Σελίδα 1800 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 8001300140015001600170017501760177017801790179617971798179918001801180218031804181018201830184018501900 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 35.981 έως 36.000 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

ευχαριστούμε παναή πολύ χρήσιμο
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-06-23)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος Πανο αλλά έχει κολλήσει δε παίρνει πληρωμή με τπτ

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Λογικά θα γίνεται πανικός, ξαναδοκίμασε μέσα στη μέρα. Εγώ το έκανα κανονικά χθες βράδυ χωρίς πρόβλημα.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Και εσείς τώρα, μπορείτε να γαμηθείτε...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (12-06-23)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή φάση αν κάνετε αγορές μέσω σκρουτζ. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σαν price engine και προτιμώ να κάνω τις αγορές απευθείας με την εκάστοτε επιχείρηση.
    Έκανα το ίδιο αλλά έχω μπλέξει αρκετές φορές όμως με επιστροφές και μου έκαναν τσαλιμάκια. Ενώ μέσω skroutz ακόμα και χωρίς το plus αν το είχα πάρει με το καλάθι, απλά τους το έστελνα πίσω χωρίς να ρωτάνε πολλά (αν δεν έχει πειραχτεί φυσικά το προϊόν). Και παραλαβή δωρεάν από τον χώρο μου για να πάει πίσω. Καταλαβαίνω το ηθικό κομμάτι που λες, αλλά υπάρχει και πολλή εκμετάλλευση από κάτι λαμόγια που έχουν απλά μια αποθήκη στο σπίτι τους και το παίζουν επιχειρηματίες.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.353
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.135 φορές σε 11.904 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα το ίδιο αλλά έχω μπλέξει αρκετές φορές όμως με επιστροφές και μου έκαναν τσαλιμάκια. Ενώ μέσω skroutz ακόμα και χωρίς το plus αν το είχα πάρει με το καλάθι, απλά τους το έστελνα πίσω χωρίς να ρωτάνε πολλά (αν δεν έχει πειραχτεί φυσικά η συσκευασία). Και παραλαβή δωρεάν από τον χώρο μου για να πάει πίσω. Καταλαβαίνω το ηθικό κομμάτι που λες, αλλά υπάρχει και πολλή εκμετάλλευση από κάτι λαμόγια που έχουν απλά μια αποθήκη στο σπίτι τους και το παίζουν επιχειρηματίες.
    Σίγουρα θέλει ένα τσεκαρισμα. Προσωπικά παίρνω και τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς πριν παραγγείλω και γι'αυτό άλλα και επειδή η μόνη πραγματική διαθεσιμότητα είναι αν θα σου το επιβεβαιώσουν από το τηλέφωνο.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-06-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Επειδή ζω σε πολύ περίεργη περιοχή, αν δεν πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτου που δεν έχουμε, όλα τα υπόλοιπα τα αγοράζω από τις γύρω επιχειρήσεις, μεταξύ των άλλων για να έχουν κίνηση.

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

Καλησπερα σας απο τη Στουπα της μεσσηνιακης Μανης, εδω οπου ο μεγαλος Νικος Καζαντζακης εζησε καποια χρονια μαζι με το φιλο του Γιωργο Ζορμπα και εμπνευστηκε κ εγραψε τους "Βιους και Πολιτεια του Α.Ζορμπα..."

Υστερα ο Αντονι Κουιν το εκανε εργο "hello my boyy, yiasou levendi hohoho"

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

.

Thanks
    2.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 394 φορές σε 285 μηνύματα
    Ignore User

Ελπίζω να μην πιστεύει ο ...σχιζοφρενής ότι ο Καζαντζάκης έζησε από το 1917-2017
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σας απο τη Στουπα της μεσσηνιακης Μανης, εδω οπου ο μεγαλος Νικος Καζαντζακης εζησε καποια χρονια μαζι με το φιλο του Γιωργο Ζορμπα και εμπνευστηκε κ εγραψε τους "Βιους και Πολιτεια του Α.Ζορμπα..."

