Nikolaos_Kokkinos (10-07-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν το έπιασα το ρίφερενς αλλά ένοπλος κανονικά, απλά ήταν υποχρεωτικό να σε τεστάρουν για δόκιμο.
Η φάση ήταν να ζωγραφίσεις μια γυναίκα και έναν άντρα. Ένας φίλος μου είχε κάνει για πλάκα στήθη, κλπ και η διάγνωση του γιατρού ήταν κάτι σε λεπτομερής περιγραφή του ανθρώπινου είδους και μπράβο του.
Ρε φιλε Μαικλ Νταγκλας και Σαρον στοουν "Βασικο Ενστικτο" ταινια. Δε σε ειπα αποπλο χαχαχα
Τι διαολο τοσο μπουμερ ειμαι? Ζαλιζομαι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
estai (10-07-23)
Να σας ζωγραφίσω κι εγώ μερικά με ΑΙ;![]()
Κάτι στραβοχυμενιές ζωγραφίζει το Ai μη με
τρελανεις βραδιατικα μετά τον βγαλσοφρύδια.
Δε νομίζω Τάκη.Ανάλογα αν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις.
Δε μαζεύεται η φάση πλέον, οπότε προσπάθησε να προσαρμοστείς στις συνθήκες και να το έχεις σαν εργαλείο που πάει τη δουλειά σου ένα level πιο πάνω και μην αφήνεις τους άλλους να το κάνουν για σένα. Στο λέω γιατί είμαι ένας απ' τους άλλους.Κι εγώ είχα skills γραφίστα, αλλά πλέον άλλαξε η φάση και παίζω μπάλα με το ΑΙ.
Πάντα ήμουν φαν της τεχνολογίας, αλλά δεν πιστεύω ότι θα εξαλείψει την παραδοσιακή ζωγραφική, όπως δεν την εξάλειψε η φωτογραφία κάποτε. Έχουν γίνει αναλυσεις επι αναλύσεων για το handmade. Επίσης δηλώνω εικαστικός όχι ζωγράφος, όποτε παράγω εικόνα με ό,τι μέσο βρω. Επεξεργασία εικόνας, βίντεο, φωτογραφία, unity, Χαμουλης γενικά.
Εντωμεταξύ από παιδακι με έπιαναν γραφίστες και μου έλεγαν ότι αυτά που ζωγραφίζω μπορούν να τα κάνουν στο φωτοσοπ. Εγώ θα πω όλα εργαλεία είναι και το παν είναι το κονσεπτ, τα μέσα θα τα βρούμε. Αν κάποιος δεν έχει κονσεπτ μια μαλακια θα φτιάξει και με το μολύβι και με την Ai. Αλλά τι καημός σας έχει πιάσει ρε γαμημενοι;![]()
Nikolaos_Kokkinos (10-07-23), panahs7 (10-07-23)
Να κανουμε μια συμπαραγωγη τοτε ! Αρκει να βρουμε καλο Λιβανεζο
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Με πρόλαβε ο Σωτηρακόπουλος που έφτιαξε μια συνδρομητική πλατφόρμα με προγνωστικά από ΑΙ. Μάλιστα λέει ότι τους πληρώνεις μόνο στα κερδισμένα, στα χαμένα σου επιστρέφουν τα credits που ξοδεύεις για να δεις τα προγνωστικά. Μου διαφεύγει το link όμως και δεν το βρίσκω και με google.
Ακριβώς, το ΑΙ από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, πάλι άνθρωπος θα το χειρίζεται με κάποια skills. Βλέπω παντού ζωγράφους να επιλέγουν να κλαίνε που θα τους πάρει τη δουλειά το ΑΙ, αντί να κοιτάξουν να προσαρμοστούν για να παραμείνουν αναγκαίοι. Εν τω μεταξύ είναι τέρμα υποκριτικό να τα γράφουν στο internet με το pc/κινητό τους, τεχνολογία δηλαδή που πριν 25 χρόνια πήρε άλλες δουλειές, όπως εφημερίδα, περιοδικό κτλ αλλά αυτό δεν φαίνεται να μας απασχόλησε το ίδιο.
Bookmarks