Μιλάω με παλιά συμφοιτητρια μου που είναι Καρδίτσα και μου λέει ότι «είναι ένας ατελείωτος εφιάλτης»
panahs7 (07-09-23)
Όπως λέγαμε και παλαιότερα, πολλά πράγματα σχεδιάστηκαν και χτίστηκαν με την λογική "ε, και τί μπορεί να γίνει;;;": Ήταν ζήτημα χρόνου να τελειώσει το λάδι στο καντήλι και να μας βαρεθεί και ο Θεός και τώρα να πάρουμε όλες τις πιθανές και απίθανες απαντήσεις για "τί μπορεί να γίνει"...
Αλίμονο σε όσους βρέθηκαν εκεί, χωρίς να έχουν κάνει καμία αυθαιρεσία, αξιοποιώντας απλά την περιουσία που κληρονόμησαν επειδή θεωρείται περιττό να καθαρίζονται χείμαρροι και ποτάμια από φερτά υλικά και επειδή κάποιος θεώρησε σκόπιμο να στείλει σε εμένα μήνυμα για την επερχόμενη κακοκαιρία, αλλά όχι στην Καρδίτσα, για παράδειγμα...
Είναι εμφανές πλέον, ότι οι κατοικημένες περιοχές και οι υποδομές τους χρειάζονται ανασχεδιασμό εκ βάθρων, επειδή προφανώς ακόμα και όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, μπορεί να μην ξαναγίνουν ποτέ όπως τα γνωρίζαμε αλλά να επαναλαμβάνονται όπως τα ζούμε τώρα...
Δεν μπορώ να πω κάτι στους κατοίκους που δεινοπαθούν, κυρίως γιατί δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν κάτι από εμένα, ή από εσάς. Καλή η συμπαράσταση, αλλά χρειάζονται κάτι πολύ περισσότερο και συγκεκριμένο, κυρίως γιατί υποψιάζομαι ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους κάνει να ξεχάσουν αυτά που βίωσαν τώρα.
Στα επιπλέον, αν κάποιοι ζείτε σε κάποιο ύψωμα ή κάποια πλαγιά, όπως εγώ και πιστεύετε ότι αυτά τα φαινόμενα δεν θα σας απασχολήσουν κάποια στιγμή, θα σας καλούσα να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα: Δεν είμαστε πολύ μακριά από τα ξυπνήσουμε μία μέρα και να μάθουμε ότι ένα βουνό άρχισε να ολισθαίνει και κατάπιε κάποια κατοικημένη περιοχή.
Μακάρι να σταθούν άξιοι και να ξαναδούνε τις περιουσίες τους να γίνονται ακόμα καλύτερες και να αισθανθούν ξανά ασφαλείς, αλλά για αυτό, ξέρουμε όλοι πως δεν φτάνουν οι ευχές μας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Oberon : 08-09-23 στις 14:46
panahs7 (08-09-23)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Στην αρχαιότητα όλος ο κάμπος ήταν λίμνη: Αν σπρώξουμε κανένα 5άρι δις σε αντιπλημμυρικά μπορεί και να την ξανακάνουμε.
To σιγουρο ειναι οτι για να γινουν τετοια εργα και να εχουν νοημα, εκτος απο πολλα χρηματα, χρειαζονται και γενναιες αποφασεις. Ολοκληρα χωρια να μετεγκατασταθουν, κτηρια να απαλλοτριωθουν, αυθαιρετα να πεσουν. Δυσκολα πραγματα για την Ελλαδα.
Και θέλετε εσείς να μου πείτε ότι αξίζετε καλύτερο πολιτικό σύστημα...
flessanto (09-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-23), SOAD37 (09-09-23)
πλακα κανεις
μόνο τις πέτρες που θα φαει φτάνει
flessanto (09-09-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (09-09-23), flessanto (09-09-23), pirateeeeeee (09-09-23), SOAD37 (09-09-23)
Νικάμε χωριανοί! Μετά από 5 μέρες έχουμε επιτέλους νερό! Ερε πολυτέλειες που μας παρέχει η πρωθυπουργάρα μας!!!
ο Βαξεβάνης έχει βγάλει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με απάτσι (στρατός) βυθισμένο στο νερο
δεν φαντάζομαι καν τι θα γίνει όταν θα αποφασίσει ο ταγιπ να ξεκινήσει
Τί να μας κάνει ρε Γιώργη; Να έχει να διορθώσει και εμάς;;;
flessanto (09-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-09-23)
Εκκενώθηκε προληπτικά πριν λίγο η Νατοϊκή βάση στο Στεφανοβίκειο (10 λεπτά έξω απ' τον Βόλο). Ήρθε μήνυμα από 112 ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για νέες πλημμύρες από φουσκωμένη Πίνδο και Πηνειό. Αυτές οι περιοχές είναι που κάηκαν ολοσχερώς πριν 1 μήνα.
chainsaw (10-09-23), Faithful (10-09-23), flessanto (09-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-09-23), pirateeeeeee (09-09-23), zionikos (09-09-23)
Το έκαναν αυτοί, ή θα φάμε και από τον Μονεμβασιώτη μήνυση, για παράδειγμα, γιατί δεν μπορούμε να το αποδείξουμε και το είπαμε επειδή το ακούσαμε από κάποιον ότι το έκαναν;
Γιατί τα 5 ευρώ η εξάδα, έγινε, μία φορά: Έχει κάποιος απόδειξη συναλλαγής από συγκεκριμένη επιχείρηση, ή δημιουργείται θόρυβος γύρω από πολλούς, για να γίνει σούπα και μην ακουστούν αυτοί που όντως το έκαναν;
Γνωστό αρχιδάκι και δεν έχει περάσει αρκετός καιρός αν θυμάμαι καλά που είχε μπιφ με την ΠΑΕ. Τι θα μου κάνει; Ας έρθει να με μαλώσει. Ότι λένε πολίτες μεταφέρω και όσο μπορώ επιβεβαιωμένα. Γι' αυτό αφαίρεσα και τα 2/4 λόγω αντίδρασης του καταστήματος (όχι επειδή δεν το έκαναν, αλλά επειδή δεν ξέρω αν το έκαναν). Εσένα δεν σου ζήτησε κανείς να κάνεις κάτι, μπορείς να το προσπεράσεις. Όποιος απ' αυτούς θέλει μπορεί να έρθει να με βρει, να τον φυτέψω στη λάσπη να γίνει εικαστικό.
flessanto (10-09-23)
Λαδέμπορες, είναι παντού ανάμεσά μας και εκδηλώνονται χωρίς δεύτερη σκέψη οπότε βρουν την ευκαιρία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (10-09-23)
Άλλο σου λένε ρε βλαμμένε: Αν σου το είπε κάποιος που τον πάτησαν, ή το ξέρει σίγουρα με κάποιον τρόπο, καλά κάνει και το λέει. Το θέμα είναι να μην είδες τα ονόματα από το Αγανακτισμένο Γαϊδουράγγαθο στο Twitter, ξέρω 'γω και είναι κανένα από τα συνήθη πιστόλια που σπαμμάρουν άσχετα ονόματα, ώστε μετά να περάσουν απαρατήρητα τα πραγματικά.
Εμείς δεν έχουμε φόβο να μας κάνει κάτι κανένας οτιδήποτε για αυτό.
Αν υπήρχε τίποτε μηνύσιμο στο ποστ, θα το είχα σβήσει.
Όπως και στη θέση σου, θα είχα αφήσει τα ονόματα των άλλων δύο με την υποσημείωση ότι έχουν απειλήσει με μηνύσεις.
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα προσωπικά, δεν μου έτυχε. Μαλακίες που διάβασα κάπου χωρίς να τους ξέρω δεν θα μετέφερα ποτέ. Απλά βιάστηκα πριν τσεκάρω αν υπάρχει απάντηση απ' τα ίδια τα καταστήματα, γι' αυτό έκανα edit μετά. Αφήστε το διαγραμμένο και πάμε παρακάτω, έτσι κι αλλιώς όποιος ενδιαφέρεται το είδε.
Bookmarks