Και ποιός την κανόνισε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (27-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-12-23), panahs7 (26-12-23)
A Tesla engineer was attacked by a robot during a brutal and bloody malfunction at the company's Giga Texas factory near Austin.
Two witnesses watched in horror as their fellow employee was attacked by the machine designed to grab and move freshly cast aluminum car parts.
The robot had pinned the man, who was then programming software for two disabled Tesla robots nearby, before sinking its metal claws into the worker's back and arm, leaving a 'trail of blood' along the factory surface.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (27-12-23)
Είχε κανονιστεί αμέσως μετά τις πλημμύρες και μάλιστα είχε πει ότι θα έρθει αφιλοκερδώς. Τις χοντρές παπαριές τις είπε στην επανεκλογή του μετά.
Δεν έχει νόημα όλη αυτή η ρομποτο-τρομολαγνία ή ο φόβος για το ΑΙ. Εργαλεία είναι χωρίς συνείδηση, θα κάνουν αυτά για τα οποία θα προγραμματιστούν. Είναι σαν να λέμε ότι φοβόμαστε μη σηκωθούνε μόνα τους τα μαχαίρια και μας σφάξουν. Ας προσέξουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ισχύ υπέρ μας. Το ότι δεν θα γίνει, δεν ρίχνει την ευθύνη στα ρομπότ.
pirateeeeeee (27-12-23)
Ναι ρε μάνα μου, το κανόνισε μόνος του ο Δήμαρχος; Αυτή, πριν από τρεις μέρες τον έμαθε;;;
Μανα μου τα αμπελοχωραφα σου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι οκ... η ψωλίτσα έβγαλε γλώσσα. Θα χάλασε το μετά-ραντεβού και σου λέει, δε γαμιέται, δεν πάω, θα ρίξω και καμιά κορώνα, μονδέλο θα με έχουν... ασε μας ρε Ελενίτσα που με 200 ευρά στήνεσαι σα σκυλίτσα... άστα σε λέω...
There is a Dude in town
dimitris67 (28-12-23), Nikolaos_Kokkinos (28-12-23)
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν αυξημένη αστυνόμευση τελευταία στα γραφεία του βάζελου, μετά την απόλυση του Γιοβάνοβιτς...
Θυμηθηκα τον αειμνηστο Μακη Ψωμιαδη, που αφου τον πιασανε, ειπε "Δεν πηγα να κανω τιποτα κακο στο σπιτι του κυριου Νικολαιδη, απλα περναγα απεξω και του λεω τι κανεις Ντεμη? Καλα Εισαι ? "![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι ήταν από τις λίγες φορές που και είπε αλήθεια και είχε δίκιο...
Ο μόνος πληρωμένος και στο ακέραιο και στην ώρα του ήταν.
εμαθα οτι ο δεσυλας ειχε κανει Ban τον Ανασταση? ΔΕΣΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ< ΕΔΩ Δεν μας εχει κανει μπαν ουτε ο Βοσκος που του τα εχουμε κανει αεροστατα ορατα απο το διαστημα, και εκανες εσυ μπαν ρε, το μοναδικο σοβαρο ακροατη σας?>
flessanto (29-12-23)
Καλό παιδί είναι, αλλά είναι βάζελος, που πρόλαβε και Βαρδινογιάννη και δεν είναι μαθημένος στην κριτική...
flessanto (29-12-23)
MidJourney AI v6 - χωρίς λόγια.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Bookmarks