Αγευστο θεωρω μια ζωη χωρις σουβλακια, εξοχικα, γλυκαδια, κοκρετσια, πατατες τηγανιτές κλπ.
Περα απο την πλακα, συμφωνω μαζι στου στο Ιολη. Του λουτρακιου μου φερνει λιγο σε απιονισμενο νερο βρυσης.
Το θεονη μου καθεται πολυ απαλα στους γευστικους καλυκες , μου θυμιζει λιγο εβιαν , μαλλον το pH του ειναι πιο βασικο παρα οξινο
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (18-09-23)
panahs7 (18-09-23)
flessanto (18-09-23)
Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
flessanto (18-09-23)
Τον έχω πετύχει στην πολυκατοικία που μένει, εκεί είναι και ο λογιστής μου. Δεν ασχολήθηκα γιατί δεν θα έβγαζα άκρη έτσι κι αλλιώς. Το πιθανότερο είναι να του έλεγα για τα αδέσποτα οπότε δεν θα πήγαινε καλά η φάση.
Μπορώ να κρατήσω μια εφημερίδα μπροστά να φαίνεται η ημερομηνία. Αλλά δεν έχω εφημερίδα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
Βγάλε στο φόντο την άκρη της οθόνης του pc - laptop με την ώρα και την ημερομηνία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), panahs7 (18-09-23), voskos_7 (18-09-23)
Faithful (18-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23), voskos_7 (18-09-23)
Ωραία φωτογραφία. Με AI την έφτιαξες;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23), panahs7 (18-09-23)
Κλαμα![]()
![]()
"Δίον" υπάρχει σίγουρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αμα ειναι να τσακωθειτε να πιουμε της βρυσης δεν πειραζει
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο ούτε πριν τις πλημμύρες" λέει η Αγαπηδάκη
Πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει μια αποστροφή του λόγου της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, για το νερό στον Βόλο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και τι κάνατε γι' αυτό γαμώ το σπιτάκι σας τόσα χρόνια;; Τίποτα! Καμία ενημέρωση στον κόσμο, αφημένος στη μοίρα του και στα όσα υποστηρίζει ο Μπέος, ο οποίος όπου σταθεί αναφέρει ότι υπάρχει τοπικό χημείο εγκεκριμένο απ' το κράτος!! Άλλη μια φορά που μας λένε κατάμουτρα ότι είναι υπεύθυνοι που πεθαίνουμε.
Faithful (19-09-23)
Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και ανικανοι. Καλημερα.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bookmarks