Σελίδα 1713 από 1716 ΠρώτηΠρώτη ... 713121313131413151316131663167316831693170317091710171117121713171417151716 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 34.241 έως 34.260 από 34317

Θέμα: Off Topic

 1. #34241
  Το avatar του χρήστη pirateeeeeee
  Εγγραφή
  21-02-2013

  Μηνύματα
  6.059
  Thanks
  2.922
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.444 φορές σε 2.151 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  αλλά αυτό που θέλω να δείτε είναι ότι άρχισαν την δουλειά τα σκουλήκια

  «Στο γκρουπ που έχουμε στο Whats-App και επικοινωνούμε με άλλους επιχειρηματίες της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], η συζήτηση καθημερινά επιστρέφει στο θέμα της έλλειψης διαθεσίμων εργαζομένων στην αγορά», εξηγεί μιλώντας στην «Κ» ένας από τους πιο διακεκριμένους επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης.


  «Για τα επόμενα ένα με δύο έτη η αγορά της εστίασης μπορεί δυστυχώς να έχει λιγότερο καλή ποιότητα service από αυτήν που είχε συνηθίσει ο κόσμος μέχρι το 2019, γιατί δεν βρίσκουμε να προσλάβουμε επαρκώς έμπειρους ή ακόμα και καθόλου έμπειρους σερβιτόρους», αναφέρει στην «Κ» άλλος επιχειρηματίας της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης με σημαντική παρουσία τόσο στα βόρεια προάστια όσο και στη Μύκονο.
  «Εχω τρομερό πρόβλημα να βρω παιδιά να δουλέψουν στο μπαρ μου», δηλώνει διευθυντής μικρού κέντρου διασκέδασης στην Κηφισιά, δείχνοντας πως το πρόβλημα είναι διευρυμένο. Ποιο πρόβλημα; Υπάρχει μεγάλη έλλειψη εργαζομένων διατεθειμένων να δουλέψουν στον χώρο της εστίασης, φαινόμενο που είναι μάλλον διευρυμένο και αφορά και τα εποχικά ξενοδοχεία και ειδικότερα το προσωπικό χαμηλότερων ειδικοτήτων. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης με τους οποίους συνομίλησε η «Κ» και κάποιοι από τους ξενοδόχους με μονάδες εποχικής λειτουργίας, μεταφέρουν το ίδιο μήνυμα: Δεν βρίσκουν ανθρώπους να προσλάβουν. Προσέξτε. Οχι κατάλληλους ανθρώπους με εμπειρία, αλλά ούτε καν ανειδίκευτους ή πρωτάρηδες. Τι έχει συμβεί;
  Κατ’ αρχάς η παραμονή της εστίασης σε lockdown επί ένα και πλέον χρόνο, παρά τα ενδιάμεσα διαστήματα λειτουργίας, και πάντως υπό αυστηρούς περιορισμούς, έχει στρέψει πολλούς από τους νεότερους εργαζομένους στην εστίαση σε άλλες δουλειές, όπως οι ταχυμεταφορές ή τα σούπερ μάρκετ. Αυτό εξηγούν δύο βετεράνοι σερβιτόροι που πλέον έχουν αναλάβει τη διεύθυνση μαγαζιών τρίτων και συνομιλούν με τους νεότερους πρώην συναδέλφους τους στην προσπάθεια να βρουν ανθρώπους.


