flessanto (02-11-18)
Παναη αν με βλεπεις, γαμω την τοτεναμ ρε.
Αν δεν ψαρωσει ουτε τωρα μην περιμενετε να επανελθει.
flessanto (02-11-18)
Λογικά όπως και ο Πανέας, έτσι και ο φίλος Παναής, θα παίζει με καμιά δεκαριά μιλφάρες.
Σταματηστε να με κοροϊδευετε, θα φυγω. Κι εχει και κατι στενα το Μεσολογγι, που θα την κυκλοφοραω ρε μαλακες τη bmw;
flessanto (02-11-18)
Noμίζω audi πήρε ο Σάκης και τον πείραζε ο Ντιμεις επειδή κακολογούσε τα νέτζε αυτοκίνητα πριν το αγοράσει.
Παρόλα αυτά βρήκε την υγειά του τελικά, και τώρα πλέον απολαμβάνει τη ζωή του με ένα υπερπολυτελές, λουξ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο.
Είναι πιο προμπάντεν τα audi.
Kαι τώρα που έφυγε ο Τύπος ποιός θα μας λέει για αλύγιστα πέη κλπ..
estai (02-11-18), giovanni#10 (02-11-18)
flessanto (02-11-18)
Paneas (02-11-18)
Paneas (03-11-18)
Υπάρχει... είναι σε πεζόδρομο εντωμεταξύ, ούτε παπί δεν περνάει από εκεί όχι bmw.
Gtakis (03-11-18)
Ναι, κατι θυμαμαι.
Ν αρχισουμε στοιχηματα ποσο θα παρει παναη και ντιουντ να γυρίσουν;;
Εγω θυμαμαι λεγαμε προσφατα οτι δε μας βγαινουν οι επιστροφες και καλυτερα να μη γυριζει κανεις πισω. Ουτε Μιραλας και Τουρε, ουτε Μητρογλου, ουτε Καριμ, ουτε Παναης και Τυπος. Το λεγατε, υπαρχουν καταγεγραμμενα ποστ!!!
Δινω Παναη 1,10 και Dude 3,40. Δινω και panty 11,20.
Στο τέλος μόνο εγώ θα μείνω να την πέφτω στον Αλυσοπρίονο.
Ο τρελοσέρ θα έδινα 1,2 να επιστρέψει με φεικ λογαριασμό, γιατί ακόμη παίζει να έχει ψυχολογικά, επειδή ο Μέσι είναι καλύτερος του Ρονάλντο, κατά πολλούς εδώ μέσα και πρέπει να αποδείξει το αντίθετο.
Ο Ντιμέις θα επανέρθει, όπως και οι υπόλοιποι με χάπενιν Παναή, γιατί όσο και να το κάνεις, ο φετινός τελικός στο Μπακού θα ενώσει πολύ κόσμο.
Πάντως εγώ έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Ήταν 2 από τους αγαπημένους μου εδώ μέσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και επιβιώνουν αγενέστατοι τύποι σαν τον ερυθρόλευκο Νικ, την Ρένα, τον Αλυσοπρίονο.
drizzt (04-11-18), giovanni#10 (03-11-18), Red&White-Nick-7 (04-11-18), Rena (03-11-18)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μάγκες δεν πάμε καλά. Έχουν ξεβαρχαλουθει τα πάντα. Μερικοί που μάλλον είναι και "μερικές" θέλουν να μισούμε τον τόπο μας. Τον τόπο των προγόνων μας. Θέλουν να μισούμε αυτούς που πέθανανε για μας. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Στην καταβόθρα της ιστορίας, γάμ....νοι ανθελληνες .
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Mastros7 (03-11-18)
Bookmarks