"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
-πολύ περίεργο "ατύχημα" συνέβη στην Λιβύη στην αποστολή βοήθειας που εστάλη με αποτέλεσμα να πεθάνουν 3 Ελληνες στρατιωτικοί (δύο κορίτσια του υγειονομικού και ένας του ειδικού πολέμου) και τα 2 παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στην Λιβύη
-επίθεση ξανά του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία στην περιοχή του Αρτσάχ/Ναγκόρνο-Καραμπάχ επιδιώκοντας να συνεχίσει το καθάρισμα της περιοχής
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (Χθες)
Άντε, να το πω εγώ...
Κράτα το γάλα οπωσδήποτε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της.
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Bookmarks