Άνοιξε πέτρα...
![]()
Κατάδυση στον ελληνικό «Tιτανικό»
https://www.kathimerini.gr/k/k-magazine/563440333/katadysi-ston-elliniko-titaniko/?utm_source=social&utm_medium=ad&utm_campaign=new
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άνοιξε πέτρα...
![]()
Ούτε με Μαρινέλλα δεν ξεμπλοκάρει. Τι θα γίνει ρε μάστορη, θα το φτιάξουμε;
εεεπ τι βλέπω! παραλιγο να πλημμυρισουμε![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχετε δει κάδους απορρημάτων ή σκουπίδια χύμα να κλείνουν τα ήδη βουλωμένα φρεάτια? Και μιλώ για βόρεια προάστεια, όπου, υποτίθεται, τα πράγματα είναι λίγο πιο οργανωμένα. Δεν υπάρχει ελπίδα για μια χώρα που ξέχασε να γίνει κράτος.
differance (04-02-25)
Καταιγιστικες ταχυτητες ο Server , τι εγινε ρε μας κανανε κυβερνοεπιθεση ?![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Συγκεντρωση στο συνταγμα Ειχαμε.. τι πιο συνηθες οι αστυνομικοι με τις κουκουλες παιζουν πετροπολεμο με τους αστυνομικους χωρις κουκουλες..παει ο κοσμακης των διωξανε παλι
Ισχυει, αλλα Θελει οργανωση κατι τετοιο και κεντρικη δισχειρηση πoυ ειαναι δυσκολο να συμβει...αστα, αυτη τη φορα ξεπερασαν τις προσδοκιες μου το διελυσαν πολυ πιο γρηγορα αποτι περιμενα. Οταν παιζεις μονος σου και η αμεσως επομενη αντιπολιτευση ειναι λιγο πιο ζωηρη απο ενα φικο που εχω εδω εξω στο μπαλκονι ετσι κ χειροτερα, θα γινουν ακομα πιο θρασεις δλδ
Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά με τα μαύρα δεν εξυπηρετούν καμία σκοπιμότητα και σε καμία περίπτωση δεν κατευθύνονται από το βαθύ πυρήνα στα σώματα ασφαλείας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν στην εξεταστική της Βουλής, δεν παραπέμψουν στη δικαιοσύνη για ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες, ΟΛΟΥΣ τους Υπουργούς και τους προϊσταμένους τους που πέρασαν από αυτές τις θέσεις τόσα χρόνια, θα αξίζουν τα χειρότερα. Όλοι ισόβια για εγκληματική αμέλεια, τέλος.
Δεν υπάρχουν κυβερνητικές / κρατικές ευθύνες, διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος.
(Η σήψη είναι απόλυτη. Οι διαμαρτυρίες, δίκαιες και αναγκαίες, μου θυμίζουν κάποιον που διαμαρτύρεται για την καθαριότητα σε βουστάσιο.)
Δείτε τι γίνεται σε πόλεις όλης της Ευρώπης ακόμα και τώρα,μου έστειλε βίντεο η αδερφή μου από Άμστερνταμ,ο κόσμος πραγματικά έχει δώσει το παρών με το παραπάνω παγκοσμίως,ας ελπίσουμε και η δικαιοσύνη να βγάλει τα γυαλιά και τις παρωπίδες που της έχουν φορέσει τα ρεμαλια και να αποδοθούν πραγματικες ευθύνες.
chainsaw (28-02-25)
Πάμε ένα στοίχημα πώς ένα μη αμελητέο ποσοστό όσον βρέθηκαν σήμερα (δικαίως) στους δρόμους όταν έρθει η ώρα θα ξαναριξουν την ψήφο σε αυτούς που τώρα καταγγέλλουν;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
dimitris67 (01-03-25), panahs7 (01-03-25)
Bookmarks