Υστερα ο Αντονι Κουιν το εκανε εργο "hello my boyy, yiasou levendi hohoho"

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.805
    Ignore User

Κ γω ειχα την ιδια απορια δεν εχω ιδεα γτ το εγραψε ετσι, εικαζω οτι το εκανε στα 100 χρονια απο τη γεννηση του? Εσυ τι λες?

Edit: οχι παπαρια δεν βγαινει αλλα νταλλων γεννηθηκε, μηπως τοτε εγραψε το εργο αυτο?

edit 2: ουτε αυτο, το 1941 το εγραψε.. δεν καταλαβαινω πως εβγαλε το 1917.

Edit 3: Το βρηκα, το 2017 γνωρισε τον real life Ζορμπα (Γιωργο) κ πηγαν στη Στουπα οπου.ο δευτερος δουλεψε ως μεταλλωρυχος.

"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (14-06-23)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Κ γω ειχα την ιδια απορια δεν εχω ιδεα γτ το εγραψε ετσι, εικαζω οτι το εκανε στα 100 χρονια απο τη γεννηση του? Εσυ τι λες?

Edit: οχι παπαρια δεν βγαινει αλλα νταλλων γεννηθηκε, μηπως τοτε εγραψε το εργο αυτο?

edit 2: ουτε αυτο, το 1941 το εγραψε.. δεν καταλαβαινω πως εβγαλε το 1917.

Edit 3: Το βρηκα, το 2017 γνωρισε τον real life Ζορμπα (Γιωργο) κ πηγαν στη Στουπα οπου.ο δευτερος δουλεψε ως μεταλλωρυχος.

Edit 4 θα έχει ή σχόλασε ο γάμος;

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Oberon (14-06-23)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Συνέχεια στο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου και μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα δόθηκε χθες το βράδυ, με τον πρωταγωνιστή να επιμένει στη στάση του, στον απόηχο του ναυαγίου στην Πύλο.

Το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Άρης Σπουρδαλάκης, σε δηλώσεις του στο ΚΟΝΤRΑ TV και στην Αναστασία Γιάμαλη, επιχείρησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ας σημειωθεί ότι ο Άρης Σπουρδαλάκης, δηλώνει Διδάκτορας Θεωρητικής Φυσικής Πανεπιστήμιου Τορόντο Καναδά, και κάτοικος Καλαμάτας.

Πατέρας του Άρη Σπουρδαλάκη είναι ο καθηγητής και πρώην κοσμήτορας της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την συριζα Μιχάλης Σπουρδαλάκης, ο οποίος το 2016 ανέλαβε επικεφαλής στην Επιτροπή, για τη διεξαγωγή εθνικού διαλόγου για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Ήταν, επίσης, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στην κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου, η οποία οδήγησε τη χώρα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Πολίτης: «Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ, υπό τη δική σας προεδρία, τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»...
    ΠτΔ: «Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν οι διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».
    Πολίτης: «Κι εσείς τι κάνατε γι' αυτό;»
    ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ, τώρα, εδώ;»
    Πολίτης: «Εσείς ήρθατε εδώ»
    ΠτΔ: «Ναι, γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»
    Πολίτης: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία (sic) και εδώ και αλλού και στα Τέμπη»
    ΠτΔ: «Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου»
    Πολίτης: «Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς»
    ΠτΔ: «Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι...»
    Πολίτης: «Σας παρακαλώ πολύ»
    Πολίτης: «Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

ΥΓ. με το ζόρι να δώσουν επιπλέον μπόνους στην νδ, προφανώς προσπαθεί ο συριζα
    αλλος ένα αριστοκράτης που το παίζει αδικημένος για να κερδίσει πολιτική δύναμη, πλούτο και ποιος ξερει τι αλλο // Δ Σταυροφορία ξανα από την αρχή
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (15-06-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Κανένας δεν τον ξέρει έτσι: Ως Jolly τον ξέρουμε τον ημι-πιτσιρικά και είναι... νεολαία από το 2012, τουλάχιστον, με φωτογραφήσεις δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως μεγαφωνοκράτορας, ή στον ΣΚΑΙ σαν φοιτητής δύο διαφορετικών τμημάτων Φυσικής και Μαθηματικού. Πως έχει βγάλει ρίζες στην Καλαμάτα, πάντως, δεν πρέπει να το αμφισβητεί κανείς - για τα υπόλοιπα, θα τα βρούμε...
    Γενικότερα, αν παρατηρήσετε λίγο τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις που εκφράζουν την ατόφια λαϊκή αγανάκτηση, ή τις συζητήσεις των αρχηγών κατά τις επισκέψεις τους με πολίτες κάτι τέτοιους θα βλέπετε...
    Για να μην νομίζετε ότι μόνο οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ κάνουν τους επιβάτες...

