chainsaw (10-10-24)
Κανω εικονα το ετος 2086 ξερω γω να μπαινουν σπρωχτοι τα Παοκια στα διαστημοπλοια για να μην πανε επειδη ο πλανητης λεγετε Αρης, και στη μαρμιτα του μελλοντος να σφαζετε ο χατζηνακος με τον αλλον με τα μαυρα γυαλια, και γιατι ρε φιλλλαρακι να μην τον λενε Μπαοκ τον πλλλλανητη κ τετοια
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
chainsaw (10-10-24)
Κ στα αμπαρια του θα χουμε βαλει κ ενα Αλογο να το στειλουμε τον Αρη, ειμαι αλογο αλογο, ειμαι αλογο αλογο αλογο, ειμαι αλογο , ειμαι αλογο αλογο ειμαι αλογο. ΑΛΟΓΟ ειμαι αλογο
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Η καταστροφή του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή είναι ζήτημα μερικών δεκαετιών. Βαριά έως το 2060. Ο πληθυσμός ποσο να αυξηθεί έως τότε; Αυτό είναι πρόβλημα για τους επόμενους αιώνες. Επίσης αν το δούμε εντελώς κυνικά, οι χώρες που κατέχουν τα τεχνικά μέσα και το χρήμα, δεν υπερβαίνουν ούτε κατά διάνοια τους αριθμούς που μπορούν να διαχειριστούν. Αυτό είναι σχεδόν αποκλειστικά προβλήματα των αδύναμων χωρών
Οπότε ναι, θεωρητικά προέχει η αντιστροφή της μόλυνσης. Όχι ότι είναι πιθανό να επιτευχθεί ποτέ, έτσι που είναι δομημένος ο πολιτισμός μας.
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
Πραγματι, αλλα αν ειναι Οντως too late ειτε λογω οτι δεν προλαβαινουμε την αναστροφη της καταστασης ειτε λογω πλυθυσμου (κοιτα την καμπυλη, σαν συναρτηση πρεπει να ειναι τουλαχιστον Κυβικη ) τοτε μηπως οντως πρεπει να αρχισουμε να φευγουμε σιγα σιγα?
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
θα εκπλαγω αν υπαρξουν επομενοι αιωνες ...
chainsaw (10-10-24)
Δεν υπάρχει καταστροφή - το κλίμα μεταβαλλόταν ανέκαθεν και θα συνεχίσει να μεταβάλλεται. Ο άνθρωπος είναι φύσει και θέσει συντηρητικό ον και θέλει όλα να είναι όπως τα συνήθισε, ή να μεταβάλλονται μόνο προς το δικό του όφελος. Η φύση προσαρμόζεται στα δεδομένα και αντιδρά και όποιος οργανισμός ακολουθεί βιολογικά την προσαρμογή, επιβιώνει - όποιος προσπαθεί να την αποφύγει, τον παίρνουν κάποια στιγμή τα γεγονότα παραμάζωμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (Χθες)
Bookmarks