voskos_7 (Χθες)
Βοσκεεεεεε φερε πισω τα προσπεκτους του καλατραβα ρε, το ξερω οτι εσυ τα Πηρες μη κανεις το παγωνι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
voskos_7 (Χθες)
Ζει ο Καλατράβας να μας στείλει ένα άλλο manual?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (02-10-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-10-23)
panahs7 (02-10-23)
Τελοσπαντων ποσο δυσκολο ειναι να το περασουν λιγο βελατουρα και λιγο μινιο ρε φιλε, αμα το πλακωσουν τα αλανια απο τις οικοδομες σε 15 μερες θαναι καινουργιο.
Αμα τριζει ας ριξουν κ λιγο wd-40
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
panahs7 (02-10-23)
Βγήκε ο πατέρας αυτού του χάχα που πήγε και ζήτησε συγνώμη στον Μπέο και είπε επί λέξη:
"Έχει γίνει μείζον θέμα όλης της Ελλάδας τώρα. Μια κυρία είπε τι να κάνει το παιδί, να γυρίσει και το άλλο μάγουλο; Ναι μακάρι να ήμασταν άξιοι να γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο, αλλά είμαστε ανάξιοι!"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Την μπάτσα, μία χαρά την είδαμε, επειδή έπρεπε να περάσει στα ψιλά το μπουγέλο που έφαγε με την μάνικα ο υποψήφιος αντιπάλου ψηφοδελτίου...
Όλοι έκαναν την δουλειά τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Έχω πει, ότι πρώτα θα στείλουν τον στίβο στο Ζηρίνειο και μετά θα τους δώσω το κανονικό. Αλλιώς, να μας κάνουν Αυστραλία, ξέρω 'γω, στους μισθούς, μήπως και μπορέσει το κοινό του στίβου να συντηρήσει με τα event του, αυτό που θεωρεί περιουσιακό του στοιχείο και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο.
Το ίδιο και άλλο τόσο ισχύει και για το Καυταντζόγλειο.
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
panahs7 (Χθες)
Τον έφεραν τα 7 εξάρια...
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Bookmarks