Αυτό το θέμα, το είχαμε εξαντλήσει στο νήμα της φιλοσοφίας...
Αποκλείοντας την περίπτωση το ένα από τα δύο να είναι τελείως ανύπαρκτο, προτιμώ κώλο.
(Ορισμένοι, να είστε προσεκτικοί στις απαντήσεις σας, γιατί θυμάμαι τί έχετε απαντήσει και τί έχετε ποστάρει στα νήματα της ανωμαλίας)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το συζητησαμε αυτο και προσφατα, αν θυμαμαι καλα.
Επιμενω λοιπον: ΒΥΖΓΙΑ!!!!
![]()
celticfrost (23-09-18), flessanto (23-09-18), Mastros7 (23-09-18), Red&White-Nick-7 (23-09-18), The Dude (23-09-18)
flessanto (23-09-18)
Το ζήτημα αυτό το έθεσα φέτος στο θέμα των μεταγραφών, αλλά οι συμφορουμίτες απαντάνε διπλωματικά. Εντάξει, προφανώς θέλουμε και το ένα και το άλλο, αλλά δεν αποδέχομαι τέτοιες απαντήσεις.
For the record, έχω ψηφίσει υπέρ των οπισθίων
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Mastros7 (23-09-18)
Συζήτηση του κώλου.
Count me "in"!![]()
Mastros7 (23-09-18)
Αφού και βυζγιά και κώλος πάνε μαζί, γιατί να διαλέξουμε; Εκτός αν έχετε τίποτα περίεργα γούστα και τα βρίσκεται και μόνα τους.![]()
Καλη κοπέλα να είναι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (27-09-18), flessanto (23-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-09-18), kouzoulo (23-09-18), Mastros7 (23-09-18), panahs7 (23-09-18), Paneas (25-09-18), The Dude (23-09-18)
Κοίτα αν το δίλημμα είναι ότι έχω μια με το τέλειο βυζί και μια με το τέλειο κωλο ποια θα διαλέξω τότε έχει νόημα. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ούτε τότε έχει νόημα μιας και αυτες θα διαλέξουν. Χαχαχαχαχα
Πάντως αν μιλάμε απλά φιλοσοφικά εγώ ψηφίζω βυζιά για να βλέπω κωλο για να πιάνω. Χαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (23-09-18), celticfrost (23-09-18), Mastros7 (23-09-18), panahs7 (23-09-18), Red&White-Nick-7 (23-09-18), voskos_7 (23-09-18)
Ψηφίζω κωλο ξερά.
Τα βυζγια είναι ντεκόρ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Mε τα σκηνικά που έγιναν τις τελευταίες μέρες έχω απελπιστεί με την σκατοκοινωνία στην οποία ζούμε... Τί πρέπει να γίνει για να την δούμε λίγο αλλιώς; Και δεν είναι ότι διαβάζεις εμετικές κατάρες απ' τον ένα στον άλλο μόνο στο ίντερνετ (που οκ ξέρουμε ότι είναι ο απόπατος) αλλά και στο ραδιόφωνο βγαίνουν δημόσια και επώνυμα και ξερνάνε σκουπίδια... Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι βλέπω πολλοί να λιγουρεύονται μια κοινωνία όπου ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του. Πόσο αγράμματος, απαίδευτος νεάτερνταλ πρέπει να είσαι για να είσαι υπέρ κάτι τέτοιου. Πιθανόν τα παιδιά του φόρουμ να μην γουστάρουν μια τέτοια συζήτηση οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη κι αν είναι να έχουμε θέματα και τσακωμούς ας σβήσουν το ποστ μου.
BrazHlias (26-09-18), celticfrost (26-09-18), flessanto (28-09-18), kouzoulo (26-09-18), panahs7 (26-09-18), pirateeeeeee (26-09-18), Red Sting (27-09-18), Red&White-Nick-7 (26-09-18), voskos_7 (27-09-18)
Ενα θα πω τύπε και δεν επεκτείνομαι.
Μια κοινωνία με σεβασμό στο συνάνθρωπο, όποιος και ό,τι κι αν είναι αυτός, όσο διαφορετικός ή εκκεντρικός, προϋποθέτει υψηλό δείκτη παιδείας.
Το αυτό απαιτείται και από την αντίπερα μεριά.
Οταν έχεις να κάνεις με κοινωνίες γεματες απαίδευτους, ανοργασμικούς και κομπλεξικούς, είναι αδύνατο να περιμένεις τέτοια κόλπα επιδερμικά και κατα περίσταση...
Εγώ προσωπικά, έχω πάψει να πιστεύω στην Κοινωνία, στον Ανθρωπο και τη Δημοκρατία. Παπάρια μάντολες. Ζούγκλα.
There is a Dude in town
BrazHlias (26-09-18), celticfrost (26-09-18), drizzt (26-09-18), Paneas (27-09-18), voskos_7 (26-09-18)
Τι ψάχνεις να βρεις, εδώ υπάρχει σκηνή εγκλήματος, η αστυνομία είναι παρούσα κι αντί να "σφραγίσει" την περιοχή και να έρθει κλιμάκιο να αρχίσει να ψάχνει τι έγινε, ο κοσμηματοπώλης ανενόχλητος με τη σκουπίτσα του καθαρίζει τα σπασμένα, σαν να μην συνέβη τίποτα. Οι υπόλοιποι, αφού απλά κοιτούσαν το περιστατικό χωρίς να βρεθεί ούτε ένας να τους σταματήσει, τώρα συνεχίζουν τα τσίπουρα έχοντας βγάλει ήδη την ετυμηγορία "καλά του έκαναν, ήταν αυτοάμυνα", τη στιγμή που όλα τα βίντεο δείχνουν έναν τύπο να μη μπορεί να σταθεί καλά καλά στα πόδια του και ξεκάθαρα το μόνο που θέλει είναι απλά να διαφύγει. Και αν τους τα πεις αυτά, έρχεται η ακόμα πιο τρομακτική ερώτηση "ναι αλλά το ότι ήθελε να ληστέψει την περιουσία του ανθρώπου που την έφτιαξε με ιδρώτα, δεν σε νοιάζει;". Και κάπου εκεί ο ηλίθιος σε κερδίζει λόγω εμπειρίας.
Ειναι απίστευτος ο ξεπεσμός της κοινωνίας. Και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα.
Δεν ειμαι σίγουρος για τα αίτια όλου αυτού που βιώνουμε.
Τείνω να καταλήξω στο οτι είμαστε σκατοφαρα. Ναι αυτό που ακούσατε, είμαστε σκατοφαρα.
Προφανώς και θα υπάρχουν και άλλοι λαοί που κανουν τέτοια πράγματα, αλλά στην Ελλάδα ζω, η Ελλάδα με απασχολεί.
Μέχρι πριν λιγα χρονια πίστευα οτι ολα αυτα ειναι αποτελέσματα του άκρατου καπιταλισμού. Ξέρετε, αίσθημα του αδίκου στο λαο, αίσθημα του οτι είναι απροστάτευτος, οικονομική κρίση κτλ. κτλ.
Αλλά οχι, δεν ειναι μόνο αυτά, είμαστε σκατοφαρα.
Βασανίζουμε ζώα.
Σκοτώνουμε και κραζουμε gay.
Λέμε το περίφημο "ξερεις ποιος είμαι εγω ρε?"
Βαράμε τις γυναίκες μας.
Χωνόμαστε στις ουρές.
Και άλλα πολλά
Είμαστε φασίστες και σκατοφαρα.
consigliere (27-09-18), drizzt (26-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-09-18), Paneas (27-09-18), The Dude (26-09-18), voskos_7 (27-09-18)
δεν υπάρχει κοινωνία. Απλώς έχουμε αποφασίσει να ονομάζουμε την ζούγκλα -> κοινωνία
δεν είναι κάτι τοπικό ή κάτι που συμβαίνει τώρα
η ζούγκλα επιδοτείται από την διοίκηση έτσι ώστε να σχηματιστούν σχέσεις εξουσίας, να αιχμαλωτιστεί εύκολα η μάζα από τις μικρές ή τις μεγάλες φατρίες που κυνηγούν τον θρόνο.
δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά οι ζωές σας δεν έχουν καμία αξία. Θα έχουν, αν υπάρξει κάποιο κίνητρο γιαυτούς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (26-09-18), Paneas (27-09-18), voskos_7 (27-09-18)
Παντως το τι ήθελε να κάνει το λέμε πίσω απο έναν υπολογιστή, στην ασφάλεια μας Ε. Και εκ των υστέρων. Ο χ άνετα κουβαλάει όπλο, άνετα βγάζει μια σύριγγα και στην καρφώνει κλπ κλπ.
Επισης τους σταμάτησαν άλλοι, και δεν πέθανε απο το χτύπημα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks