Αν ξανακούσω κανένα μαλακισμένο να λέει Μητσοτάκη γαμιέσαι και άλλα τέτοια για το viral στο Luben, ενώ πήγαν όλοι για μπάνια και όχι να ψηφίσουν, θα του βάλω ότι βρω στον κώλο.
drizzt (29-06-23), Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
Δεν πιανει τον Τερλεγκα το σχολιο , ειναι υπερανω αυτων
"Διοτι ο αλλος σου δινει ναουμε την τεχνη του και συ αρωτας: Και οποιον περικαλω το ανωτερο διδαγμα και τοιαυτα .. δεν κανει ρε μαγκα , με τον προσβληνεις τον καλλιτεχνη, δεν ειναι δηλαδη οτι φαγαμε ηπιαμε και το γλυκερακι μας και τα δεοντα στην κερια μαμα σας... ο Καλλιτεχνης ποναει ναουμε..."
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βγήκε ελλιπής επανειλημμένως. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην κριτική βέβαια το διεκδικούν όλοι όσοι δημιούργησαν αυτή τη γυάλα στην οποία ζούσε άκον αυτός και έκοντες οι δημιουργοί της για να μην τρέχουν να βρούνε και καμία κανονική δουλειά.
- Θα ρωτήσετε ποτέ πού έβρισκε ο Βαξεβάνης της κρυφές δημοσκοπήσεις των Αμερικανών τις οποίες επικαλλούνταν;
- Θα προσέξετε ποτέ ότι πίσω από κάθε αυθόρμητη συγκέντρωση πολιτών βλέπατε τις ίδιες φάτσες; (Ακόμα και το γνωστό σύνθημα, κομματικό στέλεχος της περιοχής το έβγαλε.)
- Θα αναρωτηθείτε ποτέ πώς γινόταν οι συνομιλητές του αρχηγού με τον κόσμο που μαζεύτηκε εκεί ήταν σκηνοθετημένες και ο συνομιλητής να ήταν κομματικό στέλεχος;
- Θα αναρωτηθείτε αφού είδατε και τα αποτελέσματα, στην πράξη και θα δείτε κι άλλα τώρα, που βγαίνουν και τα μαχαίρια, τί άλλα παραμύθια έχετε διαβάσει και θα θεωρείτε θέσφατα ότι έτσι έγιναν;
Γιατί η αυτοκριτική δεν έχει να κάνει μόνο με τον υποψήφιο, αλλά και με τους ψηφοφόρους.
Ο κόσμος έχει αλλάξει ριζικά και εμείς έχουμε μείνει ακόμα να πιστεύουμε σε ιδεολογικές ταυτότητες και να έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει σοβαρή κυβερνητική πρόταση στην σύγχρονη εποχή με αμιγές ιδεολογικό πρόσημο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
Εντωμεταξυ εγραψες "Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βγήκε ελλιπής.." και εμενα το μυαλο μου διαβασε "...ζυγιστηκε και βγηκε ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΗΣ... " και για λιγα δευτερολεπτα λεω απο μεσα μου " μα τι λεει"
Πωωωω, ειμαι ασχημη κατασταση
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (29-06-23)
flessanto (14-07-23)
terrain ahead pull up, too low
Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
Εγω παλι θεωρω απειρως πιο επικινδυνη τη δουλεια ενως ανθρωπου που δουλευει ταξι, η λεωφοριο η νταλικα...
Ειδικα με τις νταλικες με πιανει κριση πανικου πως μανουβραρουν και πως οδηγουν τοσες ωρες σερι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
drizzt (30-06-23), flessanto (14-07-23), Nikolaos_Kokkinos (29-06-23)
Κάθε χρόνο έχουμε γύρω στους 2,000 νεκρούς στην άσφαλτο και ο κόσμος συνεχίζει και φοβάται τα αεροπλάνα. Οι πιθανότητες να εμπλακείς σε ατύχημα στον δρόμο είναι 1:20 νομίζω κι όμως όλοι λένε "έλα μωρέ σε μένα θα τύχει;". Αντιθέτως, στο τζόκερ που έχεις 1:κάτι εκατομμύρια η σκέψη είναι "κι αν μου κάτσει;". Είναι το πιθηκάκι μας που παραμένει ακόμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μας μπερδεύει πολλές φορές. Όπως το κάτωθι ψυχολογικό τεστ για το ποιο φοβάσαι περισσότερο ενστικτωδώς.
![]()
Ενταξει αλλα παει να αλλαξουμε τωρα συζητηση καλου κακου βραδυατικα ε?, να πουμε για τον ντε φρουτος ξερω γω
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bookmarks