Έχει πουλήσει/αγοράσει κανείς εισιτήρια ποτέ από StubHub? Θελω να σπρώξω ένα εισιτήριο για μια συναυλία απ΄το site και θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες αν ξέρει κανείς...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Paneas (05-06-18)
Εδώ Νότια Μακεδονία... Εδώ Νότια Μακεδονία... Όβερ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν παίζετε παιχνιδάκια και πατάτε κουμπάκια, πώς να ρίξετε γκόμενες; Δεν βγαίνουν από την οθόνη τα μωρά. Βγείτε σε κανένα μπαράκι, πηγαίνετε σε καμιά συναυλία του Μάλαμα. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει ο Μάλαμας, αρέσει στα μωρά.
Βραζηλία, έχεις κι εσύ τέτοια προβλήματα; Ελάτε μια εκδρομή στην Αθήνα τα βλαχαδερά από Κόρινθο και Βόλο, να σας βγάλουμε έξω.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Όχι και Κόρινθο. Κινέτα μένω φιλαράκι. Έχουν αρχίσει να σκάνε τουρίστριες με τον προαστιακό. Τις μαζέυω με το αμάξι και πάμε για μοχιτο και τεκιλες on theμέχρι το πρωί.
Red Sting (12-06-18)
Ήταν σίγουρο πως θα μπλεκαμε με δαύτους τους πούσ...ες. Αλλά τόσο πολύ, σε όλα τα μέτωπα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, δεν το περίμενα. Και τώρα, που από τα ατέλειωτα, μοιραία λαθη, περνάμε στον αστερισμό της καθαρά εθνικής μειοδοσίας, εγώ προσωπικά εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Ύψιστο, γιατί εδώ που μας φτάσανε κανείς άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει.
Σήμερα καταστραφήκαμε.
Τελείωσε η Ελλάδα.
Μάλιστα ....... δηλαδή αυτοί θα ονομάζονται βορειομακεδονες και οχι Μακεδόνες, θα μιλάνε βορειομακεδονικα και οχι Μακεδονικά.
Τωρα που τελείωσε αυτο θα πω τη γνώμη μου η οποία συνοψίζεται στα ακόλουθα.
Στην Μακεδονία του Αλεξανδρου μιλούσαν την αττική διάλεκτο. Οι λόγοι που την υιοθέτησαν ήταν 1. Ηταν εύκολη (και για αυτό σε ολες τις κατακτημένες περιοχές του Αλεξανδρου η βάση της γλώσσας ηταν τα ελληνικά). 2. Ο Φιλλιπος θεώρησε οτι υιοθετώντας την αττική διάλεκτο θα αποκτούσε ολόκληρη ή μέρος της αίγλης της Αθηνας των κλασσικών χρόνων.
Που θέλω να καταλήξω?
Αν ΕΝΑΣ οχι δυο, ΕΝΑΣ απο αυτους τους ΣΛΑΒΟΥΣ καταφέρει και διαβάσει ενα αρχαίο κείμενο γραμμένο στην αττική διάλεκτο εγω θα κάτσω να με γαμήσει όλο το φορουμ (μερακλής).
Και μην ακούσω την μέγιστη ΠΑΠΑΡΙΑ οτι ούτε οι σημερινοί Ελληνες ξέρουν αρχαία ελληνικά. Η δημοτική γλωσσά που μιλάμε σήμερα είναι απευθείας "απόγονος" των αρχαίων ελληνικών. Και το οτι δεν έσβησε η γλώσσα μας το χρωστάμε στον Κοραη, στον Καραμανλη (ναι σε αυτό το τομάρι-προδοτη και το λέει ενας κομμουνιστής αυτό) και αναφορικά με το μέλλον της γλώσσας, θα το χρωστάμε στους Έλληνες ακαδημαϊκούς που πρόσφατα εκδώσαν το λεξικό της ελληνικης γλώσσας που συμπεριλαμβάνει και αργκό και τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι νέοι στα chat.
Αυτά και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα άλλο.
Όποιος έχει αντίρρηση ας κάτσει να ανοίξει στραβά του και να διαβάσει, εγώ είμαι μαλάκας που στα 46 μου παω πανεπιστήμιο?
Ελα σε παρακαλώ μην ακούω τέτοια.....έλεος πια.
Το θεάρεστο κόμμα της νέας δημοκρατίας με τον Μητσοτακη που τόσο θαυμάζεις άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Τοσα χρονια ολοι τους αποκαλουν μακεδονες και αυτο το μπουρδελο το λενε Μακεδονια με τις ευχες του δρακουμελ. Αυτος ηταν που ειχε πει το αμίμητο "σε 20 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς το όνομα"......ελα τώρα πια, κάποιοι έχουμε μνήμη
Αντε τώρα με την φθηνή αντιπολίτευση.
Τόσα χρόνια, τα Σκόπια αποκαλούνται και από τους δικούς μας πολιτικούς πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας.
Ποια η διαφορά;
Αφού η λέξη Μακεδονία υπήρχε και θα υπάρχει. Ανακαλύψαμε τον τροχό σήμερα;
Εγώ δε θέλω να επεκταθώ, γιατί δε πιστεύω σε πατρίδες κλπ και δε θα γίνω αρεστός.
Στο γράφω με καλή διάθεση για να καταλάβω πως σκέφτεστε όσοι είστε έναντια.
πεστα ρε μενελαε γαμω το φελεκι μου.μπραβο ρε φιλε.
ονομαζονται μακεδονια εδω και 20 χρονια και δεν μιλαει κανενας.FYROM και πουτσες...μακεδονια την λενε ολοι.
και το M στο FYROM μακεδονια σημαινει.
μας φταιει τωρα ο τσιπρας...να τον κατηγορησουμε για ολα τα αλλα ναι.αλλα οχι και για αυτο.
βγαινουν οι φτηνοι υποκριτες νεοδημοκρατες να μας κανουν μαθημα για την ιστορια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (12-06-18)
Για την ελληνική γλώσσα, έχω κάνει μελέτες επί μελετών και έχω αριστεύσει σε εργασίες. Έχω δεχθεί συγχαρητήρια απο ακαδημαϊκούς και έχω λάβει προσκλήσεις για να συμμετάσχω σε ημερίδες με θέμα την ελληνική γλώσσα.
Ναι είμαι ψώνιο και ξιπασμένος επι του θέματος, χέστηκα όμως, έχω βγάλει και εξακολουθώ να βγάζω τα μάτια μου στο διάβασμα επί του θέματος.
Όποιος ενδιαφέρεται για την γλωσσά μας μόνο πμ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και για να το πάμε ενα βήμα παραπέρα και για να καταδειχθεί η γύμνια, η φθήνια αλλά και η υποκρισία της δεξιάς θα πρέπει να σημειώσουμε το ακόλουθο.
Η συμφωνία και μάλιστα η επείγουσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Σκοπιων έγινε με παρέμβαση/εξαναγκασμό απο τις ΗΠΑ.
Έγινε γιατί οι ΗΠΑ θέλουν να αποκόψουν την Ρωσία απο τους ενεργειακούς δρόμους των Βαλκανίων, ήθελαν τα Σκοπια να μπούνε στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.
Βγαίνουν αυτή τη στιγμή οι δεξιοί και εναντιώνονται σε μια συμφωνία που την επέβαλαν οι ΗΠΑ. Των ΗΠΑ των οποίων είναι θαυμαστές (και ενίοτε γλείφτες) της οικονομικής και οχι μόνο πολιτικής τους. Των ΗΠΑ που άμα δεν υπήρχαν οι ΗΠΑ ολο αυτό το σκυλολόι (αρχής γενομένης του γέρου της δημοκρατίας μη χέσω) δεν θα υπήρχε στη πολίτικη ζωή της χώρας μας.
Παίδες, το έχω γράψει και μην με βάλετε στον κόπο να το βρω για να το δείτε και πάλι, για μένα το θέμα δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο αλλά προβλήματα που μας απασχολούν. Μειοδοσία είναι να μην ρωτάς κανέναν και να κάνεις του κεφαλιού σου, γιατί έτσι θέλουν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι, που σημειωτέον δεν νομίζω να μας δώσουν και κάτι ως αντάλλαγμα.
Bookmarks