Δε θεωρώ λύση και αλλαγή το "αγνόησε πράγματα που σε επηρεάζουν" αλλά δεν υπάρχει θέμα ο καθένας έχει τη δική του στάση ζωής.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Αυτά λέγανε και οι γονείς μας με ΠΑΣΟΚ όταν έτρωγαν τα διακοποδάνεια και έβγαιναν σύνταξη στα 45, αλλά οι καραγιόληδες ζούνε ακόμα και και μας κουνάνε το δάχτυλο για το πόσο ανεπρόκοποι είμαστε...
Δεν κάνεις αλλαγές για να τις δεις εσύ: Άφησε και κάτι στα παιδιά σου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δε θεωρώ λύση και αλλαγή το "αγνόησε πράγματα που σε επηρεάζουν" αλλά δεν υπάρχει θέμα ο καθένας έχει τη δική του στάση ζωής.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτά που συζητάμε, δεν σε επηρεάζουν άμεσα όμως, επειδή διαμορφώνουν απόψεις και όχι τα γεγονότα καθ' εαυτά. Ότι κάτι συνέβη, δεν έχει καμία σχέση με την πηγή της πληροφόρησης.
Επομένως, για κάποιον που έχει συλληφθεί να μη κάνει σωστά τη δουλειά του, δεν βγάζει νόημα η συνέχιση της παρακολούθησης του.
Να μην εξαντλούμε όλη τη φιλοσοφία μας περί καταναλωτικής συμπεριφοράς στην ενημέρωση με τον Γεωργακόπουλο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 09-04-22 στις 12:41
-μιλάει το τάγμα Αζόφ στην Ελληνική βουλή το οποίο είναι επίσημος σχηματισμός του Ουκρανικού στρατού. Με επίσημη σημαία/σύμβολα αυτά της φημισμένης 2ης μεραρχίας SS Πάντσερ "Η Αυτοκρατορία" (μάχη στο Κουρσκ κλπ.) ενώ επιπρόσθετα παλαιότερα είχε και τον μαύρο ήλιο του Χάινριχ Χίμλερ (ο αρχηγός των SS). Με αποκλεισμό από το αμερικάνικο κογκρέσο το 2015 για χρηματοδότηση/βοήθεια. Ρίζες του οργανωμένοι οπαδοί της Μέταλιστ Χαρκόβου.
-Με την Ρωσία πολεμάει η μισθοφορική εταιρεία Wagner Group (και όχι μόνο εδώ) με έδρα την Αργεντινή και επανδρωμένη κυρίως με Ρώσους βετεράνους στρατιωτικούς. Ο Ρ. Βάγκνερ ήταν ο αγαπημένος συνθέτης του Χίτλερ ενώ ο αρχηγός της εταιρείας θεωρείται προσκείμενος σε νεοναζιστικά ιδεώδη όπως και ένα αριθμός μελών/σύμβολα μονάδων.
-Πόσο μπροστά ήταν o Στ. Κιούμπρικ με την ταινία Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb.
-και μέσα σε όλα αυτά ο ανεκδιήγητος Ζελένσκι μετά τα καφριλίκια του στην βουλή πηγαίνει στην Κυπριακή βουλή. Μόλις η πρόεδρος της βουλής αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων το 1974 και ότι συμπάσχουμε ρίχνει την σύνδεση. Με τον ΠτΔ να μιλάει μετά για "ελαστικότερες συνειδήσεις" και για ανθρώπους "που μπορεί να ανεχθούν ανάλογες πράξεις αρκεί να μην επηρεάζονται οι ίδιοι".
-ο Μπάιντεν στέλνει στο κογκρέσο την πρόταση για αγορά F-16 αεροπλάνων από την Τουρκία.
-η αμερικανίδα αξιωματούχος Νούλαντ αποκαλεί πρόεδρο τον κατοχικό αρχηγό της Τουρκίας στην Κύπρο και αναφορά σε βορρά και νότο
-στα εντός δεν αναφέρεται τίποτα τι γίνεται στις διεθνείς σχέσεις,εκεί που παίζεται η μπάλα της ζωής μας δηλαδή.
Ο περισσότερος κόσμος, και η προσοχή της αγοράς δηλαδή, ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα και λογομαχεί στα κοινωνικά δίκτυα για θέματα χαμηλότερης σημασίας. Προτιμά να ζει σε έναν ναρκωμένο/φανταστικό κόσμο αγνοώντας την πραγματικότητα που κάποτε θα έρθει να τον βρει. Ξεχνώντας τόσα και τόσα θέματα. Με τελευταίο τα γεγονότα του 2020 που η κατάσταση έφτασε κοντά σε πόλεμο, και την κινητοποίηση του Ελληνικού στρατιωτικού μηχανισμού σε καίρια σημεία και με επιλεκτικά προπαρασκευαστικά μέτρα επιστράτευσης στην χώρα.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το βλέπω πουθενά; Ζητήθηκαν εξηγήσεις απ' τον Ζελένσκι γι' αυτό που έκανε, αν όντως ήταν εκτός συνεννόησης όπως λένε;
Τι δηλαδή ότι πιστεύεις πως έχουν ευαισθησίες όσον αφορά σε νεοναζί;
Ποιοί, ο άδωνης, ο βορίδης ή ο πλεύρης;
panahs7 (09-04-22)
Ο Μητσοτάκης και οι της νδ κάνουν ό,τι μπορούν για να ευχαριστήσουν τον αμερικάνικο παράγοντα ώστε να γαντζωθούν στην εξουσία για ακόμη μια τετραετία.
