Nikolaos_Kokkinos (05-12-23)
Nikolaos_Kokkinos (05-12-23)
Τι είναι αυτό; Σαν Ισραηλίτικη σούπα ακούγεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλησπέρα και καλή βραδιά.
panahs7 (06-12-23)
Για το νομοσχέδιο για τους ΕΕ θα μιλήσει κανείς?Γιατί κρύβεστε? Εν τω μεταξύ αυτή η κυβέρνηση και να μας στείλει τον Μάικ Τάισον στα σπίτια μας να μας πηδήξει, 70% θα πάρει.
flessanto (07-12-23)
Δώσε υπότιτλο, γιατί δεν πιάνουμε σήμα...
Αν μιλάμε για το φορολογικό, είναι μία ακόμα μαλακία η οποία την ώρα που πάει να πιάσει το πρόβλημα, δίνει λύσεις που το μεγαλώνουν...
Βέβαια, αυτό που γράφω θα ίσχυε αν ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα... εδώ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...
flessanto (08-12-23)
Μαλακες χανετε τα καλυτερα:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ:
Σε ποιον σημερινό παίκτη βλέπεις τον εαυτό σου;
"Αν αφαιρέσεις τις ατομικές ενέργειες, τις ντρίμπλες και το επίπεδο ταχύτητας με την μπάλα, έχω να κάνω με τον Μέσι. Στον τρόπο που σκέφτεται, πασάρει, πετάει και τη φαντασία που έχει στα παιχνίδια του. Δεν έχω λόγο να μην συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του. Υπάρχουν πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να κάνει, γιατί αλλιώς θα τα βλέπαμε για όλους τους παίκτες".
Φανταστειτε να ειχε κανει κ τα εμβολια![]()
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (07-12-23)
chainsaw (07-12-23), Gtakis (07-12-23), pirateeeeeee (07-12-23)
Όχι - η απάντηση στο γιατί έπεσε, είναι στην αιτία που λειτούργησε.
flessanto (Χθες), Nikolaos_Kokkinos (08-12-23), Oberon (Χθες)
Αυτό, στο μεταξύ το παθαίνεις και χωρίς να έχεις υπογράψει συμβόλαιο: Αρκεί να έχεις συνυπάρξει με άλλους που το φοράνε ταυτόχρονα, για οποιονδήποτε λόγο.
Να φέρω το θέμα από εδώ. Η βία που παρατηρούμε, είναι αποτέλεσμα του τρόπου που ζεις:
- Αν δεν έχεις κάβα, πρέπει να κάνεις δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας, σε συνδυασμό με το ότι πολλοί γύρω σου, που λένε ότι δεν έχουν τίποτα και είναι άφραγκοι, ζούνε πολύ καλύτερα από εσένα και παίρνουν και βοήθειες.
- Ο καθένας γύρω σου κάνει ό,τι γουστάρει μέχρι να κάνεις εσύ οτιδήποτε, που πέφτουν όλοι επάνω σου, γιατί οι πραγματικοί μπάτσοι είναι αυτοί που σπεύδουν να σε διορθώσουν και σε παραδίδουν στις αρχές, αν δεν συνεργάζεσαι - είναι απείρως χειρότεροι από διάφορα ζαρζαβατικά που φοράνε στολή...
- Για κάποιον λόγο πρέπει να διατηρήσεις προς τα έξω μία εικόνα, που γνωρίζεις καλά ότι δεν υφίσταται και ότι οι υπόλοιποι, μπορεί και να το υποψιάζονται. Γιατί κάποιοι άλλοι, βάζουν τους στόχους που θέλουν αυτοί να πετύχεις και εσύ δεν έχεις το θάρρος να βάλεις τους δικούς σου και να αποτύχεις. Αλλά πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανος για το απόλυτο τίποτα που είσαι, γιατί, για ένα κούτελο ζούμε.
- Για κάθε λόγο, όταν κάνεις παιδιά, να βρίσκεις χρόνο να ασχολείσαι μαζί τους με τέτοιο τρόπο και να τα μεγαλώνεις σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο, για να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να μην ψάχνουν κηδεμόνες. Τα παιδιά είναι ευθύνη και όχι τρόπαιο.
ΥΓ: ΑΝ θέλετε να σεβαστούμε το έργο των δημοσίων λειτουργών, εν μέσω των θεσμικών δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζουν και θυσιάζονται για εμάς, όταν τους κόβανε τους μισθούς και τα επιδόματα, ας έφευγαν από τις δουλειές τους, να πάνε να δουλέψουν έξω, αλλά, καλά προσέξατε, αυτό δεν το έκαναν ούτε όταν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα ήταν θεωρητικά υψηλότεροι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : Σήμερα στις 01:06
dimitris67 (Χθες)
pirateeeeeee (Σήμερα)
Bookmarks