Όσοι πάνε και όσοι έρθουν, Γιώργη μου...
θα τις δούμε?
πόσοι θα πάνε και πόσοι θα γυρίσουν? ειδικά για κάτι περίεργες χώρες...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Όσοι πάνε και όσοι έρθουν, Γιώργη μου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (05-11-20)
Ο,τι φαμε κι ο,τι πιουμε, Νικο μου.
drizzt (05-11-20)
Να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε, Λευτέρη μου...
drizzt (05-11-20), giovanni#10 (05-11-20)
Κι ό,τι αρπάξει ο κ*λος μας παλικάρια μου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (06-11-20), drizzt (05-11-20), giovanni#10 (05-11-20)
Το ίδιο λέμε, Κοσμά μου...
differance (05-11-20), drizzt (05-11-20)
εσείς γελάτε αλλά στην αφρική "δεν υπάρχει κορωναιός" που είδα πριν από λίγο στον παγκόσμιο χάρτη
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Κι αν δεις τον χρωματικο χαρτη της Ελλαδας για την εξαπλωση του ιου, το Αγιο Ορος δε θα το βρεις καν...
Πλεον ολη η Ελλαδα ειναι κοκκινη ή κιτρινη αλλά η Χαλκιδικη εχει μονο δυο ποδια....
BrazHlias (06-11-20)
Τί εννοείς; Η Ελλάδα πάντα ήταν κόκκινη...
![]()
BrazHlias (06-11-20), drizzt (05-11-20), giovanni#10 (05-11-20)
drizzt (06-11-20), giovanni#10 (06-11-20), voskos_7 (07-11-20)
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν αφήσουν πάλι τα πάντα ανοιχτά όπως ήταν πριν λιγες μέρες, πόσοι πιστευει η Μάρθα Βούρτση, πως θα πεθάνουν που δε θα πέθαιναν και από γριπη? Μπορούν να πεισουν χρησιμοποιώντας έρευνες και όχι επικληση στην αυθεντια?- Εμεις ειμαστε οι μάγκες και ξέρουμε.
Λογω δουλειάς έχω συναντήσει άτομα που το πέρασαν και θεωρώ τους συνομωσιολόγους που λένε πως δεν υπάρχει, μελλοντικούς πελάτες ψυχιάτρων. Από την άλλη ήδη έχουμε αρχισει να το χάνουμε οι υπόλοιποι με αυτή την τρομοκρατια. Κοροιδευε πριν λιγες μερες αναφέροντας τις ολέθριες συνέπειες ενός νέου λοκ νταουν, η Μάρθα Βούρτση.
Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή την κοπέλα.
Ελπιζω να συνέρθει.
Τελείως μεταξύ μας, εφέτος, οι θάνατοι από γρίπη, θα είναι όντως λιγότεροι.
Όχι γιατί ο συγκεκριμένος ιός είναι ανταγωνιστικός και θα εκτοπίσει τον παραδοσιακό, αλλά λόγω των αυξημένων μέτρων κινητικότητας του πληθυσμού και ατομικής υγιεινής θα εξαπλωθεί σε πολύ μικρότερο βαθμό, χώρια που ο άλλος θα λειτουργήσει και σαν αντιπερισπασμός, που θα ξεστείλει πολλούς που μετράγανε μέρες από άλλες αιτίες, έτσι κι αλλιώς (συγγνώμη για τον κυνισμό, αλλά μεταξύ μας είμαστε).
Μακάρι να ξεμπερδεύουμε γιατί δε θέλω άλλο και άλλους να με σώσουν, όπως δε θέλω και άλλους αφυπνισμένους να δίνουν αγώνα να με διαφωτίσουν...
chainsaw (09-11-20)
Ειναι κάπως άβολο να παριστάνουμε(1ος εγω) τους γιατρούς, ενώ και οι ιδιοι δεν έχουν ιδέα πως θα παει.
Επειδη ηταν μια μερα σοκαριστικη σημερα από συζητήσεις με γιατρους, αλλά και θανάτους από υπαρκτά προσωπα, αυτά που μου μεταφέρθηκαν ειναι πως αν συνεχιστει έτσι θα σωθει το ασφαλιστικο... και πως το μονο πραμα που κυκλοφορει αυτή τη περιοδο δεν ειναι η απλή γριπη.
Τουλάχιστον είμαστε κοντά στο εμβόλιο όπως φαίνεται.
Το παραπάνω το έγραψα επειδή είναι ζήτημα χρόνου να το διαβάσουμε ως το νέο επεισόδιο της συνωμοσιολογίας, που ο κορονοϊός σκέπασε όλα τα υπόλοιπα επειδή μαγειρεύουμε τις στατιστικές.
estai (09-11-20)
Με την Συλβια δε συγκινηθηκε κανεις?
chainsaw (09-11-20)
Αυτή ποια είναι πάλι? Η γάτα του Ρονάλντο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks