Πιο πολύ Κύπρια φαίνεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (08-08-23)
Αααα θα φαω μπαν σήμερα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι, αλλά όχι με τα χάλια των ομάδων της Μαγνησίας, που τους καβάλησε ένα κοινωνικό πείραμα του Δημάρχου...
flessanto (08-08-23)
Έλα Κόκκινε, καλή διασκέδαση.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΕΙΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;;; Δεν είπαμε.
Nikolaos_Kokkinos (08-08-23)
panahs7 (08-08-23)
"-Μάστορα, τίποτα της ώρας έχεις, ή μόνο στερεότυπα που γράφεις, εδώ;;;"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πήρε κεφάλια λέει στην ΕΛ.ΑΣ ο Οικονόμου. Κοιμηθείτε ήσυχοι, αύριο ξημερώνει μια ασφαλής μέρα για τον τόπο.
flessanto (08-08-23), Nikolaos_Kokkinos (08-08-23)
flessanto (08-08-23)
Μίλησα τώρα με ένα φιλαράκι που είναι στη ΔΙΑΣ. Του λέω γιατί δεν πήγατε; Μου λέει δεν έχουμε σχέση, μόνο αν μας πουν για κάνα σύνδεσμο να πάμε να τσεκάρουμε από απόσταση. Του λέω τότε ποιους στέλνουν; Λέει το ξέρανε μάλλον απ' ότι φαίνεται στην αθλητική βία αλλά δεν ξέρω τι έκαναν. Εγώ είχα υπηρεσία εκείνη την ώρα και δε μας ενημέρωσε κανείς για τίποτα, μετά μάθαμε ότι έστειλαν ΜΑΤ.
Δεν περιγράφω άλλο.
Τι επομενη φορα θα στειλω τις κλησεις της τροχαιας στο υπουργειο μαζι με μια ντικπικ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Διαβάζω όσα έχουν βγει στη φόρα ως τώρα και για μια ακόμα φορά μια φωνή μέσα μου ουρλιάζει "δεν υπάρχει ελπίδα" γι' αυτή τη χώρα. Θα έπρεπε τα μεγάλα κεφάλια της ΕΛΑΣ να μπούνε φυλακή. Αν και τα νομικά δεν τα ξέρω, ανθρωποκτονία από αμέλεια με δόλο είναι στη δικιά μου συνείδηση.
Nikolaos_Kokkinos (08-08-23)
Εγκληματικη αμελεια και παραβαση καθηκοντος ανετα..στην Ιαπωνια , στην Γερμανια η στην Σκανδιναβια.. εδω αλογο κλανει
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Josimar (08-08-23)
Bookmarks