Δεν ξέρω πάντως ο παμπλίτο την είχε κάνει ομαδάρα εκεί στο μεντεγιν την Ατλέτικο Νασιονάλ. Θέλει δουλειά ακόμα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Είναι και ο Ελύτης στους όλοι σας εναντίον Μαρινάκη??
Τον διακρίνω στο βάθος...
Δεν ξέρω πάντως ο παμπλίτο την είχε κάνει ομαδάρα εκεί στο μεντεγιν την Ατλέτικο Νασιονάλ. Θέλει δουλειά ακόμα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
το έβαλα για να προλάβω τον μένιο
αλλά και να δω σε πόσα έχει υποπέσει ο estai και brazhlias
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (19-04-19), chainsaw (21-04-19), drizzt (20-04-19), estai (20-04-19)
Ευτυχως που στις αμαρτιες των χεριων δεν εβαλε και τον αυνανισμο. Δεν θα χωραγαμε στην κολαση.
BrazHlias (19-04-19), estai (20-04-19), pirateeeeeee (19-04-19)
Η Παναγιωτα βαζει υποψηφια στις φετινες δημοτικες εκλογες. Με πηρε τηλεφωνο μετα απο δυο χρονια και μου ειπε πως θελει να ειμαι μαζι της σε ολο αυτο. Παναγιωτα λυπαμαι, αλλα δεν μπορω. Σε βλεπω σαν δημοτικη συμβουλο.
flessanto (21-04-19)
Και αυτή σαν ψηφοφόρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο τύπος ο τρολ θέλει να βάλει την ψήφο του μέσα, βαθιά στην κάλπη της...
There is a Dude in town
flessanto (21-04-19)
differance (23-04-19)
E εντάξει, έχουμε τον Ηλία για αυτό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Rena (23-04-19)
Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά όχι νουθεσίες εδώ μέσα.
Ναι ναι.
Προστάτεψε τους νοητικά αδύναμους του φόρουμ γιατί θα τους κατευθύνω. Λες και μιλάμε με ανήλικους.
Καλά κρασιά.
αν οι εκλογες αλλαζαν τιποτα θα ηταν παρανομες.τα ιδια μετρα λαμβανονται απο ολες τις παραταξεις με μοναδικο σκοπο
την φτωχοποιηση του απλου πολιτη.ολοι κυνηγανε την καρεκλα και το χρημα δυστυχως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμένα πάντως με επηρεάζει αρνητικά εδώ και καιρό ο τύπος ο λάγνος. Μου λέει κάτι ακαταλαβ΄ιστικα να κατέβω ευρωβουλευτής στα Γρεβενά...
There is a Dude in town
Εεε ο πρωτος θα'σαι ή ο τελευταιος; Ειδικα για την ευρωβουλη γινεται παρτυ. Αθλητες, επιστημονες, καλλιτεχνες, 3 παλιοι συμμαθητες μου, 5 γκομενες που γουσταρα, ο περιπτερας της γειτονιας, η Παναγιωτα του Βραζηλια και πολλοι αλλοι.
Υ.Γ Το μιντιακο συστημα και ο κομματικος σωληνας δεν επιτρεπουν σε σοβαρα ανεξαρτητα ατομα να φανουν και να παρουν εξουσια. Μονο στην τοπικη αυτοδιοικηση αν βρεθει καποιος, οπως ειπωθηκε.
BrazHlias (06-05-19)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (06-05-19)
drizzt (06-05-19)
Bookmarks