flessanto (01-11-18)
Πρόταση «βόμβα» για εργασία 13 ημερών το μήνα υπέβαλε στο προσωπικό της η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του σχεδίου για μείωση των δαπανών του Ομίλου.
Οπως έγινε γνωστό από τους εργαζόμενους η Διευθύντρια Προσωπικού κάλεσε το Σύλλογο των εργαζομένων και τους πρότεινε εθελοντική άδεια άνευ αποδοχών για όλους τους εργαζόμενους στην Πειραιώς, καθώς και εθελοντική μερική απασχόληση. πηγή: tovima.grΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΙΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ» ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ
Η Τράπεζα Πειραιώς με πρωτοφανή προκλητικότητα κάλεσε το Σύλλογό μας για να του ανακοινώσει μια αντεργατική απόφασή της που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στον τραπεζικό κλάδο.
Συγκεκριμένα ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Συλλόγου μας την απόφασή της να θέσει σε ισχύ ένα θεσμικό πλαίσιο που θα ορίζει:
α) εθελοντική άδεια άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους και
β) εθελοντική μερική απασχόληση
πηγη setp.gr
η πολυμετοχικότητα του παναθηναικού και η κοροιδία που πήγαζε είναι απλό παιχνίδι με αυτήν που ζούμε τα τελευταία 9-10 χρόνια. Εφόσον την γουστάρουμε και δεν έχει πήξει το μυαλό μας, θα φάμε και άλλη...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (01-11-18)
Τύποι μου, αυτό ήταν...
Εφτασε η ώρα που πρέπει να σας αποχαιρετήσω.
Σχεδόν 5,5 χρόνατα ήταν υπέροχα. Πραγματικά υπέροχα και μενα με βοηθήσατε πολύ.
Γελάσαμε, πανηγυρίσαμε, στεναχωρεθήκαμε παρέα.
Παρέα. Είχα μια παρεούλα από απίθανους τύπους, ίσιους.
Ολοι σας ίσιοι. Ολοι. Κανένα παράπονο από κανέναν... αλλά πρέπει να την κάνω.
Η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό είναι αδιαπραγμάτευτη και όταν προσπαθούν να μπουν όρια σε αυτήν, πρέπει να σπάσει το θέμα...
Ευχαριστώ πολύ. Ολους σας. Ειλικρινά το λέω.
Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε.
Είστε ίσιοι. Λίγο μίρλες, λίγο μουρλοί, λίγο απ ολα αλλά Ολυμπιακοί, μην το ξεχνάτε. Προστατεύψτε πρώτα και πάνω απ όλα τον Ολυμπιακό μας.
Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου...
There is a Dude in town
Αληθεια τωρα;;;;
Για ενα ποστ που διεγραφη;
Τι έγινε ρε παιδια;
Ότι λέει ο από πάνω. Ότι κι αν παίχτηκε δεν σηκωνομαστε να φύγουμε από έναν χώρο που σίγουρα δεν μπορεί όλες οι απόψεις να είναι ταυτοσημες. Μας ενώνει η αγάπη για τον Ολυμπιακό, όλα τ' άλλα θα τα βρούμε τύπε.
Mastros7 (01-11-18)
Εγώ πάντως όσο καιρό έλειψα ούτε πατίνι δεν πήρα, οπότε μην ψαρώνετε με τις bmw και τις μαλακίες.
BrazHlias (01-11-18), celticfrost (01-11-18), chainsaw (02-11-18), drizzt (01-11-18), Faithful (01-11-18), flessanto (01-11-18), giovanni#10 (01-11-18), Gtakis (01-11-18), Red Sting (01-11-18), Red&White-Nick-7 (01-11-18), Rena (01-11-18), sabar77 (01-11-18)
drizzt (01-11-18)
Πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-11-18)
Eίναι ευαίσθητος ο Τύπος, λογικά θα επανέρθει.
Ο μαλάκας ο Παναής είναι σκληρό καρύδι και κρατά ακόμα το γαμήδι.
Toν pandragon που σας πλερώνει και το φόρουμ κανένας δεν τον αποζητάει ρε καριολάκια;
voskos_7 (02-11-18)
estai (02-11-18)
sk12072 (02-11-18)
Bookmarks