  Δεύτερον, μεγάλος αριθμός εργαζομένων που θα μπορούσε να απασχοληθεί στα εστιατόρια αναμένει να περάσει η πανδημία, καθώς ανησυχεί πως θα βρεθεί σύντομα άνεργος εάν το φθινόπωρο υπάρξει ένα τέταρτο κύμα και lockdown ή αν οι περιορισμοί στην εστίαση κρατήσουν εκτός λειτουργίας τους κλειστούς χώρους των εστιατορίων. «Γιατί να πιάσω για τέσσερις μήνες δουλειά και μετά να βρεθώ άνεργος τον Σεπτέμβριο», διερωτάται χαρακτηριστικά ο Γ.Π., σερβιτόρος μέχρι το 2019 σε εμβληματικό fun restaurant της Αθήνας, που τώρα εργάζεται αλλού.
  Τρίτον, οι πιο έμπειροι μεταξύ των σερβιτόρων, μαγείρων και άλλων ειδικοτήτων έχουν λάβει ήδη εδώ και λίγους μήνες πολύ υψηλές προσφορές για να εργαστούν εποχικά, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε νησιά που θα έχουν εγγυημένα υψηλή συγκριτικά με την υπόλοιπη χώρα κίνηση. Ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουν υποχρεώσεις στα 12μηνης λειτουργίας κέντρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εστιατόρια και άλλες συναφείς επιχειρήσεις που φοβούνται πως τον Σεπτέμβριο θα ξανακλείσουν.
  Τέταρτον, και ίσως πιο βαθύς λόγος από τους υπόλοιπους, είναι η κουλτούρα των επιδομάτων που έχει αρχίσει να εμπεδώνεται ύστερα από ένα χρόνο κρατικής στήριξης σε εστίαση και τουρισμό, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες στην εστίαση: όσοι βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας ή σε άλλες κατηγορίες στήριξης διστάζουν να επιστρέψουν στη δουλειά τους, καθώς θεωρούν πως η σχέση του ρίσκου και του φόρτου εργασίας με την οικονομική ανταμοιβή δεν το αξίζει. Γενικός διευθυντής πολύ μεγάλου ξενοδοχείου στην Πελοπόννησο διηγείται στην «Κ» πως, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πολλοί εκ των μόνιμα εργαζομένων στη μονάδα του τον παρακαλούν να μην τους βγάλει από την αναστολή της σύμβασης. Του αναφέρουν πως φοβούνται για την υγεία τους, πως ο μισθός τους σε σχέση με το επίδομα που λαμβάνουν και τα έξοδα που θα πρέπει να αναλάβουν σε καύσιμα ή εισιτήρια για την καθημερινή τους μετάβαση στην εργασία, δεν αξίζει τον κόπο.
  Κάποιοι απ’ αυτούς, εξομολογείται ο ίδιος διευθυντής, «κάνουν και δυο-τρία αδήλωτα μεροκάματα τα Σαββατοκύριακα σε ταβέρνες φίλων και έτσι κερδίζουν περισσότερα από το να δούλευαν».


  Ωστόσο, την ίδια ώρα, πολλοί επιχειρηματίες με ξενοδοχεία εποχικής λειτουργίας διστάζουν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν το μισθολογικό κόστος. Αυτό όμως υπονομεύει τη θέση της χώρας στη διεθνή τουριστική αγορά και έτσι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παρατείνει τη δυνατότητα αναστολής συμβάσεων έως τα τέλη Ιουνίου και του προγράμματος «Συν-Εργασία» έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν με μειωμένο προσωπικό από τώρα, παρά το γεγονός ότι για τον Μάιο και τον Ιούνιο οι κρατήσεις είναι ακόμα πολύ χαμηλές.
  Η μεγάλη αυτή αναστάτωση στην αγορά εργασίας των εστιατορίων και κάποιων εποχικών ξενοδοχείων δημιουργεί πρακτικά προβλήματα καθημερινής λειτουργίας, με ορισμένους επιχειρηματίες μάλιστα να φοβούνται για τη δυνατότητα διατήρησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, την ώρα που η χώρα επιχειρεί να αναβαθμίσει ποιοτικά το συνολικό τουριστικό και ψυχαγωγικό προϊόν.

  Για τον Λευτέρη Λαζάρου, τον γνωστό σεφ και επιχειρηματία της εστίασης, το πρόβλημα είναι διαρθρωτικό και απλώς το έφερε με ένταση στην επιφάνεια η πανδημία και τα lockdowns. Οπως εξηγεί μιλώντας στην «Κ», η εποχική λειτουργία του τουρισμού και της εστίασης που τον ακολουθεί, λειτουργεί έντονα αποτρεπτικά στον προσανατολισμό των νέων προς αυτή την απασχόληση. Θεωρεί πως θα χρειαστούν σοβαρές πρωτοβουλίες από πλευράς της Πολιτείας όχι μόνο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και τη δυνατότητα εκπαίδευσης των νέων που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στην εστίαση και στον τουρισμό, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις εγγενείς δυσκολίες που υπάρχουν στον κλάδο. Συμβάσεις μαθητείας ή περίοδοι πρακτικής εξάσκησης που θα επιδοτηθούν από το κράτος θα μπορούσαν να είναι κάποιες από αυτές τις πρωτοβουλίες.

