Αν είχε και μία ανθρωποκτονία στην πλάτη του, θα έλεγα ότι επιτέλους υπάρχει υπουργός που τιμάει την προϋπηρεσία του.
ακούγονται πολλά άσχημα πράγματα για τον νέο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.
-χρυσό παιδί ύποπτων & trendy αριστοκρατικών κύκλων
-έχει κάνει βόλτα από όλες τις ιδεολογίες σχεδόν
-μπλεγμένος σε κύκλους/υποθέσεις διαφθοράς
-υποστήριξε φανατικά το σχέδιο ανάν και παραδέχθηκε δημοσίως ότι πήρε χρήματα για να προπαγανδίσει υπέρ. Επίσης, λέγεται ότι εκβίασε και κόσμο
-τον ετοιμάζουν/φτιάχνουν το προφίλ για νέο πρόεδρο στην Κύπρο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αν είχε και μία ανθρωποκτονία στην πλάτη του, θα έλεγα ότι επιτέλους υπάρχει υπουργός που τιμάει την προϋπηρεσία του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τουλάχιστον 283 Έλληνες στα Pandora Papers
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Κάτω από 300 το θεωρώ αποτυχία και απόδειξη χρεωκοπίας.
Ακόμα με αυτά ασχολείστε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ξενέρα με το EON TV, βγήκαν σήμερα τα πακέτα και όπως θα δείτε η τιμή με τα novasports χωρίς δορυφορική αλλά μόνο με box η εφαρμογής μέσω internet είναι στα 23€ με 24μηνη παρακαλώ δέσμευση....πάνε οι ελπίδες μας για standalone πακέτα...... κοινώς φάγαμε πακέτο....
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Send from my S20+ using Tapatalk
Ρε συ και για μηνιαία συνδρομή δεν θα με πείραζε αρκεί να μην υπήρχε δέσμευση,τα 23€ δεν είναι τραγικό νούμερο,εδώ πληρώνω 14€ το μήνα για νετφλιξ που εντάξει δεν είναι και τόσο απαραίτητο αλλά δεν γουστάρω να δεσμευτώ με 24μηνο συμβόλαιο και αν κάποια στιγμή θέλω να το κόψω στον χρόνο επάνω να πληρώνω ποινή...
panahs7 (19-10-21)
Γράφει κάπου κ σε πόσες συσκευές ταυτόχρονα μπορούμε να βλέπουμε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tι μου διαφεύγει εδώ όρε παίδες? Σε τι διαφέρει το ΕΟΝ TV από το Nova full pack που έχω εγώ τώρα?
Επίσης μου κάνει εντύπωση που ενώ λαμβάνω ένα σκασμό ενημερωτικά και διαφημιστικά μηνύματα από τη Nova, δεν έλαβα ποτέ καμία ενημέρωση για αυτό το ΕΟΝ TV.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ουσιαστικά είναι OTT υπηρεσία όπως η αντίστοιχη της Cosmote δηλαδή μπορείς να παρακολουθείς μέσω tv box χωρίς δορυφορική ή από την εφαρμογή μέσα από κινητό ή smart tv.
differance (19-10-21)
Το είχα πει και πιο παλιά, έχει γίνει μια παρανόηση σε αυτό. Δεν μπορείς να δεις ταυτόχρονα μόνο αν βρίσκεσαι σε διαφορετικό δίκτυο (σε άλλο σπίτι). Στην ουσία σε αποτρέπουν απ' το να δώσεις το novago σε κάποιον άλλον εκτός σπιτιού, αν εσύ δεν το χρησιμοποιείς. Μέσα στο ίδιο δίκτυο βλέπεις κανονικά.
*Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πρόσφατα που ήξερα εγώ, δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι.
zionikos (20-10-21)
Ενώ σε κόσμοτε που εχω εγώ μπορεί στο σπίτι να παίζει αθλητικά μέσω του δορυφορικού δέκτη και εγώ με το κινητό μέσω της εφαρμογής να βλέπω κανονικά ταυτόχρονα άσχετα αν είμαι σε άλλο δίκτυο συνδεδεμένος.... απλούστερο, καλύτερο
...η Νόβα πάντα πρέπει να κάνει τα πράγματα δύσκολα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
Ναι έχουν μουρλαθει να πουλάνε κωδικούς κόσμοτε.....έλα ρε Πάνο έχουνε μάθει εδώ το ελλαδιστάν και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μέχρι και στις βαλκανικές χώρες υπάρχει standalone υπηρεσία για να βλέπεις συνδρομητική τηλεόραση και εδώ όλα πρέπει να είναι πάντα τόσο σύνθετα και μπερδεμένα...θες να πατάξεις την πειρατεία;δώσε ευλύγιστες και οικονομικές υπηρεσίες για να πάρουν όλοι.....όλα τα άλλα είναι ημίμετρα κατ'εμε
edit:εντωμεταξύ το άλλο το ποιο γελοίο της υπόθεσης είναι πως αν κάποιος θέλει να κάνει την 24μηνη σύμβαση για το φουλ πακ στα 23€ και δεν θέλει δορυφορική εγκατάσταση κλπ δεν μπορεί να βάλει εάν δεν έχει vdsl 50 ταχύτητα.....χαχαχχαχαχ εγώ δηλαδή με 24 adsl κλειδωμένη δεν μπορώ να βάλω και κάποιος που έχει vdsl 50 ονομαστική αλλά κλειδώνει 25mbps πχ θα μπορεί....τραγικό....
Εγώ μαζί σας είμαι, η Cosmote δεν παίζεται, απίστευτη ποιότητα για τον καταναλωτή. Αλλά πρέπει να πάρεις μια απόφαση όμως, ή θες να δεις Ολυμπιακό, ή όλα τα άλλα. Το να φωνάζεις για την Nova δεν έχει νόημα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα έχουμε όλα βολικά. Εγώ αποφάσισα ότι θέλω να βλέπω Ολυμπιακό, οπότε ο μόνος δρόμος ήταν η Nova. Τα υπόλοιπα τα βλέπεις με daily pass ή μέσω Acestream. Αφού αυτή είναι η κατάσταση εδώ και χρόνια και την ξέρετε...
Πώς να δω Ολυμπιακό μονο με την νόβα βρε τρελέ; Αφού ευρωπαϊκά και τις 8 ομάδες της Σούπερ Λίγκ τα έχει η κοσμοτε....Φυσικά και με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορώ να έχω 2 δορυφορικές συνδρομές + νετφλιξ....ποιος είμαι,ο εγγονός του Ωνάση;;;
Bookmarks