celticfrost (22-09-18), flessanto (22-09-18)
την δευτέρα συναντήθηκαν οι δυο τους και υπέγραψαν μια συμφωνία
κάποια κύρια σημεία φαίνονται παρακάτω
σχεδόν όλα αυτά τα σοβαρά στελέχη που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και έχουν αυτές τις θέσεις έχουν περάσει πολλά χρόνια σε σχολεία, από εκπαιδεύσεις κλπ. Γνωρίζουν ότι ένας πόλεμος είναι η τελευταία και χειρότερη επιλογή ενός καλού στρατηγού. Υποθέτω ότι κάνουν τους ελιγμούς μήπως κερδίσουν αυτά που θέλουν δίχως να έχουν κάποιο κόστος. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και θα το δούμε να ξανασυμβαίνει.
Το ερώτημα όμως τώρα είναι τι πραγματικά έχει η κάθε χώρα στο μυαλό της και πως θα κινηθεί. Ειδικά όταν τελειώσει η κλεψύδρα στην διπλωματική σκακιέρα και οι διπλωματικοί ελιγμοί φτάσουν σε ένα τέλμα. Αν δεις στην φωτογραφία που παρέθεσα υπάρχουν κάποιοι όροι που είναι αρκετά δύσκολοι αλλά και μια ημερομηνία 15/10 που λέει ότι πρέπει να φύγουν οι περίεργοι από την περιοχή. Πρέπει μάλλον να περιμένουμε ως εκείνη την ημέρα (όχι ότι σίγουρα θα γίνει κάτι συνταραχτικό αλλά είναι μια ημέρα που θα ξαναμοιραστούν κάποια φύλλα).
Το σίγουρο είναι είναι υπάρχει πολύ στρατός στην περιοχή από τους αμυνόμενους και από τους επιτιθέμενους, 3.000.000 άμαχοι, πολλές βάσεις χωρών εκεί γύρω με τις ανάλογες δυνάμεις, στρατός και 12 φυλάκια στην περιοχή από την τουρκία, και ένα ρώσικο αεροπλάνο με 15 άτομα που καταρρίφθηκε λίγο μετά την συμφωνία κατά την διάρκεια πυραυλικής επίθεσης του ισραήλ σε συριακούς στόχους (και η ρωσία θεωρεί υπεύθυνο το ισραήλ)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
consigliere (27-09-18), differance (22-09-18), drizzt (22-09-18), flessanto (22-09-18), kouzoulo (23-09-18), pirateeeeeee (22-09-18), voskos_7 (22-09-18)
Ο,τι έχει σχέση με πουτάνες, ενημερώστε... πλερώ αδρά...![]()
There is a Dude in town
celticfrost (22-09-18)
Οκ και; Θέλω να πω το ότι κάποιοι παρεκτρέπονται δεν θα πρέπει να κάνει τους υπόλοιπους να μην επιτρέπετα να συζητήσουν. Είναι σαν τις αποφάσεις για μη μετακινήσεις οπαδών η σαν τις πορείες που πάντα θα τις χαλάσουν κάποιοι στημένοι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
differance (22-09-18), drizzt (22-09-18)
celticfrost (22-09-18)
differance (22-09-18), drizzt (22-09-18), flessanto (22-09-18), voskos_7 (22-09-18)
Ναι - ισχύει. Ειδικά ο Σάκης, ούτε να το βλέπει ήθελε στα τελειώματα.
Ήταν το μόνο νήμα που δε κλείδωνε από τον Ηλία κατά λάθος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (22-09-18)
Πολιτική συζήτηση σε οπαδικό φόρουμ? Δεν υπάρχει λόγος βρε παιδιά. Χώρια που θα γίνουμε κ*λος και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Εδώ μιλάμε για τον Θρύλο μας που τον αγαπάμε και μας ενώνει. Γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη με καυγάδες και τσακωμούς??
Τα υπόλοιπα είναι όπως τα λέει ο Μένιος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (22-09-18), Mastros7 (22-09-18), sabar77 (23-09-18)
Θα ήθελα ένα νήμα για τη χρισι αβγι, για εμάς τους υποστηρικτές αν γίνεται.
celticfrost (22-09-18), drizzt (22-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-09-18)
Ναι μωρέ δίκιο έχετε. Απλά (ας μείνει έξω η εσωτερική πολιτική) είναι κρίσιμες στιγμές για όλα τα γειτονικα μας κράτη και δεν είναι κακό να συζητάμε για τα γεγονότα σε αυτά νομίζω. Τεσπά πάω πάσο. Απλά είδα και οίδα ότι υπάρχουν εδώ αρκετά άτομα με γνώση και γνώμη επί των θεμάτων αυτών και θα μου άρεσε μια συζητηση τετοια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (23-09-18)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-09-18)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω παρακολουθω το τοπικ αυτο (κραταω εφημεριδα με 2 τρυπες και φοραω καπαρντινα) μεχρι να φτασει η συζητηση στην αναμενωμενη ερωτηση:
"ΒΥΖΓΙΑ Η ΚΩΛΟΣ".
Τοτε θα συμμετασχω.
BrazHlias (23-09-18), flessanto (23-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-09-18), The Dude (23-09-18), voskos_7 (23-09-18)
Bookmarks