"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ειδική παραγγελία θα το κάνουμε το πιλοτήριο...
Τύπε, κι εγώ 1,87 είμαι και αν δω κανα καλό νάκι, ανεβαίνω στα 1,98...![]()
There is a Dude in town
Η νδ τρέφει σανό τον κυρ Παντελή. Του λέει θα σου φτιάξω φράχτη να μην μπαίνουν οι μετανάστες και από την άλλη τους μοιράζει προσκλήσεις. Ο φράχτης βέβαια που νιώθει υπερήφανος ο κυρ Παντελής θα κατασκευαστεί από την ΤΕΡΝΑ του πεθερού.....θα σταματάει στα ποτάμια, δεν θα κλείσει από Βουλγαρία, αλλά θα είναι το καλύτερο ντεκόρ. Από την άλλη ο Κασσελάκης είναι ο πιο αριστερά δεν γίνεται και απευθύνεται στους νοικοκυραίους σε αυτούς που έχουν καθαρά τα σπίτια όπως τα είχαν το 60 και το μόνο που τον απασχολεί είναι να δείχνει όμορφος.
dimitris67 (22-12-23)
Άλλο ο φράχτης - δεν τους θέλει από δεύτερο χέρι, αλλά απ' ευθείας από την πηγή, για να πάρει και σε καλύτερη τιμή...
Ανάλογα από που μετράς...
Και τώρα, πάμε στο κανονικό: Τί έχει γίνει με το νομοσχέδιο της μετανάστευσης, που χαλάει ο κόσμος; Ρωτάω γιατί λόγω εργασίας, όταν δεν βλέπω τί κάνουμε εδώ και δεν ψάχνω το ρεπορτάζ, δεν ασχολούμαι με τα καθημερινά...
Άντε, το παραπάνω δεν το ξέρετε: Ο πρώην γκόμενος της Καινούργιου, πώς κατάφερε να καταλήξει στη Δανάη Μπάρκα;
Καρουζέλ είναι, βασικά: Upgrade είναι να φύγεις από την Καινούργιου, όπως και να έχει, εκτός αν υπάρχει κάποιος να αποδείξει ότι είσαι πιο προβληματικός από αυτήν...
Το να φύγεις όμως από την Καινούργιου, για να πέσεις στη Μπάρκα, ε, τα θέλει ο κώλος σου. Έχεις μία που είναι προβληματική και ανασφαλής επειδή έγινε ωραία στο δρόμο και καταλήγεις σε μία που είναι προβληματική και ανασφαλής γιατί ξέρει ότι δεν θα γίνει ωραία όπως το όριζε το σύστημα στο οποίο ανελίχθηκε και προσπαθεί να σε ψήσει ότι είναι επιλογή της και όχι επειδή είναι έρμαιο των αναγκών της....
Θα σας πω τι μου έτυχε σήμερα... εκεί που ήμουν στο δρόμο, με έπιασε μια φαγούρα. Και περνάει ένας τύπος γνωστός. Και του λέω "ρε τύπε, δε με ξύνεις ναούμ;" "Οκ" μου λέει και... με έξυσε!
Ξέρω, δεν είναι φανταχτερή ιστορία αλλά μην κρίνετε για να μην κριθείτε...
There is a Dude in town
flessanto (22-12-23)
Φανταχτερή, έτσι, πολύχρωμη και τοξοτή, θα μπορούσε να γινόταν αν η φαγούρα δεν έφευγε με το ξύσιμο...
Δεν έφυγε...
There is a Dude in town
chainsaw (22-12-23), Nikolaos_Kokkinos (21-12-23)
Bookmarks