  https://www.kathimerini.gr/economy/561369487/estiatoria-anoixan-alla-den-vriskoyn-prosopiko/  σερβιτόρος με PhD, χωρίς απαίτηση στον μισθό και χωρίς ωράριο (μιας που το ψηφίσαμε) υπάρχει κανείς εδώ?
  ή είστε όλοι τεμπέληδες?

  ...η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στη σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις, είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε και υπάρχουν άγνωστοι, πολλοί που δεν ξέρουν, αλλά που αξίζουν...

  Γιώργος Σεφέρης, «Πολιτικό Ημερολόγιο Α' 1935-1944» και «Β' 1945-1947, 1949, 1952», εκδόσεις Ικαρος, 1979 και 1985. Έλληνας διπλωμάτης και ποιητής και ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ. Είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές
  Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)

 2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

  chainsaw (24-05-21), drizzt (24-05-21)

 3. #34242
  Το avatar του χρήστη estai
  Εγγραφή
  29-01-2014

  Περιοχή
  Μανχάταν, Νιού Γιορκ
  Μηνύματα
  11.201
  Thanks
  5.035
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.173 φορές σε 5.895 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Αυτoί θέλουν κόσμο να δουλεύει τζάμπα.

 4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

  drizzt (24-05-21), pirateeeeeee (25-05-21)

 5. #34243
  ΗΜΙΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του χρήστη drizzt
  Εγγραφή
  21-05-2005

  Περιοχή
  Ναύπλιο
  Μηνύματα
  12.111
  Thanks
  14.558
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.272 φορές σε 5.771 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
  Αυτoί θέλουν κόσμο να δουλεύει τζάμπα.
  Τσάμπα και μαύρα κατά προτίμηση, εδώ και καιρό αλλά ειδικά τώρα και κυρίως από Σεπτέμβρη θα πατήσουν κόσμο στο λαιμό.

  Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

 6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

  pirateeeeeee (25-05-21)

 7. #34244
  Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
  Εγγραφή
  17-12-2012

  Περιοχή
  Γρεβενά
  Μηνύματα
  29.392
  Thanks
  21.451
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.536 φορές σε 12.187 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Λάθος κάνεις, η διάψευση δεν ήταν για το ότι αγόρασε bitcoin, αλλά για το ότι σκοπεύει να τα πουλήσει.  Γι' αυτό και το crash των τελευταίων ημερών, κάποιοι Γκέμπελς έριξαν το τυράκι ότι ο Μάσκ θα πουλήσει, κλασικά πανικοβλήθηκαν οι περισσότεροι άσχετοι κι αυτοί τώρα θα στοκάρουν btc για το μέλλον, στη μισή τιμή. Επίσης, εγώ δεν ανέφερα πουθενά την λέξη "επένδυση" στα cryptos. Επένδυση κάνεις αγοράζοντας και κρατώντας κάποιο coin για καιρό, εγώ αναφέρθηκα σε trading, ότι κάνουν δηλαδή αυτοί που πραγματικά βγάζουν χρήμα.

  Και πρόπερσι είχαμε ανάλογο κρασάρισμα, όταν είχε φτάσει στα 20k ιστορικό υψηλό για λίγες μέρες και μετά έπεσε στα 4k για μήνες. Το ίδιο συνέβη και τώρα, από αυτούς που χειραγωγούν την αγορά. Τα ίδια και τα ίδια ακούμε σε κάθε πτώση εδώ και 8 χρόνια, αλλά όπως φαίνεται οι προβλέψεις θα επαληθευτούν, δεν πρόκειται να ανακοπεί η πορεία του προς τα 150k (τουλάχιστον). Κάποια στιγμή θα γίνει και το μπαμ, απλά δεν θα είναι σύντομα. Όσο για την blockchain, όποιος θέλει να μάθει, εδώ αναλυτικά:

  Εκ παραδρομής έγραψα αγορά και φυσικά σωστά τα είπες.
  Το βασικό πρόβλημα των Bitcoins ειδικά στην Ελλάδα είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται έχουν συνδέσει την κεφαλαιακή τους απόδοση με τα αποτελέσματα των δράσεων τους σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (κυρίως φωτοβολταϊκά πάρκα). Αντιλαμβάνεσαι πού πηγαίνει αυτό, ειδικά όταν όλοι (όσοι έχουμε δει τα μηνύματα) μέσα μας ξέρουμε ότι το μέλλον τις ενέργειας, στην πραγματικότητα μόνο στις ΑΠΕ δεν είναι...
  Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι το πιο δυνατό νόμισμα παγκοσμίως είναι το Κινέζικο... Δε λέω να μην ασχοληθείς, αλλά μη βάλεις λεφτά που υπολογίζεις να χρησιμοποιήσεις και κυρίως, μη το παντρευτείς και το βάλεις στο σεντούκι - όταν δώσει μία καλή απόδοση που έχεις εσύ προσδιορίσει ως αποδεκτή, στείλ'το, ή πάρε το κεφάλαιο πίσω και άσε την απόδοση μέσα.
  "Μπάτμαν και μαλακίες..."
  Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
  "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

 8. #34245
  Το avatar του χρήστη panahs7
  Εγγραφή
  17-07-2009

  Μηνύματα
  35.863
  Thanks
  13.834
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 22.405 φορές σε 13.111 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δε λέω να μην ασχοληθείς, αλλά μη βάλεις λεφτά που υπολογίζεις να χρησιμοποιήσεις και κυρίως, μη το παντρευτείς και το βάλεις στο σεντούκι - όταν δώσει μία καλή απόδοση που έχεις εσύ προσδιορίσει ως αποδεκτή, στείλ'το, ή πάρε το κεφάλαιο πίσω και άσε την απόδοση μέσα.
  Ως χόμπι ασχολούμαι εδώ και καμιά 5ετία, δεν έβαλα ποτέ λεφτά σε cryptos. Ελάχιστα έχω σε BNB ίσα ίσα για να παρακολουθώ την φάση. Όπως μπορεί να σου πει κι ο Αντώνης (captain-cook) χθες που μιλήσαμε, του είπα ότι δεν πρόκειται να βγάλει λεφτά απ' τα cryptos και μάλιστα επί λέξη του είπα να κάνει ακριβώς αυτό που λες.

 9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

  captain-cook (25-05-21), chainsaw (25-05-21)

 10. #34246

  Εγγραφή
  04-07-2008

  Περιοχή
  Κρητη/Γερμανια
  Μηνύματα
  12.033
  Thanks
  22.993
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.735 φορές σε 4.438 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Οσο ανεβαιναν φουλ τα κρυπτο, καλα ηταν. Αρκετα εφικτο να προβλεψεις τις αυξομειωσεις των τιμων. Τωρα ειναι σκετος τζογος οπως λετε και εσεις. Ευτυχως προλαβα να τα αποσυρω ολα και να κρατησω καποια κερδη. Ασχοληθηκα μονο με το etherium.

  Οπως και να’χει παντως, ειναι ματαιη και κουραστικη ενασχοληση. Ειδικα αν γινεται σε τακτικη βαση. Πρεπει να κοιτας ολη την ωρα τις τιμες, ακομα και τα ξημερωματα.

 11. #34247
  Το avatar του χρήστη panahs7
  Εγγραφή
  17-07-2009

  Μηνύματα
  35.863
  Thanks
  13.834
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 22.405 φορές σε 13.111 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Στο μεταξύ ο Musk τουίταρε ότι μίλησε με miners γιατί ενδιαφέρεται για την βιωσιμότητα του BTC και έχει πάρει τον ανήφορο πάλι τις τελευταίες ώρες. Ότι θέλει κάνει το παλικάρι, έχει βγάλει τρελό χρήμα.

 12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

  chainsaw (25-05-21)

 13. #34248
  ΗΜΙΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του χρήστη drizzt
  Εγγραφή
  21-05-2005

  Περιοχή
  Ναύπλιο
  Μηνύματα
  12.111
  Thanks
  14.558
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.272 φορές σε 5.771 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Πιο εφικτό να βγάλεις λεφτά είναι αν παρακολουθείς την αγορά στις κάρτες γραφικών και αγοράζεις-πουλάς. Είναι άμεση συνάρτηση με το bitcoin rush.
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

 14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

  chainsaw (25-05-21)

 15. #34249
  Το avatar του χρήστη Protassov
  Εγγραφή
  25-08-2011

  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  664
  Thanks
  1.777
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 666 φορές σε 361 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
  Τύπε Μινγκ, μη με παρεξηγάς που παρεμβαίνω αλλά... δε σε είπε και δεν υπονόησε κανείς ότι είσαι φασίστας ή κάτι παρεμφερές... όχι κάτι να αντιλήφθηκα εγώ τέλος πάντων. Ο τύπος ο μαντρόσκυλος Χιονιάς είπε ότι δεν είναι ανεκτό από αυτόν ο φασίστας, στο γενικό.
  Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για χαζά, ελπίζω να μείνεις να τα λέμε, δεν περισσεύει κανείς...
  θα πρέπει να γνωρίζεις αδελφέ, πως ο χρόνος είναι θεραπευτής. Εδώ και ένα εξάμηνο έχω κλείσει το φόρουμ του Θρύλου και για έλλειψη χρηστών και επειδή τον server τον πλήρωνα μόνος μου. Το domain όμως υφίσταται και από τότε το έχω ανακατευθύνει εδώ, επειδή εκτιμώ το παρόν φόρουμ. Αν πατήσεις forum-olympiacos.org θα σε μεταφέρει στο red-dna. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους σας.
  Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
  Ιωάννης Μακρυγιάννης

 16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Protassov για αυτό το μήνυμα:

  differance (30-05-21), estai (30-05-21), voskos_7 (30-05-21)

 17. #34250
  Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance
  Εγγραφή
  15-05-2008

  Περιοχή
  Φλώρινα
  Μηνύματα
  39.732
  Thanks
  11.623
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 23.239 φορές σε 13.517 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Xαχα, ωραίος Γιάννη!! Βεβαίως και ευχαριστούμε αλλά δε μας φτάνει αυτό. Θέλουμε και την ενεργή σου συμμετοχή εδώ μέσα. Τη δική σου και όσων άλλων μπορείς να φέρεις.
  Θα τα πούμε φίλε μου.
  «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
  Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

 18. #34251
  Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
  Εγγραφή
  03-02-2008

  Περιοχή
  ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
  Μηνύματα
  29.744
  Thanks
  10.254
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.749 φορές σε 6.369 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
  "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
  I told them they didn’t understand life."
  — John Lennon

 19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

  giovanni#10 (09-06-21)

 20. #34252
  Το avatar του χρήστη panahs7
  Εγγραφή
  17-07-2009

  Μηνύματα
  35.863
  Thanks
  13.834
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 22.405 φορές σε 13.111 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
  [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
  Ωραία sites διαβάζεις Ηλία.

 21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:


 22. #34253
  Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
  Εγγραφή
  03-02-2008

  Περιοχή
  ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
  Μηνύματα
  29.744
  Thanks
  10.254
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.749 φορές σε 6.369 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  old but gold
  "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
  I told them they didn’t understand life."
  — John Lennon

 23. #34254
  Το avatar του χρήστη panahs7
  Εγγραφή
  17-07-2009

  Μηνύματα
  35.863
  Thanks
  13.834
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 22.405 φορές σε 13.111 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Αυτοκτόνησε η Σάκκαρη, κρίμα και την είχε στο match point. Την λύγισε το άγχος και οι πουστιές της αντιπάλου της. Η καριολίτσα είχε τραγική φυσική κατάσταση και στο 2ο σετ που το έχασε, είχε κουραστεί και ξαφνικά αποφάσισε να αλλάξει ρούχα. Έφαγε 10 έξτρα λεπτά μέχρι να ξαναβγεί και μετά από κάθε game πήγαινε έπινε νερό, έψαχνε τις τσάντες της, τα ψυγεία, γενικά έκανε ότι μπορεί για να καθυστερεί και να μην αφήνει το ρυθμό να ξεφύγει. Επίσης, όποτε σέρβιρε η δική μας, υπήρχε κάποιος που φώναζε στις κερκίδες. Τεχνικά ήταν πάρα πολύ καλή πάντως η Τσέχα. Κρίμα για την προσπάθεια της Σάκκαρη που υπερέβαλε εαυτό και απέκλεισε τις Νο1 και Νο2 της κατάταξης, για να αποκλειστεί από το Νο33.

 24. #34255
  Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>
  Εγγραφή
  03-02-2008

  Περιοχή
  ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
  Μηνύματα
  29.744
  Thanks
  10.254
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.749 φορές σε 6.369 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  οντως αυτοκτονια απιστευτο πως το εχασε το ματς.
  "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
  I told them they didn’t understand life."
  — John Lennon

 25. #34256
  ΗΜΙΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του χρήστη drizzt
  Εγγραφή
  21-05-2005

  Περιοχή
  Ναύπλιο
  Μηνύματα
  12.111
  Thanks
  14.558
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.272 φορές σε 5.771 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Έπιασε τόπο μάλλον η στήριξη του γκόμενού της, του γουρλή.

  Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

 26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον drizzt για αυτό το μήνυμα:

  differance (11-06-21), Rena (13-06-21)

 27. #34257
  Το avatar του χρήστη Josimar
  Εγγραφή
  05-10-2020

  Περιοχή
  Rio Greveneiro
  Μηνύματα
  912
  Thanks
  525
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.008 φορές σε 522 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Σχωράτε με επειδή μπορεί να γράψω χαζομάρες. Δεν είμαι γαλαζοαίματος και δεν ξέρω αντισφαίριση, αλλά μετά από χρόνια έκατσα και είδα και τους δύο.

  Η Σάκκαρη θα έλεγα πως έπαιξε κάπως "βιαστικά", και με κάποια χτυπήματά της ρίσκαρε παραπάνω από όσο χρειαζόταν (σε συνάρτηση και με το skill της). Αυτοκτονία πάντως, έχασε δικό της παιχνίδι ενώ ήταν τόσο μπροστά.

  Ο αγώνας του Τσιτσιπά ήταν πιο ενδιαφέρον. Περισσότερη ποικιλία, και περισσότερο παιχνίδι κοντά στο φιλέ σε σχέση με το χθεσινό. Ο Τσιτσιπάς έφαγε αρκετούς πόντους από άσους στο σερβίς και κάπως έπεσε σε ενέργεια μετά τα δύο πρώτα σετ (ιδίως στο τέταρτο), αλλά μπήκε ξαναγεννημένος στο τέλος και πανάξια είναι στον τελικό.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 11-06-21 στις 18:45 Αιτία: ορθογραφία

 28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

  panahs7 (11-06-21)

 29. #34258
  Το avatar του χρήστη panahs7
  Εγγραφή
  17-07-2009

  Μηνύματα
  35.863
  Thanks
  13.834
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 22.405 φορές σε 13.111 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Η Σάκκαρη είναι πιο τούμπανο απ' τον Τσιτσιπά.

  Μήπως έχουν υπερβάλει λίγο με τους μύες;

 30. #34259
  Το avatar του χρήστη Josimar
  Εγγραφή
  05-10-2020

  Περιοχή
  Rio Greveneiro
  Μηνύματα
  912
  Thanks
  525
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.008 φορές σε 522 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Η Σάκκαρη είναι πιο τούμπανο απ' τον Τσιτσιπά.

  Μήπως έχουν υπερβάλει λίγο με τους μύες;
  Καλά, η Σάκκαρη φαίνεται έτοιμη για ΜΜΑ.

 31. #34260
  Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
  Εγγραφή
  17-12-2012

  Περιοχή
  Γρεβενά
  Μηνύματα
  29.392
  Thanks
  21.451
  Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.536 φορές σε 12.187 μηνύματα
  Ignore User

  Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

  Από τη στιγμή που δε παίζει να γίνεις Στέφι Γκραφ, γίνεσαι Σερένα Γουίλιαμς...
  "Μπάτμαν και μαλακίες..."
  Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
  "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Σελίδα 1713 από 1716 ΠρώτηΠρώτη ... 713121313131413151316131663167316831693170317091710171117121713171417151716 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
 • BB code is σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας