Nikolaos_Kokkinos (29-04-23)
Η αμήχανη στιγμή που αναγκάζεται να "παρέμβει" μέχρι και ο Άδωνις. Απολαύστε δημοκρατία.
Έτσι για την ιστορία, η εταιρία τρώει ήδη απίστευτο review bombing έχει πιάσει πάτο με 1.0/5.0 στο google και στο facebook έκλεισαν τα σχόλια.
chainsaw (30-04-23), Gtakis (30-04-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-04-23), voskos_7 (30-04-23)
Για την εταιρεία, στα παπάρια τους, γιατί ιδρύθηκε το '21 για να παίρνει δουλειές από το δημόσιο.
Από εκεί και κάτω, δεν νομίζω να εκπλήσσεται κάνεις για την ανθεκτικότητα του παλαιοκομματισμού. Ακόμα στο 1821 είμαστε και τα συγκεκριμένα φαινόμενα, δεν προβλέπεται να αρχίζουν να εξαλείφονται και ποτέ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 30-04-23 στις 17:03
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η φάση με την ΑΙ έχει πάει σε τρελό level. Δεν ξεχωρίζεις πλέον μια πραγματική φωτογραφία, σοκαριστικός ρεαλισμός.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Faithful (02-05-23), pirateeeeeee (02-05-23), voskos_7 (02-05-23)
Πιο τρομακτικό είναι ότι δεν αποκλείεις να είναι και πραγματικές οι φωτογραφίες...
ειναι ισως το μεγαλυτερο προβλημα των επομενων 10 ετων.Το τι θα ειναι αληθινο ή οχι.Εδω ηδη εχουμε ποσα hoaxes θα ξεφυγει το πραγμα με την ΑΙ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (02-05-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ενώ ο Ουι Τζο σέντερ φορ να παίζει Ευρώπη και μουντιάλ, είναι κάτι που ήταν ζήτημα χρόνου να το δεις...
Συνελήφθη ο πατέρας που κατέγραφε με κρυφή κάμερα την κόρη και την σύζυγό του - Απειλούσε να αυτοκτονήσει
https://www.news247.gr/koinonia/eglima/synelifthi-o-pateras-poy-kategrafe-me-kryfi-kamera-tin-kori-kai-tin-gynaika-toy-apeiloyse-na-aytoktonisei.10029183.html?utm_source=Sport24&utm_ medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidg et&utm_term=Pos4
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
τι αρρωστια ειναι αυτη ρε φιλε?
—John Lennon
Αυτή υπήρχε πάντα, αλλά έκαναν μεγάλους σταυρούς, ή έδιναν ακόμα μεγαλύτερες κοινωνικές μάχες για το κοινό καλό και όλοι ήξεραν, αλλά δεν ανακατευόντουσαν, γιατί δεν ήταν δουλειά τους το τί κάνει ο άλλος σπίτι του...
04.11.2013
ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Εγώ σήμερα μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi internet. Σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο».
Ο Πρωθυπουργός επέμεινε ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία θα γίνει πράξη, λέγοντας «θα το κάνουμε. Και γι’ αυτό το είπα. Θα γίνει. Το έχω ψάξει για να το πω. Είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και δείχνει στους νέους ότι κάποιος νοιάζεται. Δε λέω ο Σαμαράς, δεν έχει καμία σημασία ο Σαμαράς ή το ποιο κόμμα. Νοιάζεται. Ότι υπάρχει η Ελλάδα που νοιάζεται γι’ αυτά τα παιδιά. Διαφορετικά καήκαμε».
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έχω δακρύσει! Την έκαψα εντελώς! Χαχαχαχα!! Βασικά όχι εγώ, ο Βαγγέλας με τις μαλακίες του!
Προπονητής ο Μουρίνιο και μεταγραφή ο Χουάν... Φοίβος!!Νομίζω ότι ο βοσκός έχει επίσημα νέο παρατσούκλι για τα αλλόκοτα ποστ του.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (04-05-23)
Μιά χαρά σου τα εξηγεί και εσύ τον διορθώνεις: "Δεν υπάρχει τρέχων ποδοσφαιριστής Μασούρας στον Ολυμπιακό"...
Ούτε στην εικονική πραγματικότητα δεν μπορούν να τον δούνε για παίκτη.
drizzt (05-05-23), Nikolaos_Kokkinos (04-05-23), Oberon (04-05-23), panahs7 (04-05-23)
Α ρε Ζουπανε , και μου την ειπες κιολας οτι δεν εχω δικιο, οτι υπαρχει ΑΙ, απλα πρεπει να ξερω τι να ρωτησω ..
Αυτο ειναι χειροτερο απο το chatgtp, τουλαχιστον το αλλο ηξερε και κατι.
Αυτο παιζει να μας πει οτι ο Ελβις ζει αν το ρωτησουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εδώ δεν βγάζουμε άκρη εμείς που είμαστε και οπαδοί του γαύρου, θα βγάλει το ΑΙ;Έτσι πουτάνα που τα κάναμε τι να σου κάνει κι αυτό μπερδεύτηκε.
Αν ασχοληθείς όμως και το διορθώνεις θα μάθει, αυτό που έλεγες. Επίσης κι αυτό σε alpha/beta φάση είναι όπως τα περισσότερα. Ακόμα είμαστε στα σπάργανα, κάτσε να δεις σε κάνα 2 χρόνια τι πίπα κώλο θα μας πάνε.
- - -
Κι έχουμε κι αυτό:
Nikolaos_Kokkinos (04-05-23)
Χααχαχαχαχχαχα κλαιω, μεσα στην ολη φαση θιχτηκε κιολας οτι ο ελβις ζει χαχαχαχα πες του να ξεστραβωθει να μαθει για το ροστερ του ολυμπιακου που μας προπονει ο μουρινιο, και να αφησει τις ιστοριες.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
panahs7 (04-05-23)
Πιστευω αν του δωσουμε προσβαση να γραφτει στο φορουμ, σε μια εβδομαδα θα το εχουμε καψει, θα θελει να ξεγραφτει κ να κανει shut down μονο του, θα ψσχνει να βρει που ειναι ο ρελες να τονε κατεβασει.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bookmarks