Δεν αγγίζω τόσο ευαίσθητα θέματα - δε νοιώθω άνετα να σχολιάζω ανθρώπους που κάνουν σπασμωδικές κινήσεις για να διαχειριστούν την απώλεια κοντινών τους προσώπων...
Δεν έχει quote - καλομάθατε - γυρίστε να διαβάσετε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελπίδα: Είμαι παπαδιά αλλά όχι θεούσα, τα έχω με παντρεμένο και θέλω να χωρίσει για να είμαστε μαζί
Ευγενία: Ο εραστής μου είναι ο άντρας της ξαδέρφης μου -
Βάσω: Ο άντρας της μακαρίτισσας αδερφής μου αντί να είναι μαζί μου βγαίνει με άλλη -
Νανά: Είπε ο πατέρας μου να «κλέψω» τον άντρα της ξαδέλφης μου
Εύη: Θέλω να χωρίσω την αδελφή μου από τον άντρα της και επηρεάζω το παιδί της
«Ο ά́ντρας μου με χώρισε μετά από 15 χρόνια γάμου. Τώρα με θέλει ξανά! Τί να κάνω;»
Ελένη: Είμαι παντρεμένη με τον αδερφό της κολλητής μου αλλά τα έχω με τον…σύντροφο της
Συλβια Ο πεθερος μου με φλερτάρει
Στο γάμο του γιού μου θα φορέσω μαζί με την κόρη μου μαύρα γιατί δεν θέλω τη νύφη μου
Έχει προχωρήσει ο κόσμος: Μήπως παίρνουμε το θεσμό της οικογένειας πολύ στα σοβαρά; Ειδικά τώρα που έχουμε εξοικειωθεί με τα διαζύγια...
chainsaw (09-11-20)
estai (10-11-20)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
estai (10-11-20)
estai (10-11-20)
Αν μπεις, όλο και κάτι θα βρεις: Νηστικός δε παίζει να σηκωθείς...
Τώρα, αν δεν έχεις πλάνο και μπεις χαλαρός, η εμπειρία λέει ότι θα πας για την Εύη και θα φας τον πεθερό της Σύλβιας...
Αυτό έχει συμβει στη γειτονιά μου και δεν ειναι μπαρούφες οπως της Καινουριου. Κοπέλα, πριν χρονια, ειδε τον πατέρα της να μπιπ τον άντρα της.
Δε ξέρω αν έχει ξεμπερδέψει από ψυχιάτρους ακόμα.
Θέλουν να ζούνε στο Δυτικό κόσμο και στον 21ο αιώνα, αλλά όταν βλέπουν κάτι τέτοια, τρέχουν στους γιατροί...
Στη θεωρία, πρώτοι είμαστε.
Δε τον βλέπω καλά τον πεθερό της Σύλβιας - πολύ αποφασισμένος δείχνει ο Λευτέρης...
![]()
BrazHlias (10-11-20), estai (10-11-20), giovanni#10 (10-11-20)
...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όλα θα πάνε καλά. Μη πληρώνετε πρόστιμα σα μαλάκες μόνο.
Οι αλλοι εχουν Ζαναξ-Βιαγκρα-Κορονοεμβολιο.
Σαν να λεμε Ριβαλντο-Ροναλντινιο-Ροναλντο ενα πραγμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η Ρεάλ (της προηγούμενης τετραετίας), των φαρμακευτικών - Κ. Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ.
Ο Γκουσγκουνης των φαρμακευτικων.
voskos_7 (13-11-20)
Πότε ήταν το πικ στην ανεύρεση ουσιών που έδειχναν εκτεταμένη χρήση ψυχοφαρμάκων και αντικαταθλιπτικών των κατοίκων στην πρωτεύουσα;
Η κορυφή ήταν το 2014! Από το 2010 έως το 2014 σημειώθηκε όχι απλώς αύξηση αλλά τρομακτική αύξηση σε κάποιες δραστικές ουσίες, μιλάμε για αύξηση σε κάποια ψυχοφάρμακα πάνω από 1.000%! Κάποια αντικαταθλιπτικά και κάποια αγχολυτικά.
Τώρα τι γίνεται με τις καραντίνες;
Θα σας πω. Μετά το 2014 και έως το 2019 υπήρχε κάποια ύφεση στην κατανάλωση ψυχοφαρμάκων της τάξεως του 30%. Όμως δεν επιστρέψαμε ποτέ στα προ οικονομικής κρίσης επίπεδα! Το 2020 παρατηρείται έντονη αύξηση πάλι σε κάποιες δραστικές ουσίες, αύξηση 60% σε σχέση με το 2019!
Τι ουσίες;
Κάποιο αντικαταθλιπτικό και κάποιες αγχολυτικές, ονόματα δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους. Ο κόσμος σε συνθήκες καραντίνας και εγκλεισμού άρχισε να παρουσιάζει πάλι αγχώδεις και καταθλιπτικές διαταραχές, είτε λόγω μοναξιάς είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων είτε λόγω φόβου για τον κορονοϊό είτε όλα μαζί.
Τι γίνεται με τα ναρκωτικά;
Η χρήση κοκαΐνης αυξάνεται σιγά σιγά στην Ελλάδα από το 2010 και μετά. Όταν λέω αυξάνεται, εννοώ σε σύγκριση με το παρελθόν που ήταν χαμηλή η χρήση. Όμως φέτος είναι η μεγαλύτερη αύξηση που έχει παρατηρηθεί ποτέ στην Ελλάδα, είναι αύξηση γύρω στο 60% σε σχέση με το 2019! Πρέπει να σας πω ότι γενικώς στην Ελλάδα η κατανάλωση κοκαΐνης είναι χαμηλή σε σχέση με άλλες χώρες, ειδικά τις βόρειες.
Σε ποιες χώρες μέσω ανάλυσης αποβλήτων βρίσκεται η μεγαλύτερη χρήση κοκαΐνης;
Στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ολλανδία. Φυσικά αυτό το ναρκωτικό αφορά έναν περιορισμένο σε αριθμό κόσμο που έχει την οικονομική δυνατότητα, αλλά δείχνει ότι το άγχος, η ανασφάλεια, ο φόβος αφορά όλους. Τα διεγερτικά γενικώς αυξάνονται σε περιόδους κρίσης, το βλέπουμε και σε άλλες περιοχές. Η τελευταία έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα ναρκωτικά έδειξε συνολική αύξηση κατανάλωσης κοκαΐνης στην Ευρώπη την περίοδο του πρώτου λοκντάουν. Όμως το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο έκανε πρωτοσέλιδο τα δικά μας στοιχεία για την αύξηση στην Αττική, διότι τους έκανε εντύπωση η μεγάλη αύξηση σε εμάς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Τι άλλα ναρκωτικά βρίσκετε στα λύματα;
Αμφεταμίνη και μεθαμφεταμίνη που είναι «φτηνά ναρκωτικά του δρόμου». Έχει αυξηθεί πολύ η χρήση τους στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα η μεθαμφεταμίνη που είναι και πολύ επικίνδυνη.
Έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτά, πείτε μου τον τρόπο που συλλέγετε τα δείγματα και πόσο ασφαλή είναι τα ευρήματα.
Είναι 100% έγκυρα και ασφαλή. Γιατί οι μεθοδολογίες είναι επικυρωμένες.
Είχατε δει την αύξηση του κορονοϊού τις τελευταίες μέρες; Είστε σε επικοινωνία με τον Τσιόδρα;
Ασφαλώς, η ομάδα μου στέλνει καθημερινά στον κ. Τσιόδρα τα ευρήματα. Μπορώ να σας πω ότι η αύξηση του ιού φαινόταν στα λύματα μερικά 24ωρα πριν από τα τεστ που γίνονται για Covid-19.
Υπήρξε μέρα που να έγινε απότομη αύξηση;
Ναι. Η αύξηση ήταν σταδιακή, αλλά από τις 19 Οκτώβρη και μετά είδαμε μία σημαντική αύξηση και είπαμε ότι είμαστε μπροστά σε επερχόμενο μεγάλο κύμα.
Πώς εξηγείτε εσείς προσωπικά αυτήν την απότομη αύξηση;
Σύμφωνα με μελέτες, η μεταδοτικότητα του ιού έχει να κάνει και με τις καιρικές συνθήκες. Με τις κλιματολογικές συνθήκες. Το έχουμε δει σε διάφορα μήκη και πλάτη του κόσμου. Η ηλιοφάνεια δεν ευνοεί την εύκολη μετάδοση του ιού και παίζουν ρόλο η θερμοκρασία και η υγρασία. O καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας Νικόλαος Θωμαΐδης, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αν τα ήξερε αυτά ο Παπαγγελόπουλος, θα είχαν στήσει το κατηγορητήριο της Novartis με πραγματικά στοιχεία και θα είχε κερδίσει τη δίκη μαρς...
Βέβαια, ότι αυξάνεται η χρήση κόκας, μπορεί να εκληφθεί και ως σοβαρό σημάδι οικονομικής ανάκαμψης...
(Για να μην ευτελίζουμε όλα τα θέματα, να είσαι καλά Γιώργη, που τα βρίσκεις και τα μοιράζεσαι μαζί μας.)
BrazHlias (12-11-20), drizzt (11-11-20), flessanto (14-11-20), pirateeeeeee (11-11-20), The Dude (12-11-20)
Σου βρίσκω κόκα τύπε σε τιμή ευκαιρίας...
There is a Dude in town
voskos_7 (12-11-20)
Bookmarks