Εγώ αποφεύγω να ασχολούμαι με προσωπικές πεποιθήσεις ανθρώπων που θαυμάζω τη δουλειά τους. Συνήθως οδηγούν σε απογοήτευση. Είτε μιλάμε για μουσική και τέχνη, είτε για αθλητισμό, είτε για οτιδήποτε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (05-09-21)
Josimar (05-09-21)
drizzt (05-09-21), giovanni#10 (05-09-21), panahs7 (05-09-21), voskos_7 (05-09-21)
Josimar (05-09-21)
Ό,τι γράψαμε με αφορμή τον Τσιτσιπά, ισχύει προφανώς και για οποιονδήποτε άλλον: Το ότι κάποιος είναι ταλαντούχος σε κάτι που μας ενδιαφέρει δεν κάνει τη συνολική του προσωπικότητα παράδειγμα προς μίμηση. Το τί είναι ο Μπολσονάρου, το ξέρουμε και δε το κρύβει ούτε ο ίδιος. Βέβαια, αυτός σταματάει το Βραζιλία - Αργεντινή, την ώρα που εμείς δε μπορούμε να κάνουμε καλά τον Ιωνικό για τον ίδιο λόγο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο για το τί έχουμε εμείς, που είμαστε και πιο πολιτισμένοι, πάντα θεωρητικά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αλισσον, Φαμπινιο της Λίβερπουλ, Λούκας Μόουρα της Τότεναμ, Ριβάλντο, Κακά, Ροναλντίνιο και πολλοί άλλοι έχουν εκφράσει στήριξη στον Μπολσονάρο, ειδικά πριν την εκλογή του.
Κάθε φορά που βλέπουμε εκπροσώπους ακραίων ιδεολογιών να ανέρχονται στην εξουσία, οφείλουμε πρώτα να αναρωτηθούμε πόσο προβληματικοί αποδείχτηκαν στην πράξη οι μετριοπαθείς... Μα, κάθε φορά.
και επίσης να κοιτάμε και τα δικά μας τα χάλια. γιατί για κάποιον λόγο νομίζουμε ότι είμαστε στον αφρό
ποια η διαφορά Πλεύρη, Γεωργιάδη, Βορίδη βασικών στελεχών που ορίζουν την μοίρα μας?
voskos_7 (06-09-21)
Τις δικές του ακαθαρσίες στα Εξάρχεια, ποιός τις μάζεψε;;;
drizzt (06-09-21)
voskos_7 (06-09-21)
Ήταν "αρχαία ελληνική ανδρεία"...
drizzt (06-09-21)
Αυτή την αηδία το κόντρα τζι αρ το έχουν παρατήσει τελείως; Τα πρώτα θέματα είναι ξερω γω κανα δυο βδομάδες παλιά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από ότι φαίνεται και μας λες, έχεις καιρό να τους στείλεις mail και νόμιζαν ότι δε το διαβάζεις πλέον ούτε εσύ...![]()
drizzt (06-09-21)
voskos_7 (06-09-21)
Bookmarks