονο που λεω τωρα που ειμαι ποιο ώριμος ποσο τυχερος ειμαι...τιποτα αλλο!
Προσοχη στον δρομο!
Το αποφάσισα θα ντυθώ θρυλέων....
Τώρα το πώς είναι άλλο θέμα!
Fakes (01-02-10)
εγω ειμαι ο Παναθηναικακιας(χαχαχαχα,τι φραση) του φορουμ,ο προστατης Πατρος και Βγενοπουλου,το αναγνωσμα.
εγω και ο χαρης ειμαστε οι πρασινοι του φορουμ..
δεν λεω βαζελοι γιατι θα βγαλω σπυρακια..
λεω πρασινοι..το ιδιο κανει.![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks