Σοβαρά? Δεν τους πήρε το Σικάγο? Χαχαχα!! Τζάμπα κουβαλήθηκε ο πρόεδράς τους εις τας Δανίας σήμερα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ffyiannis (06-10-09)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Σήμερα:
Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών
Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας
Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής
Γεια σας φίλοι μου!!!!!!!! έλειπα για μερικές μέρες και την Πέμπτη ξαναφεύγω...θα τα ξαναλέμε από Νοέμβρη....ελπίζω να μην έγινε τίποτα όσο έλειπα (όπως συνήθως γίνεται κατά την απουσία μου...).
πάντως η ομάδα παει από το καλό στο καλύτερο! μακάρι να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 20 του μήνα που δίνουμε έναν τελικό!!!
Kι όμως Χρήστο μου, έγινε κάτι το συνταρακτικό. Έβαλε 2 γκολ ο Σισέ χθες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Red Sting (06-10-09)
Φιλικό - ξεφιλικό δεν παύει να είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός![]()
αφού το έγραφε η Πράσινη πως πετάει στις προπονήσεις ο Σισέ....δεν ήταν έκπληξη...
τελικά μας αρέσει η πλάτη τους??? δεν απαντήσαμε....λέω να τους απαντήσουμε μετά τις 29 Νοέμβρη....
Με το που γύρισε ο Σάκης ζωντάνεψε το φόρουμ!
Έχει άλλο ύφος όλο το φόρουμ πια!!!!!!![]()
Φυσικά είναι απίστευτο, αφού δεν είναι πραγματικό
Διαφημιστικό κόλπο τουριστικού προορισμού είναι![]()
μιλαμε για τρελο μεταμεσονυχτιο προγραμμα για δυο ωρες ακολουθει ο ηρακλης αντιπας και στα καπακια θρυλος.
ξερει κανεις σε ποιο σταθμο μεταδιδει ο διαμαντοπουλος?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (13-10-09)
το αφιερωμα στο τζολε απιστευτο.
μπραβο παιδια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
DaRkSaGa79 (14-10-09), sadi (13-10-09)
Επειδη ειμαι στο τρυπακι σας παραθετω τρια μοντελα να μου πειτε την γνωμη σας οσοι γνωριζετε.μεχρι τις 12 το βραδυ περιμενω γνωμες.
Α.SAAB 9-3 SPORT SEDAN 2.0 T LINEAR
Β.BMW [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] 316i COUPE
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] 318i 2.0 COMFORT
Γ.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] 2.0 RS
περιμενω τις γνωμες σας μεχρι τις 12 το βραδυ.θα τις αξιολογησω μεχρι το πρωι για να παω να το κλεισω αυριο![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
εγώ ψηφίζω ( και αμα λάχει σου κάνω ψυχολογικό πόλεμο ) και το SAAB 9.3 Sport Sedan Linear 175 hp
σίγουρα δεν έχεις τα 200 αλόγατα της οκτάβια αλλά έχει αρκετή δύναμη (άλλωστε τζετ φτιάχνουν οι άνθρωποι - ξέρουν από δύναμη)
ποιότητα κατασκευής είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα αν και ο σχεδιασμός είναι καπως συγκρατημένος
αρνητικό είναι σίγουρα πως φτιάχνεται για ανθρώπους που τα "παντρεύονται" τα αμάξια τους
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ffyiannis (14-10-09)
Tρομερό το επιχείρημα του Βασίλη με τα jet
Aν κάνουμε όμως μια σύγκριση με απόλυτους αριθμούς το SAAB βγαίνει χαμένο παντού! Σε ιπποδύναμη, σε ροπή (το πιο σημαντικό ίσως για ασφαλέστερες προσπεράσεις), σε χώρους, σε πορτ μπαγκάζ, σε εξοπλισμό.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και άριστη οδική συμπεριφορά σε ένα αξεπέραστο οικονομικό πακέτο. Εάν μάλιστα πάρεις την εκδοση με το αυτόματο DSG κιβώτιο έχεις το απόλυτο όχημα!
![]()
![]()
![]()
Bucket ημιδερμάτινα καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου, μπροστινά φώτα led, πλήρες σπορ πακέτο (αεροτομή, μαρσπιέ, εξάτμιση κλπ), ΕSP, 2-ζωνικός αυτόματος κλιματισμός και φουλ ηλεκτρικός εξοπλισμός μαζί με 200 αλογάκια στη δελεαστική τιμή των €26.000 περίπου (τελική τιμή με μεταλλικό χρώμα)!
Περισσότερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΥΓ. 1 - Το κόκκινο είναι με 18ρες ζάντες που χρεώνονται έξτρα. Κανονικά το αυτοκίνητο παραδίδεται με 17ρες ζάντες (στην Ελλάδα γιατί στη Γερμανία πωλείται με στάνταρ τις 18ρες)
ΥΓ. 2 - Ανεξάρτητα από αυτά που λέμε εμείς πήγαινε και κάνε ένα test-drive όλα τα πιθανά αυτοκίνητα. Αυτό θα σου πει πολλά για το πιο θα είναι το επόμενό σου. Καλή επιλογή!!
ffyiannis (14-10-09)
τα δυο συγκεκριμενα τα εχω οδηγησει κοσμα.γι'αυτο ειμαι στο μπερδεμα![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
μήπως είσαστε......
!!!
Bookmarks