Ειπε οτι ξαφνικα τον εχασε....
Καπου διαβασα οτι ειχε χαμηλη ορατοτητα και φερεται να επαθε vertigo
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Protassov (13-04-18)
Το θέμα είναι πως απειλούσαν οι Τούρκοι πως θα είχαμε βύθιση η κατάρριψη ελληνικού σκάφους.
Συν την σύλληψη στον Έβρο.
Οι μαλάκες έχουν ξεφύγει. Κρίμα για το παιδί πραγματικά.
Protassov (13-04-18)
Καλά δεν είναι λογική και αυτή.
Επειδή είναι μαλάκες και φασίστες ο Ερντογάν και όλο το τσίρκο το πολιτικό εκεί δε σημαίνει πως πρέπει να σβήσει ο λαός τους από τον χάρτη.
Κάπως έτσι βλέπουν και τον λαό μας οι ξένοι όταν μας αντιπροσωπεύει ο Τσίπρας.
10 εκατομμύρια Τσιπράκια ή Κούληδες.
Πλάκα πλάκα αφού μας εκπροσωπούν αυτοί δε θα λείπαμε και από τον κόσμο.
Paneas (12-04-18)
Για να αναλύει το ίδιο το παιδί τις συνθήκες σε τηλεοπτική εκπομπή πριν λίγες μέρες προφανώς θα ήταν έμπειρος. Οι πληροφορίες ακόμη είναι συγκεχυμένες. Όμως, τα δύο αεροπλάνα σηκώθηκαν για αναχαίτιση τούρκικων αεροσκαφών. Ο Σμηναγός έπεσε στο καθήκον, Αθάνατος!
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
dimace (13-04-18)
Απεκλεισε χρηστες που του τα εψαλλαν στο twitter ο Καμμενος.
Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει
Μία περίεργη είδηση προβάλει η Daily Star. Το περίεργο ίσως είναι ότι δεν το κάνει με φανερή διάθεση να χλευάσει ή να κοροϊδέψει το περιεχόμενο.
Αν και κρατάει μία ουδετερότητα με τάσεις αμφιβολίας, δίνει την εντύπωση πως η πληροφορία που μεταφέρει μπορεί να έχει κάποιο υπόβαθρο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την dailystar.co.uk υπάρχει ένας σοκαριστικός ισχυρισμός ότι οι εξωγήινοι από τον Νιμπίρου, ήδη βρίσκονται στην Γη. Η Συγκομιδή έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν το γνωρίζει και το καλύπτει.
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι παράξενες αυτές πληροφορίες που δεν θα περιμέναμε να συναντήσουμε σε συστημικά και συντηρητικά μέσα, φαίνεται να έχουν ως πηγή τον Christian DeBlanc, έναν συνωμοσιολόγο που «ειδικεύεται» στον Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου.
Όμως, μεταδίδει η Daily Star, oι εξωγήινοι από το Nibiru – γνωστοί στους περισσότερους ως Ανουνάκι – υποτίθεται ότι έχουν ήδη φθάσει στον πλανήτη μας. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι ο ρωσικός στρατός διεξάγει πόλεμο εναντίον των εξωγήινων στη Συρία.
Ο Christian DeBlanc γράφει:
«Το προσωπικό της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή των καταλυμάτων των Ανουνάκι πριν, αλλά υπήρξε μία συγκάλυψη της επιχείρησης εξαιτίας του βαθμού δυσπιστίας που περιβάλλει (τον κόσμο για) τους Ανουνάκι. Ωστόσο, ο Πούτιν δεν υποχωρεί στρατιωτικά».
Ένας Ρώσος πιλότος υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε από τους Ανουνάκι πριν οι δυνάμεις του Πούτιν καταστρέψουν το φρούριο τους με ένα συνδυασμό πυρομαχικών.
Όλοι αυτοί οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί υποτίθεται ότι προέρχονται από πρώην πράκτορα της KGB τον Strelnikov Isaac Stepanovic.
Ο DeBlanc προσθέτει: «Σύμφωνα με τον Stepanovic, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πείσει τον Πούτιν να μην μιλήσει για την εξωγήινη και δαιμονική παρουσία στη Συρία, επειδή φοβάται ότι θα έχει μια καταστροφική επίδραση στη χριστιανική πίστη στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο».
Λοιπόν, αν τα διαβάζαμε αυτά σε συνωμοσιολογικές σελίδες, θα είχαμε κάθε δικαίωμα να αμφιβάλουμε και να αμφισβητήσουμε. Άραγε τώρα, που τέτοιους είδους πληροφορίες αναπαράγονται από ενημερωτικούς και επίσημους ιστότοπους, μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε ή να παρακάμψουμε το θέμα; Μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από όλο αυτό; Άραγε το Σχέδιο της Μεγάλης Συγκομιδής υπάρχει και συμβαίνει;
Σμηναγός, Γεώργιος Μπαλταδώρος, Γιώργη. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος, το οποίο τα κοπρόσκυλα που μας κυβερνούν κατ επανάληψη έκαναν, αποκαλώντας τον απλα πιλότο ή σμηναγό. ( από το παιδί, που εσύ φυσικά καλοπροαίρετα λες, πήρα το ερέθισμα) Αυτοί οι κρετίνοι, αν ζούσαν το 21, θα έλεγαν τον Γέρο, τον Καραϊσκάκη κλπ, πολεμιστές και τον Βύρωνα, ποιητή.
Protassov (13-04-18)
ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ 1984-2018
ΠΕΣΩΝ ΥΠΕΡ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!
Συνοψίζοντας ειδήσεις, σχόλια από το Internet, όπως και δικές μου σκέψεις, διαπιστώνουμε τα ακόλουθα:
Άν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των Τούρκων που κάνοντας τους χαζούς, ανακοίνωσαν πως δεν πέταξε προχθές δικό τους ελικόπτερο στην Ρω και από την άλλη μεριά, ο σύμβουλος του Ερντογάν ανερωτήθη γράφοντας δημοσίως, τι θα γίνει αν από ατύχημα βυθιστεί ελληνικό πλοίο, ήταν φανερό ότι κάτι θα εγένετο.
Και τώρα, στην προκειμένη περίπτωση, οι Τούρκοι αρνούνται πως υπήρχαν αεροσκάφη Τουρκικά που αναχαιτίστηκαν από τα 2 Μιράζ, δηλαδή πάλι κάνουν τον χαζό. Πολύ ύποπτο !!
Ο πιλότος του Μιράζ Νο 2, λέει κάτι εντελώς κουφό και απίθανο, πως έχασε ξαφνικά το ζευγάρι του. Πιθανότατα αυτό τον διέταξαν να πει και σε λίγο θα τον στείλουν σε άδεια για ριλάξ..
Αν ακούσουμε να μας μιλούν για Βέρτιγο, είναι ψέμμα. Με τόσο καλές καιρικές συνθήκες και όχι κατά την διάρκεια αερομαχίας, αλλά κατά την επιστροφή σε ηρεμία, είναι αδύνατος η απώλεια προσανατολισμού. Αν μας πουν για βλάβη, τέτοιου είδους ημέρα με καλό καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει ο χειριστής να ειδοποιήσει ή να εκτιναχθεί.
Βάσει των ανωτέρω, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως επιστρέφοντας τα αεροπλάνα μας στην βάση τους, το Νο 1 χτυπήθηκε από πίσω (όπως συνήθως μπαμπέσικα - δική τους η λέξη) από τουρκικό πύραυλο. Μας εταξαν ατύχημα οι Τούρκοι και έγινε.
Υπάρχει και η εικασία ο Μπαλταδώρος να ήταν τραυματισμένος από πυρά ελαφρού πυροβόλου κατά την προηγηθείσα κλειστή αερομαχία και επιστρέφοντας έχασε τις αισθήσεις του χωρίς προηγούμενη επικοινωνία.
Μόνο αν έχασε τυχαία τις αισθήσεις του ή έπαθε συγκοπή ή εγκεφαλικό ο πιλότος μας μπορεί να υπήρξε ατύχημα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει κατάρριψη και φυσικά, θα το αποκρύψουν οι λιράτες κότες, προδότες, δοσίλογοι και ξένοι πράκτορες που μας κυβερνούν, όπως συνέβη το 96 με τα Ίμια, που ο αέρας πήρε την σημαία..
Αυτό πάλι που παρουσίασαν Τούρκοι χθες στο Youtube, τι άραγε είναι? [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΕΤΟ ΜΑΣ !!!
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Το βρηκαν σημερα το πρωι το παλικαρι ....
Αιωνια του η μνημη
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Protassov (13-04-18)
Δημήτριε τα πολιτικά κόμματα, τα κράτη ακόμη και αθλητικοί σύλλογοι έχουν ομάδες ή οργανισμούς που ασχολούνται στον ευρύτερο τομέα της πληροφορικής έτσι ώστε να χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους που δίνει η τεχνολογία. Αυτό μπορεί να αφορά από ομάδες πολιτικής πίεσης μέχρι τεχνολογικά πολεμικά όπλα.
Αυτό φίλε Ολεγκ είναι ιταλικό eurofighter.
To θέμα είναι ότι υπήρξε αντίπαλη ενέργεια καθότι τα αεροσκάφη σηκώθηκαν για να αποτρέψουν πολεμικούς σκοπούς.
Τώρα το πως έγινε καλύτερα να περιμένουμε αργά ή γρήγορα θα βγει όπως έγινε και με την κατάρριψη του ελικοπτέρου στα Ιμια
Η βάση όλης της συζήτησης όμως θα πρέπει να είναι ότι δεν πρέπει να φτάνουμε στο τελευταίο σημείο για να δούμε την αλήθεια. ψυχολογικές και υβριδικές επιθέσεις, δωροδοκίες, μκο, πρόσκαιροι πολιτικοί σκοποί πολιτικών σχηματισμών (ειδικά αυτό), άνθρωποι εντός τον τειχών που παίζουν τον ρόλο της τουρκίας, ψάρια του αιγαίου, δεν έχει σύνορα η θάλασσα κλπ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Protassov (13-04-18)
Ο Λαός τους, ουδέποτε έχει προσφέρει το παραμικρό στην ανθρωπότητα. Σε όλες τις Χώρες που κατέκτησαν από την Μογγολία μέχρι την Μέση Ανατολή, την Μικρά Ασία και τα Βαλκάνια, μόνο καταστροφές επέφεραν, εγκλήματα βιασμούς βασανιστήρια και τίποτε άλλο. Και οι Βυζαντινοί Έλληνες που εξισλαμίστηκαν για να μην πληρώνουν φόρους, αφομοιώθηκαν πλήρως και έχασαν και τον πολιτισμό τους και την ελληνική εθνική συνείδηση. Ο αφανισμός τους θα ήταν πανάκεια για όλη την Υφήλιο.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
dimace (13-04-18)
Ιωάννης Μακρυγιάννης
dimace (13-04-18)
Μπαίνω να πω και γω την παπαριά μου.
Μιλάμε όλοι με βεβαιότητα για το τι έγινε, πως έγινε και τα λοιπά. Το να έγινε απλώς ένα ατύχημα το έχουμε απορρίψει γιατί δεν είναι τόσο γυαλιστερό ως εκδοχή;!
Εγω δε λέω τίποτα, δεν υποθέτω τίποτα, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα για να πετάω έτσι αέρα πατέρα την εκδοχή μου...
Δεδομένα μόνα που έχουμε:
Νεκρό πιλότο.
Γίδι υπουργό.
Καραγκιόζηδες κυβερνώντες
There is a Dude in town
BrazHlias (13-04-18), celticfrost (13-04-18), Red&White-Nick-7 (13-04-18)
Εγώ θα πω οτι οι ΓΑΜΙΟΛΕΣ οι Τούρκοι προκάλεσαν το ατύχημα αφού ανάγκασαν τα μαχητικά να σηκωθούν και μετά έπαιρναν τηλέφωνα για συλλυπητήρια.
Πολυ καλα τους εκλασε ο Αποστολάκης και δεν απάντησε καν.
Να αφανιστούν απο προσώπου γης
Sent from my iPad using Tapatalk
Μάλιστα.
Καλές οι ιαχές και οι φωνές και να τους γαμήσουμε όλους αλλά ......
Δεν μπορούμε. Ειναι πολύ απλό. Απλά δεν μπορούμε. Μόνοι μας δεν.
Είναι 90 εκατομμύρια και είμαστε 12.
Μετά. Καλές οι μαγκιές αλλά ρωτήστε τις μανούλες που θα βλέπουν τα παιδιά τους να γυρνάνε νεκρά.
Πόλεμος? Γνωρίζουμε τι σημαίνει πόλεμος? Άντε πήγαμε και τους γαμήσαμε? Ή θα μας βοηθήσει η ξανθιά φυλή???? Που τα έχει κάνει τακίμι με τον Ερντογαν?
Μήπως θα μας βοηθήσουν οι σύμμαχοι μας? Απλά να θυμίσω οτι το παλικάρι που σκοτώθηκε γύρναγε από αερομαχία με Τούρκικο μαχητικό ......... Τουρκία---> ΝΑΤΟ, Ελλάδα----> ΝΑΤΟ, δηλαδή με το φτωχό μου το μυαλό Τουρκία-Ελλαδα-------στην ίδια συμμαχία, δηλαδή πάλι με το φτωχό μου το μυαλό Ελλάδα - Τουρκία σύμμαχοι.
drizzt (13-04-18), Rena (13-04-18), The Dude (13-04-18), vasilis-thrylos7 (13-04-18)
Έχεις την εντύπωση ότι οι δικοί μας δεν κάνουν τα ίδια; Άρρωστα μυαλά και επικίνδυνα συμφέροντα υπάρχουν και στις 2 πλευρές. Ο ρόλος ύπαρξης των μαχητικών αυτός είναι, αν δεν υπήρχαν προκλήσεις και ανάγκη να σηκώνονται, δεν θα υπήρχαν και τα ίδια, μαζί με τον στρατό, την αεροπορία κτλ. Το πιθανότερο είναι να έχει παρουσιάσει κάποια σημαντική βλάβη το αεροσκάφος, τέτοιας έκτασης που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πιλότο.
Θυμίζω ότι η ίδια η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ήταν σε υπηρεσιακή αποστολή, δεν αναφέρει αναχαίτιση. Καλά θα κάνουν πάντως να βγάλουν γρήγορα το πόρισμα και να σταματήσουν τα σενάρια συνωμοσίας, γιατί όντως υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, με σημαντικότερο το πως γίνεται να μην έχει ιδέα ο Νο2 του σχηματισμού, τι έχει συμβεί στον αρχηγό του, τον οποίο ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.
Το πλέον προκλητικό Μαργαριτα είναι το ποιος Τούρκος πήρε τον Τσιπρα να εκφράσει τα συλλυπητήρια ..... ο Γιλντιριμ!!!!!!! Ο Γιλντιριμ που πριν ενα μήνα έλεγε ότι το Αιγαίο ειναι γεματο από κόκαλα Ελλήνων.
Και το ζωο ο Τσιπρας κάθετε και του μιλάει!!!!!
Δηλαδή χορεύει συμφωνά με την γύφτικη εξωτερική πολίτικη των Τούρκων!!!!
Faithful (13-04-18)
Bookmarks