Ο Νίκος είναι πιλότος και ως προς το κομμάτι του είδους των χρηστών που θέλουμε.
![]()
Ο Νίκος είναι πιλότος και ως προς το κομμάτι του είδους των χρηστών που θέλουμε.
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (03-02-23)
Ρώτα τον αν θέλει να του μάθεις τένις...
Εννοεις αν θελει να του μαθω τα μπαλακια πως χτυπουν ?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δεν το εννοώ - το λέω.
δεν ξερω απο τετοια αθληματα, ειχε τον Τσιτσιπα χτες ο Χατζηνικολαου, δεν ξερω μηπως να απευθυνθουμε εκει ?
Από χοληστερίνη πώς πάμε: Πριν βιαστείς να απαντήσεις, να σου θυμίσω ότι μόλις χθές κατάλαβες δικό μου ποστ και τώρα σχετίζεις μόνος σου τον Όλεγκ με τη μπάλα... Εμφανίζει βελτίωση η κατάστασή σου, αλλά όχι την αναμενόμενη.
Πραγματι ετσι ειναι 220 ολικη με οριο 200, δεν ειναι ασχημα (ειχα φτασει 280 πριν μερικους μηνες) και χωρις να παιρνω χαπια.
Υ/Γ για τη πληρη ιαση θα πρεπει να σταματησω να βλεπω το ονομα του Ολεγκ πισω αριστερα καθε φορα που εχουμε μεγαλο ματς, δεν ειναι ΟΛΑ διατροφη you know.. στρεσαρομαι
Βλέπεις που οι κάμερες πιάνουν και τα βιομετρικά;;;
Λετε ρε παιδια τελικα ο βοσκος να ειναι ο ΜΤΣΚΣ ?
Ντολμαδακια ρε
"Γεια σαθθθ Κοριτθιααααααα"
flessanto (13-02-23), giovanni#10 (03-02-23)
Μάλλον Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών έχω γίνει...
Σημερα το πρωι πεταγα πανω απο τα μπουρδελα τους....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Και Εκανα ομορφες σκεψειςLong Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τι κριμα που δεν το σκεφτηκα να παρω 2 κουβαδες σκατα αλογων να τους πεταξω , να μην ξερουν απο που βρεχει κουραδια.
Την επομενη φορα θα περασω απο βολο να παρω Παναγη να παμε να βομβαρδισουμε το αλλο μπουρδελο στη τουμπα.
Faithful (04-02-23), flessanto (13-02-23), giovanni#10 (04-02-23), Gtakis (04-02-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-02-23), Josimar (04-02-23), Oberon (04-02-23), panahs7 (04-02-23), sabar77 (04-02-23)
Κοίτα μπροστά σου να μην τρακάρεις!!
Ξέρω κι εγώ να πιλοτάρω πάντως, έχω άπειρες ώρες πτήσης στο Microsoft Flight Simulator.![]()
Καλές οι μαλακίες που ασχολούμαστε, αλλά να πούμε και 2 λόγια γι' αυτό που έχει γίνει στην Τουρκία. Ο αριθμός των θυμάτων είναι σοκαριστικός, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ποδοσφαιριστές. Ο Ατσού ο επιθετικός αγνοείται, πριν λίγο υπήρξε δημοσίευμα ότι βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά άμεσα ο μάνατζερ του το διέψευσε και συνεχίζει να αγνοείται. Επίσης ο Μοντέλα, προπονητής της Αδάνα επιβεβαίωσε ότι μεταξύ των θυμάτων είναι αρκετοί παίκτες τουρκικών ομάδων.
Ο Ατσου ανασυρθηκε τελικα και τον πηγαν σε νοσοκομειο.
Bookmarks