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (15-06-23), pirateeeeeee (15-06-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αν δεν έχει τρόπο το ναυτικό, η μέγιστη αποτρεπτική δύναμη της χώρας, να ακινητοποιήσει ένα σάπιο αλιευτικό που προφανέστατα παρανομεί, τότε να το κλείσουμε το μαγαζάκι. Το ότι δεν έχουμε δικαιοδοσία σε διεθνή ύδατα, εκτός από ψέμα είναι και μούφα δικαιολογία. Σημαία δεν είχε, ηλεκτρονικά συστήματα απενεργοποιημένα για να μη φαίνεται και γεμάτο ανθρώπους στοιβαγμένους, τι άλλο ήθελαν για να επέμβουν; Το ελικόπτερο της Frontex το είχε εντοπίσει ώρες πριν, απόγευμα ήταν ακόμα και από εκεί προέρχονται και οι φωτογραφίες. Εκτός αν μας λένε ότι επειδή πήγαιναν Ιταλία, ήταν δικό τους πρόβλημα, γιατί εμείς "αρκετά έχουμε αντέξει".

Πώς γίνεται σε κάθε περιστατικό με τους Τούρκους να υπάρχουν βίντεο και εδώ όχι; Βγήκε ο υπεύθυνος Τύπου του Λιμενικού και μας είπε ότι δεν ήθελαν να επέμβουν για να μην προκαλέσουν πανικό. Τότε γιατί τους ακολουθούσαν; Ποιος μας λέει ότι δεν είχε μαθευτεί στα γυναικόπαιδα που ήταν κλειδωμένοι στα αμπάρια και μόλις σταμάτησαν οι μηχανές επικράτησε πανικός γι' αυτόν τον λόγο, επειδή ήταν άγνωστο τι συμβαίνει και όλο αυτό οδήγησε στην ανατροπή; H Φον ντερ Λάιεν είπε "θα πρέπει να συνεργαζόμαστε καλύτερα με τα κράτη μέλη σε τέτοια περιστατικά στο μέλλον". Εγώ σ' αυτή τη δήλωση βλέπω ξεκάθαρη μπηχτή στους χειρισμούς που έγιναν και όχι ατυχία "μας έκατσε ένα ναυάγιο που δεν είχαμε ευθύνη".
    Ρε συ μη με τρελαίνεις τώρα, μιλάμε για παράνομο πλοίο, τι δεν μπορείς να επέμβεις; Είναι σαν να μου λες θα δεις έναν με σκουφί να κάνει ύποπτες κινήσεις στο σπίτι του γείτονα και αντί να καλέσεις την αστυνομία θα πεις "βρε λες να είναι ο Λουτσέσκου και να ήρθε επίσκεψη στον Μάκη;". Απ' τη στιγμή που δεν απαντά σε κλήσεις και δεν έχει εκδοθεί κάποιο σχέδιο δεν μπορείς να το αφήσεις να φύγει. Εσύ έχεις πετάξει ποτέ χωρίς σχέδιο πτήσης;
    Με την ίδια λογική και οι Ιταλοί, που παίρνουν παραμάζωμα ό,τι βρίσκουν στον δικό τους χώρο, είναι νόμιμοι, αλλά εμείς τους λέμε φονιάδες.
    Φυσικά και μπορούσαμε νομικά σε κάθε περίπτωση να παρέμβουμε: Αν εσύ που το διαβάζεις ήσουν υπεύθυνος για να πάρεις τέτοια απόφαση και η μετατόπιση που φορτίου που σημειώθηκε λόγω της μετακίνησης των ανθρώπων μέσα στο πλοίο, ενδεχομένως να οφειλόταν σε δικό σου χειρισμό και να γινόσουν εσύ ο υπαίτιος του ναυαγίου, θα έπαιρνες την απόφαση να επέμβεις επειδή θα ήσουν νόμιμος;
    Εξαιρώντας τις όποιες νομικές και κοινωνικές συνέπειες, θα θεωρούσες ότι έκανες το καθήκον σου;;;

Είναι σαν να γαζώνεις στις σφαίρες μαγαζί που έχει σε εξέλιξη ληστεία με κατάσταση ομηρίας. Ή να καταρρίπτεις επιβατικό αεροπλάνο που τελεί υπό αεροπειρατεία (και στην περίπτωση του πλοίου, δεν έχεις καν το επιχείρημα ότι μπορεί, όπως το αεροπλάνο, να χρησιμοποιηθεί σαν πύραυλος, δημιουργώντας πολλαπλάσια ζημία στο κοινωνικό σύνολο).
    Ναι μεν υπάρχει κάτι το οποίο προφανώς είναι νομικά επιλήψιμο, αλλά ατυχώς υπάρχουν μέσα σε αυτό άνθρωποι οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώσουν ένα τίμημα για μία πράξη στην οποία ουδεμία ενεργή ανάμειξη είχαν, ενώ παράλληλα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διασωθούν τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (15-06-23)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την ίδια λογική και οι Ιταλοί, που παίρνουν παραμάζωμα ό,τι βρίσκουν στον δικό τους χώρο, είναι νόμιμοι, αλλά εμείς τους λέμε φονιάδες.
    Φυσικά και μπορούσαμε νομικά σε κάθε περίπτωση να παρέμβουμε: Αν εσύ που το διαβάζεις ήσουν υπεύθυνος για να πάρεις τέτοια απόφαση και η μετατόπιση που φορτίου που σημειώθηκε λόγω της μετακίνησης των ανθρώπων μέσα στο πλοίο, ενδεχομένως να οφειλόταν σε δικό σου χειρισμό και να γινόσουν εσύ ο υπαίτιος του ναυαγίου, θα έπαιρνες την απόφαση να επέμβεις επειδή θα ήσουν νόμιμος;
    Εξαιρώντας τις όποιες νομικές και κοινωνικές συνέπειες, θα θεωρούσες ότι έκανες το καθήκον σου;;;

Είναι σαν να γαζώνεις στις σφαίρες μαγαζί που έχει σε εξέλιξη ληστεία με κατάσταση ομηρίας. Ή να καταρρίπτεις επιβατικό αεροπλάνο που τελεί υπό αεροπειρατεία (και στην περίπτωση του πλοίου, δεν έχεις καν το επιχείρημα ότι μπορεί, όπως το αεροπλάνο, να χρησιμοποιηθεί σαν πύραυλος, δημιουργώντας πολλαπλάσια ζημία στο κοινωνικό σύνολο).
    Ναι μεν υπάρχει κάτι το οποίο προφανώς είναι νομικά επιλήψιμο, αλλά ατυχώς υπάρχουν μέσα σε αυτό άνθρωποι οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώσουν ένα τίμημα για μία πράξη στην οποία ουδεμία ενεργή ανάμειξη είχαν, ενώ παράλληλα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διασωθούν τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν.
    Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Ανατράπηκε και πνίγηκαν οι περισσότεροι. Άρα εκ του αποτελέσματος οι χειρισμοί ήταν λάθος, γιατί τελικά έγινε αυτό που υποτίθεται δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Επίσης, όταν δε θες να προκληθεί πανικός, δεν τους ακολουθείς, τους αφήνεις να συνεχίσουν. Και κράτα και μια πισινή γιατί όλοι απ' τους διασωθέντες λένε ότι ζητούσαν βοήθεια και ότι το λιμενικό προσπάθησε να τους ρυμουλκήσει και γι' αυτό ανατράπηκε. Και η Frontex κάνει την πάπια και λέει τα ερωτήματα στην Ελλάδα που ανέλαβε το περιστατικό.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.805
    Ignore User

Σιγουρα αυτη τη φορα δεν φταιμε εμεις παντως, ας αναζητηθουν οι ευθυνες σε αυτους που χρησιμοποιουν αυτες τις ροες για στρατηγικους κ πολιτικους λογους. Αν εγω παω κ σκασω με μαχαιρι το φουσκωτο μου εξω απο το λιμανι του Αμβουργου, οχι απλα δεν θα με σωσουν αλλα οπως θα βουλιαζω θα μου φωναζουν auf wiedersehen απο μακρια.

