Στη συγκεκριμένη περίπτωση καλά κάνουν: Τα λεφτά που δίνουν στα συμβόλαια είναι απείρως μεγαλύτερα από αυτά που δίνουν στις ομάδες...
Ετσι δειχνουν πιο γαματες οι μεταγραφες και οι προεδροι ομως.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση καλά κάνουν: Τα λεφτά που δίνουν στα συμβόλαια είναι απείρως μεγαλύτερα από αυτά που δίνουν στις ομάδες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του!Επί 2,5 ώρες ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] παρέμεινε μέσα στο ανακριτικό γραφείο, απαντώντας στις ερωτήσεις της 21ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις το νόμου, προκειμένου να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.
Η πλευρά Σεμέδο προσκόμισε μήνυμα στο Instagram του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Κυριακής (29/0από τρίτο πρόσωπο, άγνωστο, με το οποίο τού ζητούσε 15.000 ευρώ «αλλιώς θα πας φυλακή». Συγκεκριμένα το μήνυμα έλεγε: «Καλή τύχη στη φυλακή ή δωσ' μου 15.000 ευρώ και δεν θα πω τίποτα»!
Δικηγόρος Σεμέδο: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων.
Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα.
Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση.
Δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός».
Αυτο τωρα ειναι αθωωτικη αποφαση ή υπαρχει και συνεχεια;
Καποιον νομικο που να τα ξερει αυτα εχουμε στο φορουμ; Ή καποιον που να εχει κανει μπουζού;
η ανακριτρια...
Το ανευ περιοριστικών όρων έχω την αίσθηση σημαίνει πως απλά κρίθηκε πως δεν συντρέχει κίνδυνος φυγής. Όντως αν έχει κάποιος γνώσεις ας μας διαφωτίσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (02-09-21)
Για να αφεθείς ελεύθερος, αν δεν έχουν διαφωνήσει πριν ο ανακριτής με τον εισαγγελέα, μετά από δίωξη πρέπει να συντρέχουν αθροιστικά δύο προϋποθέσεις:
Δεν υπάρχει κίνδυνος επανάληψης της ίδιας πράξης (πρωτοφανές σχετικά με το εξεταζόμενο αδίκημα).
Δεν υπάρχει κίνδυνος διαφυγής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης (σχετικά εφικτό).
drizzt (02-09-21)
Εξεταστική στο μάθημα της συνδυαστικής σκέψης:
1) Η εγγύηση γιατί ορίστηκε;;; (50 πόντοι)
2) Όποιος δεν κρίνεται προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή δεν δικάζεται; (50 πόντοι)
drizzt (02-09-21)
Ναι ρε, αυτα τα καταλαβα, προφανη ειναι. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα γινει κανονικα δικη ή η εκδικαση θα ειναι του τυπου να αναλαβει καποιος δικαστης σε καποιο γραφειο και να του πουν ξερω γω εισαγγελεας και ανακριτης οτι δεν υπαρχουν στοιχεια κι αυτος θα κλεισει την υποθεση;
Με λιγα λογια, ειναι τυπικη πλεον η συνεχεια ή οχι;
Γιατι ηδη ολοι οι γνωστοι πληκτρολογαδες που μεχρι σημερα ειχαν ηδη αποφασισει οτι ο Σεμεδο ειναι βιαστης, τωρα αποφασισαν οτι "η 17χρονη ειναι καραξεκωλο που αφου τον πηδηξε, εκανε κομπινα για να του φαει τα λεφτα, το ηξερα εγω".
Αν ισχύει η ιατροδικαστική έκθεση και οι μαρτυρίες, για τον Σεμέδο σίγουρα είναι διαδικαστικό το θέμα και μπορεί και για τον συγκατηγορούμενό του.
chainsaw (02-09-21)
drizzt (02-09-21), giovanni#10 (02-09-21)
Ο Κούγιας τι λέει για την απόφαση;
Άρα απ' ότι καταλαβαίνω η φάση είναι 'Semedo welcome back'. Τον δηλώνουμε και στην Ευρώπη και κάνουμε σαν να μη τρέχει τίποτα με την πάρτη του.
Σας είπα ότι η υπόθεση έχει οσμή μαστροπείας - ο Κούγιας μάλλον έχει την ίδια αίσθηση...
voskos_7 (02-09-21)
Όταν είμαι σε υπολογιστή...
estai (02-09-21)
Κυκλοφορει κ βιντεο με τις πιτσιρικες να μη φαινεται να πιέζονται ιδιαίτερα...![]()
chainsaw (03-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-21)
Δεν μπορούν που δεν μπορούν να κάνουν αθλητική εκπομπή της προκοπής στην ερα, σήμερα το έχουν γυρίσει όλοι σε εκπομπές-αφιέρωμα στο Μίκη με αποτέλεσμα να ακους την ίδια εκπομπή όλη μέρα αφού όλοι τα ίδια 10 τραγούδια του ξέρουν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks