chainsaw (14-05-22)
chainsaw (14-05-22)
πρέπει να έχει πάρα πολλούς οργανωμένους μισθοφόρους και από τις δύο πλευρές
οι μάχες που έγιναν μεταξύ τους στην Συρία είναι πολύ διασημες
φυσικά το πώς τους διαχειρίζεσαι είναι ικανότητα. επίσης μισθοφόροι>από κληρωτούς ή στρατό εκτός του βασικού πυρήνα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (14-05-22)
Ισόβια για την κοπέλα και 11,5 χρόνια + 21 χιλιάρικα για το σκυλάκι, ο Μπαμπίνος. Ομόφωνη απόφαση, χωρίς ελαφρυντικά, με εξάντληση ποινών και στα 2 κακουργήματα.
Να ρωτήσω ποιος είναι ο μπαμπινος;
Φαντάζομαι είναι από την υπόθεση πισπιριγκου;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Φυσικά και δεν θα μάθουμε ποτέ τί ακριβώς έγινε ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση καθώς καταφέρανε οι Αννούλες να κάνουν την υπόθεση σώβρακο και να τους φτάνει να μαντρώσουν τον φυσικό αυτουργό, μην αφήνοντας περιθώρια να εξεταστεί η υπόθεση σε μεγαλύτερο βάθος για να φανεί και ο ηθικός αυτουργός...
Δικαίως και ίσως και ελαφρύτερα από όσο έπρεπε τιμωρείται ο δράστης, αλλά αυτός που καλλιέργησε όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις να συμβεί όλο αυτό, μένει έξω...
Ο μικρός Πριγκηπάκος, έχει να κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση του Μακεδονία Παλλάς και για την προστασία και την υποστήριξη που παρείχε στο θύμα, που παίζει να μην ήταν και ακριβώς θύμα, όπως και η προστασία και η υποστήριξη που είχε δηλαδή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και για εκείνη την αυτοκτονία (με δυο σφαίρες σε διαφορετικά σημεία) κοντά χρονικά και γεωγραφικά στα γλυκά νερά ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας της περιοχής με high class profile δεν μάθαμε κάτι παραπάνω
Με λίγα λόγια, το κορίτσι χάνει κάθε νομική μάχη από την πρώτη μέρα και φυσικά όποιους υπέδειξε αυτός για υπαίτιους, μόνο αυτοί δεν ήταν. Μείναμε τελικά με τον πορτιέρη του "Αχίλλειον", για κατηγορούμενο, ο οποίος σταδιακά αθωώνεται κιόλας, με το μαγαζί να αδυνατεί ακόμα να καταλάβει γιατί άργησε τόσο να πέσει θύμα του cancel culture...
Περισσότερο εντύπωση μου έκανε που σταμάτησε το πιστολίδι που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο καλοκαίρι μετά την άρση των μέτρων, παρά το ότι δεν βρίσκουμε εξηγήσεις για αυτά που έγιναν...
Αν έχει πάθει κάτι ο άνθρωπος στον Πύργο εξαιτίας αυτών των μουνόπανων, επαναφορά θανατική ποινή και μπαίνω εθελοντής στο τουφέκι.
Ρε γαμώτο τι κομπίνα πάλι αυτό με τον ενφια
Αυξήσανε τις αξίες και τις παρουσιάζουν ότι σου έκαναν και έκπτωση
σε λίγες ημέρες αναμένεται η 5 εισβολή της Τουρκίας στην Συρία τον τελευταίο καιρό για να της αρπάξει και άλλο κομμάτι
φυσικά δεν θα αποκλειστεί από καμία ουέφα ούτε από καμία διεθνή συνθήκη, ούτε θα υπάρξει κανένας να διαμαρτυρηθεί στην γιουροβίσιον
pirateeeeeee (26-05-22)
Μην είστε πεζοί, σκατόβλαχοι: Σας θέλω ολιστικούς...
Δεν έχει πάτο αυτό το βαρέλι;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Γιατί να έχει;
drizzt (28-05-22)
Τι βραβείο πήρε;
Το βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας "Γιώργος Καραγιάννης". Για την προσφορά του στη δημοσιογραφία.
Τις εισηγήσεις για τις βραβεύσεις κάνουν επιτροπές που αποτελούνται από δημοσιογράφους των Ενώσεων και της ΕΣΗΕΑ.
Η ΕΣΗΕΑ η οποία τον έχει διαγράψει 5 φορές.
Απονομή όπως βλέπεις από την πρόεδρο της δημοκρατίας.
panahs7 (28-05-22), pirateeeeeee (29-05-22)
drizzt (28-05-22)
Bookmarks