Μας εχουν γαμησει με τις μαλακιες κ μας κουνανε κ το δαχτυλο απο πανω περι ανθρωπισμου ενω η frontex τον παιζει κ με τα 2 χερια.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pirateeeeeee (16-06-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει απόπειρα ρυμούλκησης και επειδή ξέρουμε πολύ καλά και πως λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο, σιγά μην καθίσει κανένας να κάνει τον σωτήρα σε περίπτωση που είναι ήδη ύποπτη να γίνει η στραβή. Όσο για τις μαρτυρίες των διασωθέντων, κρατάμε και το ενδεχόμενο ότι τους εξυπηρετεί να ευθύνεται το λιμενικό, για ευνόητους λόγους και αφήνουμε στην άκρη τις αντίστοιχες των μαρτύρων του Δημητρά, για τις οποίες έχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς - μέχρι και αυτοί που τον καλύπταν ιδεολογικά τον άφησαν στην τύχη του αποσύροντας επίσημες ανακοινώσεις από την ιστοσελίδα τους.
    Στο κάτω - κάτω, όπως και να έχει υπάρχουν καταγεγραμμένες οι συνομιλίες μάλλον στο κέντρο επιχειρήσεων και δύσκολα θα καθίσουν αν φταίει ο επικεφαλής της αποστολής να το αφήσουν να πλανάται πάνω τους. Δεν χρειάζεται άλλωστε να κάνουμε παραπομπές σε άλλες περιπτώσεις που έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι όταν κάποιος κάνει του κεφαλιού του και δεν μπορούσε να αποδείξει ότι εκτελούσε εντολές, πώς κατέληξε.
    Σιγουρα αυτη τη φορα δεν φταιμε εμεις παντως, ας αναζητηθουν οι ευθυνες σε αυτους που χρησιμοποιουν αυτες τις ροες για στρατηγικους κ πολιτικους λογους. Αν εγω παω κ σκασω με μαχαιρι το φουσκωτο μου εξω απο το λιμανι του Αμβουργου, οχι απλα δεν θα με σωσουν αλλα οπως θα βουλιαζω θα μου φωναζουν auf wiedersehen απο μακρια.

Μας εχουν γαμησει με τις μαλακιες κ μας κουνανε κ το δαχτυλο απο πανω περι ανθρωπισμου ενω η frontex τον παιζει κ με τα 2 χερια.

Αυτή είναι άλλου είδους συζήτηση, πολύ πιο βαθιά, όπως και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τί θα γίνει αν ανταλλάξουμε θέσεις με τις χώρες προέλευσης των ανθρώπων, επειδή δεν πρέπει να θεωρούμε επίτευγμα ότι δεν συμπεριφερόμαστε σαν αυτούς.

Thanks
    19.974
    Ignore User

Βίντεο γιατί δεν υπάρχει να αποδείξουμε την αθωότητά μας; Τα τελευταία χρόνια που έχουμε οργανωθεί με τις ροές των Τούρκων, τα πάντα καταγράφονται από το Λιμενικό για να μπορούμε να αποδείξουμε οποιαδήποτε προβοκάτσια. Τώρα γιατί δεν υπάρχει; Τις φωτογραφίες με τι τις τράβηξαν; Πώς είστε τόσο βέβαιοι ότι δεν έχουμε ευθύνη;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Απόλυτα - στην Ιταλία πήγαινε - ποιός θα κοβόταν από εδώ να το σταματήσει σε διεθνή ύδατα και για ποιόν λόγο να το κάνει;

Thanks
    19.974
    Ignore User

Άλλο ρώτησα.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αυτή είναι η απάντηση... Απλά το ακολουθείς, μέχρι να φύγει από τον χώρο σου. Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να μπλέξεις.

Σελίδα 1800 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 8001300140015001600170017501760177017801790179617971798179918001801180218031804181018201830184018501900 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές