Παιδια με τα διδυμα κοριτσακια τι εγινε τελικα;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παιδια με τα διδυμα κοριτσακια τι εγινε τελικα;
Red&White-Nick-7 (25-07-18)
Πω ρε φιλε... Μπαχαλο...
Red&White-Nick-7 (25-07-18)
Έχει δημιουργηθεί σύγχυση από σύμπτωση ίδιας χρονικής στιγμής. Τελικά το βίντεο δεν αφορά τις φωτιές της Αττικής, αλλά είναι στον Νομό Ηλείας. Οπότε διορθώνω να μην μείνουν λάθος εντυπώσεις και αρχίσει να αναπαράγεται, γιατί κι εγώ από γνωστή μου στο fb το είδα.
chainsaw (25-07-18)
Δεν το γράφω για να κάνω πνεύμα. Οι ώρες άλλωστε δεν το επιτρέπουν.
Μου έκαμε μεγάλη εντύπωση, που η σωρός του Μάνου μεταφέρθηκε στην Βουλγαρία για αποτέφρωση. Και σκέφτηκα: Σε μια χώρα που σε χρόνο dt μπορείς να καείς ζωντανός δεν σου επιτρέπεται να καείς νεκρός. Τουλάχιστον οξύμωρο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (26-07-18)
― Bertrand Russell
Βρείτε τους και στειρώστε τους πριν αναπαραχθούν.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Οι τρολλτρόμπες του τουήτερ. Ανεγκέφαλοι, σιχάματα ή πληρωμένα πληκτρολόγια από διάφορους που θέλουν "το καλό της χωρας". Αέναος πόλεμος ενάντια στην ανοησία που θα καταλήξει σε ήττα.
Ενταξει παιδια, βλαμμενοι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα. Παλια ηταν στα καφενεια, τωρα στο ιντερνετ.
Take it easy, δεν αλλαζει οτι κι αν κανουμε.
Δεν είναι να απορεί κανείς που έχουν ξεμείνει από φαγητό οι κάτοικοι της περιοχής...
...................
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του στρατού που έχει στηθεί στην περιοχή, καθώς και το κινητό μαγειρείο που προετοιμάζει φαγητό για τους κατοίκους, αλλά και για τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας που επιχειρούν στην περιοχή.
...................
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (26-07-18)
Ακόμη και να ισχύει αυτό που λέει αυτός ο βλαξ, καλά έκαναν. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από αίμα. Κάθε φορά που πάω να δώσω αίμα, μου λένε οι γιατροί για τις ελλείψεις κι ότι δεν υπάρχουν όσοι εθελοντές αιμοδότες χρειάζονται. Κάθε φορά με ευχαριστούν λες κι έκανα κανένα θαύμα κι έσωσα 100 ανθρώπους.
Εγώ θεωρώ υποχρέωσή μου απέναντι στην κοινωνία το να δίνω αίμα. Μπορεί να το χρειαστούμε κι εμείς αύριο!
Κι επειδή έγιναν αναφορές σε φιλανθρωπίες κι αν είναι σωστό να τις λέμε όταν τις κάνουμε, να πω ότι διαφωνώ με αυτό που είπαν κάποιοι ότι οι διάσημοι να τις λένε κι οι άλλοι όχι. Καλό είναι από τη μια να τις κρατάμε για τον εαυτό μας, αλλά από την άλλη καλό είναι να παρακινούμε κι άλλους.
Προσωπικά, προσπαθώ να ωθώ κόσμο στην εθελοντική αιμοδοσία, αλλά δεν το παίζω κάποιος που δίνω αίμα. Είναι άλλο να καυχιέσαι κι άλλο να προσπαθείς να βοηθήσεις και να ωθείς κόσμο να κάνει το σωστό.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
― Bertrand Russell
celticfrost (26-07-18), flessanto (26-07-18), Red_Bowie (26-07-18), Rena (26-07-18), vasilis-thrylos7 (26-07-18), voskos_7 (26-07-18)
Bookmarks