Χριστάκο, στο Καραϊσκάκη δεν έχω δεχτεί γκολ, έχω 0 παθητικό, άστο.![]()
Χριστάκο, στο Καραϊσκάκη δεν έχω δεχτεί γκολ, έχω 0 παθητικό, άστο.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ποια Καβάλα ρε; Ολυμπιακός-puta Real 0-0. Συγνώμη που δε σκόραρα κιόλας με τόσες απουσίες.
Επίσης, με το νιόνιο 1-0.
Παρακαλάτε να ανέβω με το λαγό για να ξεκνήσουμε με το +1
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ουστ από δω γρουσούζη![]()
Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Δεν λέω άλλα μην το γρουσουζέψω![]()
Red Sting (12-11-09)
kouzoulo (12-11-09)
Αμήηηην![]()
Εγώ έχω πάει σε 2 ματς εναντίον των Λαγών
στο Ολυμπιακός-Παναθηναικός=0-1 και στο περσινό Ολυμπιακός-Παναθηναικός=0-0
και ψάχνω από τώρα ένα εισιτηριάκι για να πάω και φέτος![]()
Μήπως θέλεις να το ξανασκεφτείς;![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ - Η… τουρνέ στην Αθήνα και το γιατί όχι στον Θρύλο!!!
12/11/2009 11:10
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μέρες και... νύχτες του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ήρθε στη χώρα μας και εντυπωσίασε. Όχι εντός αγωνιστικών χώρων βέβαια αλλά στις πίστες και όχι μόνο της Αθήνας. Και φεύγοντας φέρεται να άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!!!
Τι ακριβώς έκανε όμως ο «Ρόνι», στην ολιγοήμερη παραμονή του στην Ελλάδα; Το SPORTNET έχοντας συγκεντρώσει όλες της πληροφορίες, αφηγείται... Ο Ροναλντίνιο, έφτασε στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής. Τώρα με λίαρ τζετ, ήρθε ή με την Ολυμπιακή, λίγο μας αφορά. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Τραγούδησε, χόρεψε, ξεφάντωσε, το αγόρι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Ξημερώματα Δευτέρας και από το «Κέντρο Αθηνών», βρίσκεται στο «Ακρόαμα», παρέα με τους Ρέμο, Βέρτη, Καλλίδη, Σεφερλή και άλλους. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ξέρετε τώρα, την πρώην του Ντιόγκο. Εκείνη τραγουδάει, εκείνος μαγεύεται από την... φωνάρα της και την καλεί στο τραπέζι του. Παρακάτω δεν ξέρουμε τι έγινε, δεν είμαστε αδιάκριτοι!
Και ενώ ο Ροναλντίνιο, είχε συναντηθεί με ανθρώπους του Ηρακλή (Ρέμος), της Λάρισας (Πηλαδάκης), του Παναθηναϊκού, (Σισέ και Νίνης που ήταν και αυτοί στον Βέρτη), ξάφνου πετάχτηκε και η ΑΕΚ στη μέση! Γιατί προχθές το βράδυ, ο Ροναλντίνιο έτρωγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη!
Τυχαία έγινε, λένε αυτή η συνάντηση. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» και ο παίκτης της Μίλαν, έτρωγαν στην ίδια ψαροταβέρνα. Ο εκπρόσωπος του «Ρόνι» στην Ελλάδα, Ανδρέας Δημητρίου, αντιλήφθηκε την παρουσία Μελισσανίδη, ενημέρωσε τον φίλο του και εκείνος σηκώθηκε να τον χαιρετήσει!
Ολόκληρος Ροναλντίνιο, πήγε στο τραπέζι του Μελισσανίδη και εκείνος να μην τον τρατάρει κάτι; Έκατσε εκεί κάνα 20λεπτό ο Βραζιλιάνος, με τον «Τίγρη» να του λέει χαρακτηριστικά: «Γεια σου παιχταρά μου! Είσαι τσαμπιόνι.».
Αλλά και πάλι δεν τελειώσαμε εδώ, αφού φαίνεται πως ο Ροναλντίνιο έκανε και δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα όπου φάνηκε θετικός στο να παίξει στην Ελλάδα. "Είμαι τρελός με την Ελλάδα. Γιατί όχι ο Θρύλος;". Ε, ναι γιατί καλό το Μιλάνο, δεν λέμε, αλλά σαν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, πουθενά!
αυτα λενε και μας φτιαχνουνε...να δω ροναλντινιο στον ολυμπιακο και τι στον κοσμο...ερε ονοιραααααααααα ρε καθηστε καλααααααα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
καλα, φανταζομαι ποσο ειχε πιει ο μεταφραστεις,γιατι ο ρονι ακομα και μεθυσμενος δεν θα ελεγε τετοια παπατζα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Υψιστη μαλακια αυτη η δημοσιευση που προερχεται απο τον παντα ανέγκυρο Πρωταθλητή. Ο Ροναλντινιο γελασε με την ψυχη του οταν του ειπαν να παιξει στην Ελλαδα και κοντεψε να πνιγει. Μετα εδωσε διπλωματικοτατη απαντηση του τυπου "ενταξει ισως σε μερικα χρονια" (στα σαραντα του με λιγα λογια)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και καλά, αυτός να ερχότανε....
..Ποιός θα τονε πλήρωνε αυτά που θα ζητούσε...?? Ο uncle Σώκ?
XoXoXoXoXoXo![]()
Βασικα ο Ροναλντινιο αυτη τη στιγμη ειναι αλκοολικος. Ο Αντριανο που θελουμε να φερουμε μολις βγηκε απο κεντρο απεξάρτησης. Το όραμα του πρόεδρα για την ομάδα βρωμάει ουϊσκι....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δειτε μερικες χρηστικες πληροφοριες για να αποφυγετε την ταλαιπωρια του κεντρου απο την κυριακη.μην ξεχνατε οτι απο την κυριακη ξεκινουν οι τριημερες εκδηλωσεις για τον εορτασμο της επετειου του πολυτεχνειου.
απο την κυριακη λοιπον 15/11 εως και την δευτερα 16/11 απαγορευεται η σταση και η σταθμευση σε ολους τους δρομους περιξ του πολυτεχνειου.απο πλ.κανιγγος δηλαδη μεχρι τους δρομους γυρω και πισω απο το πολυτεχνειο και στις καθετες οδους αυτου.
την τριτη 17/11 αυτα τα μετρα επεκτεινονται σε ολους τους δρομους του κεντρου και σε μια ζωνη η οποια περιλαμβανει τις οδους αλεξανδρας,πατησιων,σταδιου.βασ.σοφιας και ολες τις παραλληλες και καθετες αυτων των δρομων.επισης θα τροποποιηθουν ολα τα δρομολογια των μεσων μαζικης μεταφορας.
καλο θα ειναι να αποφυγετε λοιπον το κεντρο οσοι δεν εχετε καμμια δουλεια προς τα εκει αυτες τις μερες.αλλα και οσοι δεν μπορειτε να το αποφυγετε να μην ξεχασετε κατι.να εχετε μαζι σας την ταυτοτητα σας.
και ο νοων νοειτω![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Bookmarks