drizzt (03-11-22)
Στον Ισημερινό γίνονται μάχες μεταξύ δυο αντιμαχόμενων καρτέλ ναρκωτικών (που συνδέονται με αυτά του Μεξικού) τις τελευταίες μέρες.
Εχει επιβληθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για 45 μέρες από εχθές, σε δύο επαρχίες στα σύνορα με την Κολομβία που είναι το κέντρο των μαχών. Κρεμασμένοι από γέφυρες, επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, αναταραχές σε φυλακές, εκρήξεις κλπ. με τον στρατό να έχει κατέβει στους δρόμους.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (03-11-22)
Όλη η λίστα με τα ονόματα για τις παρακολουθήσεις, είναι σαν λίστα για τα ψώνια του Κούλη.Μέσα κι ο Άδωνις, το πρωτοπαλίκαρο του support στα κανάλια στο θέμα Ανδρουλάκη. Oh the irony. Γάτα ο Κούλης, ξέρει ποιοι του την έχουν στημένη εκ των έσω.
Μιας και διαχρονικά βλέπω αρκετή ΕΡΤ έχω να πω πως την τελευταία εβδομάδα οι "δημοσιογράφοι" της έχουν αυξήσει γενναία την ξεδιάντροπη αβάντα της κυβέρνησης. Τα παλικάρια πλέον έχουν συμπεριφορά που αρμόζει σε τουλάχιστον βαφτιστήρι του μητσοτακέικου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
πολλά περίεργα πράγματα γίνονται μια με το πρεντατορ, μια με το ντέρμπυ...
Πιστεύω ότι μας αξίζει να πέσει μία κυβέρνηση για ένα πέναλτι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (08-11-22)
Mηπως μας αρεσει απλως να πιστευουμε οτι μπορουμε να ριξουμε μια κυβερνηση, απλως επειδη δεν προστατευει τα επαγγελατικα μας συμφεροντα ή τα συμφεροντα της ποδοσφαιρικης ομαδας που εκπροσωπουμε και υποστηριζουμε; Αυτο ισχυει και για τους οπαδους και για τον ιδιο τον Βαγγελη.
voskos_7 (08-11-22)
Το cringe της υπόθεσης είναι ότι μετά θέλουμε σοβαρούς ανθρώπους να ασχολούνται με τα κοινά...
UNITED NATIONS (AP) β The U.N. General Assembly voted overwhelmingly Thursday to condemn the American economic embargo of Cuba for the 30th year, with the Biden administration continuing former President Donald Trump’s opposition and refusing to return to the Obama administration’s 2016 abstention.
The vote in the 193-member General Assembly was 185 countries supporting the condemnation, the United States and Israel opposing it, and Brazil and Ukraine abstaining.
Cuban Foreign Minister Bruno Rodriguez said before the vote that since 2019, the U.S. government βhas escalated the siege around our country, taking it to an even crueler and more humane dimension, with the purpose of deliberately inflicting the biggest possible damage on Cuban families.β
Περίμενες μετά τα μνημόνια να κρατούν τα προσχήματα, αλλά αυτοί έγιναν εκατό χιλιάδες φορές χειρότεροι...και αναφέρομαι σε όλους όσους ανέλαβαν και πασοκ και νδ και συριζα. Όλοι μας πληρώσαμε, πληρώνουμε και θα πληρώσουμε αυτή την άρρωστη κατάσταση, πρέπει να το εμπεδώσουμε πως παίζουν με τα δικά μας χρήματα.
Είμαστε τραγική χώρα γιατί δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να μπορούν και να τους αφήσουν, να κάνουν την δουλειά τους.
flessanto (15-11-22)
chainsaw (15-11-22), giovanni#10 (15-11-22)
estai (15-11-22)
Ακομα δε σου απαντησε κανεις πώς την ελεγαν,ομως...
giovanni#10 (15-11-22)
Tελικα αυτή η τσατεν ήταν ο Δημητρης (dimace) με άλλο προφίλ ή κάποια ακυρη χρήστης;
Και πιο πολλά ειχε ψωμάκι το φόρουμ. Με τις διαμαχες του iek απο το Λονδινο με τον Σερ Κωστα για τον Βαλβερδε.
Du3lisT (18-11-22), estai (15-11-22), flessanto (15-11-22), Nikolaos_Kokkinos (15-11-22)
Μην ενοχλείστε - συνεχίστε ό,τι κάνετε...
ναι κ γω θυμαμαι επικους σκοτωμους
Επισης ηταν και ο Sadi, που ειναι ? Μιλαμε για πολλα χρονια πριν
edit: Θυμαμαι τοτε ηταν κ ενας Airness κ ενας IERO, ενας Kouzoulo ενας Kaine κ πολλοι αλλοι που ηταν πολυ ενεργοι τοτε... ποιος ξερει τι απεγιναν ολα αυτα τ απαιδια,
υπηρχε κ ενας Brazhlias και ενας Pandragon ,, θυμαμαι μου ειχε ριξει και μπαν επειδη ειχα πει κατι για το Πασοκ, δεν πολυθυμαμαι
πω ρε φιλε ποσο γερασα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks