Ξέρω 'γω; Πιάστηκε με το να αγοράζει αμάξια και ξέχασε προσωρινά σε ποιούς το οφείλει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
....
...... Eεεεε.....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλώς ήρθες τύπε Μπιγκόν!!!!! Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!! O flessanto εβλεπε εφιάλτες και η γυναικα του αναρωτιονταν ποιος είναι αυτος ο giovanni με μικρό g.
ΥΓ: Ναι, βαριόμουν και σκέφτηκα να γράψω αυτή την ανοησία.
Εμένα μου φάνηκε αστεία και μπράβο μου που τη σκέφτηκα.
Ball boy
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καταρχάς να σε ευχαριστήσω.
Ξέρεις τι βλέπω ρε Γιωργο όμως?
Απο την ημέρα που ο Ερντογαν ήρθε στην Ελλάδα και μετά, ο Τσιπρας είναι συνέχεια στα Βαλκανια. Απανωτές συνδιασκέψεις με βαλκανικά κράτη με κορυφαία την τελευταία μεταξύ Ρουμανίας-Βουλγαριας-Ισραηλ (!!!!!) και Ελλάδας. Η κλαιν μαιν ιδέα για συνδιοργανωση του Μουντιαλ, εκτός ότι είναι για τον πούτσο, μου δείχνει την πιθανή σοβαρότητας της κατάστασης.
Διπλωματικές σχέσεις εγώ ούτε έχω σπουδάσει και δεν ασχολούμαι κιόλας. Αυτό όμως που γνωρίζω πολύ καλά είναι η ιστορία και η ιστορία λέει ότι πάντα πριν από πολέμους στα βαλκανια γίνονταν διάφορες συμφωνίες και διασκέψεις μεταξυ των κρατων
flessanto (06-11-18), pirateeeeeee (06-11-18), The Dude (06-11-18), voskos_7 (06-11-18)
Σύμπτωση είναι Μένιο... Αυτή τη φορά, είναι αλλιώς...
Να προσθέσω κιόλας το παρα πολυ σημαντικό, οτι ο Τσιπρας πήρε επάνω του το υπουργείο εξωτερικών.
8 μηνες πριν απο τις εκλογές πήρε επάνω του το δεύτερο σε σημαντικότητα υπουργείο της χώρας. Να σημειώσουμε ότι το πρώτο το έχει ο έτερος Καππαδόκης και συγκυβερνήτης
flessanto (06-11-18)
Μόνο από σύμπτωση η ιστορία δε θα ξανακάνει κύκλο, αγαπητέ. Οι οιωνοί (όχι αυτοί που διαβάζουν οι μελετητές του Παΐσιου, που βλέπουν τους Τούρκους να μας κάνουν στοματικό ακόμα και μετά από πρόβλεψη του γέροντος που επαληθεύτηκε σε βίντεο-κλιπ της Φουρέιρα), οικονομικοί, πολιτικοί και κοινωνικοί, μόνο ευνοϊκοί δεν είναι για την ειρήνη.
Το τελευταίο, μπορώ να είμαι σχεδόν βέβαιος ότι συνέβη επειδή ακριβώς αποδείχτηκε ότι σε αυτό το σχήμα, έχει μόνο ο ένας τον άλλον και όλοι οι άλλοι, είναι αναλώσιμοι και είναι πάρα πολύ πιθανό να συμπεριφερθούν και σαν τέτοιοι...
celticfrost (06-11-18), The Dude (06-11-18)
flessanto (06-11-18)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τα βαλκανια ηταν παντα πυριτιδαποθηκη.καιρο εχει να γινει πολεμος εδω παντως...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν θυμάμαι καλά η συνδιάσκεψη ήταν μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαριάς-Σερβίας-Ρουμανίας και με προσκεκλημένους το Ισραήλ. Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν αυτά που βγαίνουν προς τα έξω είναι αυτά που όντως συζητήθηκαν.
Γενικά αυτό το μέρος της Ευρώπης όντως είναι προβληματικό (οδικοί άξονες, οικονομία, ενέργεια κλπ πέρα των άλλων) και πρέπει να γίνει ένας αγώνας για να ανεβεί επίπεδο.
Από την άλλη, όλες αυτές οι περιοχές θεωρούνται από την Τουρκία ως μέρη που έχουν λόγο/προστάτες, που πρέπει να τα ξανακερδίσουν (δηλώσεις του τύπου: σύνορα της καρδιά μας, ειναι η σειρά μας να γίνουμε οι φρουροί της Ιερουσαλήμ κλπ.)
δεν είναι εύκολο πάντως να κάνεις έναν πόλεμο, ειδικά στην θάλασσα και τον αέρα.
celticfrost (06-11-18)
Σωστη πατρικη φιγουρα ο τυπος ο σουκους.
όλες οι ομάδες έχουν τα φαντάσματα τους που τους κρατάνε πίσω
εμείς έχουμε αυτά
αν δεν τα ξεπεράσουμε, δεν θα εξελιχθούμε
δεν γίνεται να χαιρόμαστε με πράγματα όταν χάνουμε. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο μιας φάσης συμπεριλαμβάνεται στο αποτέλεσμα της γενικότερης ήττας του στόχου
BrazHlias (06-11-18)
celticfrost (06-11-18)
pirateeeeeee (06-11-18)
Bookmarks