Το γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση, είναι άλλο ένα μεγάλο μυστήριο και κλασικό παράδειγμα του τραγέλαφου που λέγεται Ελλάδα.
voskos_7 (09-04-22)
Κάπου υπάρχει πολύ καλή μπίζνα και ψήνουν εργολαβία.
Το υποψιάζομαι επειδή ακριβώς ενώ δεν υπάρχει αντιπολίτευση (και θεωρητικά το μόνο που χάνουν σίγουρα είναι αυτοδυναμία) αυτοί έχουν φτάσει το τσατσιλίκι στο διάστημα.
Από την άλλη, αντιπολίτευση μάλλον δεν υπάρχει γιατί, εκτός από το ότι δεν έχουν τις άκρες και τον χρόνο να κλείσουν αυτοί τη μπίζνα που λέμε πιο πάνω, κυρίως κανένας δεν θέλει να το παραλάβει αυτό τώρα και να πάρει και μπόνους να λάβει και τα μέτρα εφαρμογής του συμφώνου σταθερότητας που μάλλον επανέρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 11-04-22 στις 18:34
πριν απαντήσουμε σε κάποιο τέτοιο ερώτημα χρειάζεται να ξέρουμε
α) οτι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πλανήτη
β) ότι δεν υπάρχει save, για να κάνουμε έπειτα load game από πιο πίσω
-και τώρα σκεφτείτε με τι κίνητρο ή κριτήριο μπορεί να πάρει κάποιος μια απλή απόφαση.
-και αν καταφέρουμε να κάνουμε το παραπάνω, σκεφτείτε ποια είναι η καλύτερη απόφαση που μπορεί να πάρεις κάποιος θεωρητικά για αυτά το ζήτημα
ΥΓ. απαντήσεις του τύπου βγάλε τον Χ από τον αγώνα, βάλε τον Ψ στον γήπεδο δεν γίνονται αποδεκτές. Μάλλον δεν θα ζούμε για να γίνουν αποδεκτές
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και οι δικές μας απαντήσεις θα είναι θεωρητικές, ενώ οι απαντήσεις τον πεφωτισμένων αυτής της γης είναι ειλημμένες και τα αποτελέσματα των προηγουμένων αποφάσεων τα βλέπουμε κάθε μέρα κάτι δεκαετίες μετά.
Το μόνο που κρατάει λίγο ζωντανή την ανθρωπότητα είναι ότι κάποια μεταφυσική δύναμη δεν έδωσε στην Αμερική την ικανότητα να τελειοποιεί και να ολοκληρώνει επιτυχημένα τα σχέδιά της, την ώρα που οι υπόλοιπες υπερδυνάμεις είναι από εσωστρεφείς έως και αυτο-καταστροφικές, όταν εδραιώνονται ως αντίπαλα δέη.
Εδώ, θα μου πεις, δεν έμαθε στην Ελλάδα 200 χρόνια, να μην παίρνει με επίσημες άμεσες και έμμεσες πράξεις, ανεπιφύλακτα το μέρος μίας πλευράς σε τέτοιο βαθμό που από το πουθενά να την θέτει σαν εχθρό της άλλης και όχι σαν μία χώρα που απλά ακολουθεί το συμφέρον της...
Αφού δεν ντράπηκαν οι Κύπριοι να καλέσουν τον Ζελένσκυ... και πως καταδέχτηκε να πάει ο ίδιος. Τι να του πουν, που με το που μπήκαν οι Τούρκοι τρέχαν όλοι προς τα ελεύθερα εδάφη να γλυτώσουν ενώ οι γιαγιάδες και οι παπούδες στην Ουκρανία στέκονται μπροστά στα ρωσσικά τανκς και τους λεν "φύγετε, εδώ είναι Ουκρανία"? ή να τους πει "έχετε ρίξει ρε γελοίοι έστω και κανα βαρελότο στους Τούρκους από το 1975 και μετά"?
Τώρα θα δω από τί υλικό είσαστε φτιαγμένοι...
όποτε τι στρατηγική έπρεπε να ακολουθήσει το κράτος για το ζήτημα της Ουκρανίας?
Να πάμε με την Ρωσία για να μας δώσουν την Αγία Σοφία (την κανονική, την ορθόδοξη - όχι την original 21, την οθωμανική).
estai (12-04-22)
Για βοήθα λίγο, επειδή κάτι μπορεί να χάνω και ο τίτλος δεν μου λέει πολλά (σίγουρα), τί μου διαφεύγει;
voskos_7 (12-04-22)
Για τα δικά μας μέτρα, το λες και αδιανόητο... Αλλά για την Ασία είναι αυτονόητο.
Κάπως έτσι είναι η καραντίνα. Εννοώ η κανονική, η ορθόδοξη, όχι η καραντίνα που κάνουμε εμείς με το τέικ αγουέι κοκτέηλ στο χέρι.
Bookmarks