Ο Σκλαβενίτης ήταν αξιωματικός του στρατού, συνωμότης και συνεργός του πραξικοπήματος του '74 για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης, από τους επικεφαλείς (αν όχι το αφεντικό) του επιχειρησιακού μέρους στο νησί και του συντονισμού, τελευταίος αρχηγός της ΕΟΚΑ Β, έμπιστος του δικτάτορα Ιωαννίδη (στενοί συνεργάτες η οικογένεια), υπεύθυνος που πρέπει να λογοδοτήσει για την εγκληματική του πράξη σύμφωνα με την Βουλή των Ελλήνων.
Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο του 1975 με τον βαθμό του Ταγματάρχη, και συνέχισε από την Κηφησααα στα σούπερ μάρκετ
από newsbeast.gr ...το 1971, στην ίδρυση του πρώτου σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης), στο Περιστέρι (Λεωφόρος Κηφισού 80), εκεί όπου σήμερα βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις τους.
(υπόλοιπες πηγές: Βουλή και ιστορικά γεγονότα)Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
...γιαυτό και εγώ στις επερχόμενες εκλογές θα ξέρω να ψηφίσω αυτούς που βγάζουν μεροκάματο με της αξία τους. Τους Αρίστους που το έχουν αποδείξει στον στίβο της εργασίας, όχι τους υπόλοιπους που βαριούνται να πάνε να δουλέψουν.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (06-03-19)
drizzt (08-03-19)
celticfrost (08-03-19)
Διασκεδάζω πολύ όταν βλέπω Αρχαία Ελλάδα μαζί με ορθοδοξία
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (08-03-19), drizzt (09-03-19), thelastbaron (08-03-19), voskos_7 (13-03-19)
Ε ναι γιατί ως γνωστόν οι αρχαίοι έλληνες ήτω χριστιανοί ορθόδοξοι
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (09-03-19)
εντάξει μην περνάμε στο άλλο άκρο.
Δηλαδή όταν βλέπετε στο γήπεδο βρετανικές σημαίες είναι μια χαρά? και απλώς έχουμε μια απέχθεια σε κάθετι ελληνικό? έτσι κάνετε ευκολότερη την δουλειά αυτών που σας θέλουν δέσμιους
όσον αφορά τον χριστιανισμό και την αρχαία ελλάδα σας τα έχω πει 100 φορές. Αν θέλετε να γεμίζετε τις σφαίρες των δυναστών, συνεχίστε το παραμύθι
αντίδραση δεν σημαίνει "καμμένη γη" αλλά να ξέρουμε που πατάμε, που βρισκόμαστε και τι επιζητούμε. Αλλιώς είναι μια τρύπα στο νερό, ένα δημιούργημα τυραννίας από ένα άλλο πρόσωπο (σαν την περσυνή χρονιά στο ποδόσφαιρο με το "φύγε εσυ προπονητή" κάθε εβδομάδα)
BrazHlias (09-03-19)
Παίδες καλησπέρα..
Χθες το βράδυ έκατσα και παρακολούθησα ντοκιμαντέρ-ταινία σχετικά με τον Alex Honnold που είναι αναρριχητής... περιττό να σας πω ότι επί μιάμιση ώρα και ειδικά στο τέλος τα χέρια και τα πόδια μου δεν σταμάτησαν να ιδρώνουν και να είναι μουδιασμένα...μιλάμε για ένα επίτευγμα τόσο μεγαλειώδες που δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους... πραγματικά ο τύπος πιστεύω ότι είναι υπεράνθρωπος όχι μόνο σωματικά αλλά και σε θέμα ψυχολογίας....βάζω το τρέιλερ δεν σας κάνω spoiler και όποιος μπορέσει να το βρει και να το δει ολόκληρο όχι απλά θα αποζημιωθεί αλλά νομίζω ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος....φοβερή σκηνοθεσία και φωτογραφία.... απίστευτη δουλειά από το συνεργείο κινηματογραφιστών-αναρριχητών...
Απλά δείτε το...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (10-03-19), estai (10-03-19), pirateeeeeee (10-03-19)
Red Sting (10-03-19)
celticfrost (10-03-19)
celticfrost (10-03-19)
flessanto (10-03-19)
Οι πίθηκοι δε γράφουν τέτοιες μαλακίες. Ούτε βλέπουν survivor και your face sounds famíliar
Αυτά είναι επιτεύγματα του “ανώτερου” ανθρώπινου είδους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
γραβάτα με λαγάνα από σημερα
celticfrost (11-03-19)
drizzt (11-03-19), pirateeeeeee (11-03-19)
drizzt (11-03-19), pirateeeeeee (11-03-19)
Bookmarks