Δε μπορω να το καταλάβω ρε πούστη μου δηλ βλέπεις φωτιά κι αντί να σηκωθείς να φύγεις γράφεις στο φβ
Sent from my iPad using Tapatalk
Ανάμεσα στους 26 νεκρούς που εγκλωβίστηκαν στο χωράφι, ήταν και ο εκλιπών Παναγιώτης Κοκκινίδης με τη σύζυγο του και τα 2 παιδιά τους. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι λίγη ώρα νωρίτερα μετέδιδε live στο facebook όσα συνέβαιναν στην περιοχή.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δε μπορω να το καταλάβω ρε πούστη μου δηλ βλέπεις φωτιά κι αντί να σηκωθείς να φύγεις γράφεις στο φβ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (25-07-18)
Τραγικός θάνατος ρε γμτ.
Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μη ξεφύγεις από φωτιά.
Μου φαίνεται κάτι εύκολο, όπως φαντάζομαι και των ανθρώπων που δε κινητοποιήθηκαν νωρίτερα να γλυτώσουν.
η φωτιά είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δεν είναι καθόλου εύκολο
πολλοί λένε να την βλέπω!, όταν έρθει κοντά θα φύγω
για να πάρει μπρος η πυρκαγια χρειάζονται 3 πράγματα (καύσιμη ύλη+οξυγόνο+θερμότητα). Η διάδοση της θερμότητας μπορεί να γίνει και με μεταφορά ή ακτινοβολία. Μπορεί εσύ να την βλέπεις αλλά από πίσω σου να έχει πάρει φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποια επαφή, ξεγελώντας σε. Κάποιος ο οποίος είναι φυσικός ίσως να μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο στην συζήτηση (νομίζω θερμοδυναμική κλπ.)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μην σας τύχει να βρεθείτε δίπλα σε τέτοια φωτιά,μόνο το ουρλιαχτό που κάνει,σας σημαδεύει για χρόνια...
Σε αλλά νέα νεκρών εγκεφάλων ένας άλλος τραγοπαπας μας είπε ότι φταίνε οι iron maiden και ο Ντικινσον,ούτε να γελάσω δεν μπορώ πλέον...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
differance (26-07-18)
Πώς μπορεί να βοηθήσει κανείς αν δεν έχει ούτε τρόφιμα (έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζονται άλλα απ' ότι διάβασα) ούτε φάρμακα να στείλει; Κάπου είδα ότι χρειάζονται κόσμο στη Ραφήνα για καθαριστές. Ισχύει, να πάμε να βοηθήσουμε; Μου τη σπάει να γίνεται όλο αυτό και να το παρακολουθώ απ' το σπίτι μου.
dimace (25-07-18)
panahs7 (25-07-18)
Πάρε τηλέφωνο να δηλώσεις τα στοιχεία σου είτε στο κεελπνο είτε στο δήμο ραφηνας ως υποψήφιος εθελοντής. Εμάς το μεσημερι απο Ραφήνα μας έδιωξαν αφού άφησαν στα στοιχεία μας καθώς για την ωρα ηταν καλυμμένοι σε εθελοντές.
Χρειάζονται επισης εργαλεία όπως φτυάρια και τσάπες καθώς και πολλούς φακούς με μπαταρίες.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (25-07-18)
Faithful (25-07-18)
Paneas (25-07-18)
Ποιά η διαφορά; Τα στάζει και βοηθάει... είτε το μαθαίνουμε είτε όχι, η ουσία είναι πως άτομα βοηθούνται. Και αυτό είναι τέρμα αρχιδάτο, τύπε.
There is a Dude in town
Χρόνια τώρα σκέφτομαι αυτό το δίλημμα και ποτέ δεν κατάφερα να αποφασίσω. (Μιλάμε τώρα για ανθρώπους με κάποια προβολή από τα ΜΜΕ)
Από τη μία λες το προβάλλει για να διαφημιστεί και από την άλλη λες, μήπως προβάλλοντας το σπρώχνει και άλλους αντίστοιχα να κάνουν το ίδιο.
Χωρίς ίχνος ειρωνίας είναι ένας προβληματισμός μου για καιρό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βασικά διαφωνώ σε ολόκληρο το ποστ σου. Το θέμα ειναι ότι κάηκαν άνθρωποι. Και κυρίως παραθεριστές επειδή δεν ήξεραν τι να κάνουν και προς τα πού να κινηθούν. Οι περισσότεροι ντόπιοι σώθηκαν. Άρα προφανώς το πρόβλημα είναι πως έλειπε η σωστή διαχείριση από τις αρχές.
Όσο για τα σπίτι δεν γίνεται να έχει κανείς καμιά ευθύνη. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον καιρό. Σε τελική ανάλυση στο δάσος τα είχαν χτίσει. Τι περιμένεις; Κάποια στιγμή θα έπιανε φωτιά. Ας τα ασφαλιζαν για πυρκαγιά. Μιλάμε για αστείο ποσό. Παρόλα αυτά θα πάρουν και αποζημίωση. Δεν μπορεί να λέμε πως είναι το ίδιο σαν να είναι νεκροί. Μην λέμε ότι να ναι.
Εδώ μιλάμε πεθαναν παιδάκια. Κάηκαν ζωντανοί 90 άνθρωποι και άλλοι τόσοι αγνοουνται.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Θεός ας τους αναπαύσει.
Ρε φίλε δεν μου αρέσει να κρίνω νεκρούς αλλά αν αντί να τραβάνε βίντεο εψαχναν να βρουν τρόπο να φύγουν; 3μισή λεπτά βίντεο ρε φίλε.... Και καφενείου συζήτηση την ώρα που η φωτιά έρχεται προφανώς κατά πάνω σου....
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panahs7 (25-07-18)
Bookmarks