Ασθενείς/αρνητές λέει που ήταν να μπουν σε χειρουργείο, αιτήθηκαν στους γιατρούς σε περίπτωση μετάγγισης, ότι δεν δέχονται αίμα από εμβολιασμένους! Έχει ξεφύγει η κατάσταση μιλάμε, πόση βλακεία πια.
Και εγώ, στον αυτοκινητόδρομο, από άποψης ορίων ταχύτητας, δεν είμαι για να με δείχνεις στα παιδιά, αλλά αυτούς που κάνουνε μαλακίες μέσα στην πόλη, ποτέ δε τους κατάλαβα... Και να πεις ότι μόνο έτσι παίζει να γαμήσoυν, να πεις "πάει και έρχεται": Κάτι ανάλογοι με αυτούς ασχολούνται και τους βλέπουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ασθενείς/αρνητές λέει που ήταν να μπουν σε χειρουργείο, αιτήθηκαν στους γιατρούς σε περίπτωση μετάγγισης, ότι δεν δέχονται αίμα από εμβολιασμένους! Έχει ξεφύγει η κατάσταση μιλάμε, πόση βλακεία πια.
differance (13-09-21)
Πάγια και διαρκής θέση μου είναι, αφού ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του, η ιατρική να αφήνει τη φυσική επιλογή να επιτελεί την αποστολή της.
differance (13-09-21)
Δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλά το ξέραμε από πριν αυτό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν υπάρχει λόγος, ούτε να γίνει ο διαχωρισμός: Όποιος θέλει, ακολουθεί την ιατρική και ό,τι αυτή κρίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλιώς, να μη πιάνει θέση σε εντατικές και κρεβάτια και να πηγαίνει στα μοναστήρια και στους μάγους της φυλής του.
Και αν ρωτάει κανένας "γιατί πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές για ιατροφαρμακευτική κάλυψη;", η απάντηση είναι ότι αναγκάζεσαι να πληρώνει ο εργοδότης σου, επειδή από μόνος σου δε θα έδινες ούτε κουμπιά, για να μένουν και οι γύρω σου υγιείς, ειδικά όταν εσύ δε χαμπαριάζεις από δημόσια υγεία.
Η παρούσα τοποθέτηση δεν αφορά όσους δε ψήνονται να εμβολιαστούν - δικαιώμά τους να μη θέλουν για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς να μας χρωστάνε εξήγηση για την επιλογή τους. Αφορά όσους θέλουν να επιβάλουν την άποψή τους και στους υπόλοιπους, ή θεωρούν τους εαυτούς τους πεφωτισμένους και προνομιούχους που θα οδηγήσουν το είδος τους στη νέα εποχή.
Για τους εμβολιασμένους του παραπάνω είδους (γιατί έχει και από αυτούς), έχουμε τοποθετηθεί στο θέμα του Βάτσλικ.
Παρακολουθώ μια αγωνιώδη προσπάθεια της ΕΡΤ να βιώσουμε όλοι και να συμπάσχουμε με τον αμερικανικό λαό για το 911.
Είμαι σίγουρος κάτι αντίστοιχο κάνουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάθε 13 Σεπτεμβρίου.
Θέλουνε να ευαισθητοποιήσουν τον Αμερικανικό λαό για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του στον Ελληνικό για το θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη;;;
drizzt (11-09-21)
voskos_7 (11-09-21)
Αυτή η τάξη ζει ένα δράμα τα τελευταία 20 χρόνια και δε βλέπω καμία διάθεση από κανέναν να δείξει κατανόηση, έστω και τώρα...
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα σου φανεί περίεργο, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον ασθενή και θέλω και εγώ να εγκαλέσω τους γιατρούς που μαζεύουν, περιθάλπτουν και εν τέλει τους γλυτώνουν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίζουν να διακηρύσσουν την εκάστοτε ανωμαλία τους.
differance (13-09-21), drizzt (13-09-21), panahs7 (14-09-21), zionikos (14-09-21)
Είναι και αυτό μια άποψη![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποτέ δεν απογοητεύουν στο κυνήγι της είδησης τα αθλητικά site, 7η είδηση στην αρχική σελίδα, 2η στην κατηγορία "Euroleague": "Ο Χεζόνια ακούει Βέρτη και Αργυρό στο Καζάν."
chainsaw (14-09-21)
Ρε, θυμάστε μήπως κι εσείς κάτι εποχές πριν χρόνια που τα κανάλια έκαναν αντιπολίτευση στην εκάστοτε κυβέρνηση ή είναι μνήμες που μου τις φύτεψαν με το εμβόλιο;
giovanni#10 (14-09-21)
drizzt (14-09-21)
Αν γινει, σε λογικη τιμη, το τσιμπησα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giovanni#10 : 15-09-21 στις 07:20
Μακάρι θα με γλιτώσει από τη διαδικασία να γυρίσω σε νόβα σατ και ΟΤΕ IPTV.
Bookmarks