Σε δέκα χρόνια δε θα έχει μείνει δάσος γαμώ τα σπίτια τους.
Ανεξέλεγκτη φωτιά στο Βελεστίνο, έχει φτάσει μέχρι εδώ ο καπνός. Απ' ότι έμαθα ήδη έχει κάψει μερικά σπίτια σε μικρό οικισμό.
Σε δέκα χρόνια δε θα έχει μείνει δάσος γαμώ τα σπίτια τους.
Μην το λες: Rotation τα κάνουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να βγαλουμε νεα δεντρα απο τις ακαδημιες (εκτος απο κωνους)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βόλος τώρα από Πήλιο:
![]()
Σε άλλα νέα, η φωτιά έχει φτάσει στο χιλιόμετρο πλέον και πήραμε alert απ' το 112 να είμαστε σε ετοιμότητα. Ήδη οι βορειότερες περιοχές της Νέας Ιωνίας εκκενώνονται προληπτικά. Περνάμε τέλεια και βγαίνει προς τα έξω.
drizzt (26-07-23)
Προσοχή Παναγή και μακάρι να ηρεμήσει γρήγορα και να μην κινδυνεύσει κανεις.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (26-07-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
594 φωτιές μπήκαν σε διάστημα 10 ημερών
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (27-07-23)
Στην πρώτη 4ετία ήρθε παγκόσμια πανδημία. Η 2η ξεκίνησε με τον πλανήτη να καίγεται και να βαράει ιστορικά υψηλά θερμοκρασιών. Λέγαμε για χαβαλέ ότι μόνο οι εξωγήινοι λείπουν πλέον και μας ήρθε κι αυτό χθες, με την ένορκη κατάθεση στο Κογκρέσο των πρώην αξιωματικών της Αμερικάνικης Π.Α. Πάμε στο επόμενο level τώρα, έναν μετεωρίτη.
Nikolaos_Kokkinos (27-07-23)
ο Λιακοπουλος ετοιμαζεται για το μεγαλυτερο #sastalega της ιστοριας... θα ειναι ορατο απο το διαστημα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κάμερα σε μένα. Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, ανάκλιντρα, αιώρες, πουφ, κι από το πάτωμα, και τηλεφωνήστε για να πάρετε τα Απόκρυφα των Σοφών της Σιών, το Ελλάνιο Έψιλον, και το Η Έλευση του Νίντζα Κομάντο του Θεού πριν εξαντληθούν.
Στάλθηκε από τα έγκατα του ντάρκνετ με αλκοόλ και παραισθήσεις.
panahs7 (27-07-23)
panahs7 (27-07-23)
estai (27-07-23)
panahs7 (27-07-23)
"Μη ανθρώπινα βιολογικά" βρέθηκαν σε σημείο συντριβής
Ο Grusch, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν έχει εντοπίσει προσωπικά ένα UAP, είπε στο πάνελ ότι γνωρίζει "πολλούς συναδέλφους" που τραυματίστηκαν από "Μη Ταυτοποιημένα Ανώμαλα Φαινόμενα", ενώ σχολίασε πως έχει συνομιλήσει με άτομα που έχουν ανακτήσει "μη ανθρώπινα βιολογικά" από κατεστραμμένα UAP.
Εξήγησε δε ότι προτιμά να χρησιμοποιεί τον όρο "μη-ανθρώπινος" παρά εξωγήινος."
Δεν βάζετε μυαλό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
κ δε μου λες, αυτα τα ανωμαλα φαινομενα που τραυματιζουν, μηπως τυχων κουβαλανε κ τπτ μαστιγια η μπαλες με λουρια? πηρε τιποτα το αυτι σου ?
Bookmarks