Rena (01-02-18)
Oποία ευχάριστη έκπληξις! Καλώς τη χεβιμεταλού μας!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (01-02-18)
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Μου λείψατε.
Κάνω μια βόλτα στα θέματα για να δώ τι εξελίξεις έχασα και βλέπω οτι ήρθα την εποχή των ντέρμπυ και των συναυλιών!! Τυχαίο;;;![]()
Καλώς ήλθες πίσω στην παρέα Ρένα!
Rena (01-02-18)
Rena (01-02-18)
Σε ευχαριστώ Μένιο μου.
Εγώ όμως οφείλω μια συγνώμη απο όλους σας (και ιδίως τους mods, αλλά και τους υποστηρικτές της μαδρίτης ), επειδή ξέφυγα, έγραψα πολύ άσχημα πράγματα και σίγουρα σας έφερα όλους σε πολύ δύσκολη θέση. Ήταν λάθος μου και στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν ήθελα να νομίζετε οτι δε σας σέβομαι.
Όλα καλά όμως και ελπίζω και εσείς να μην έχετε κρατήσει κάποια πικρία.
ΥΓ:Τελικά οπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, δε ζώ χωρίς τον Ολυμπιακό και το red dna.![]()
celticfrost (01-02-18)
Καλώς όρισες πάλι, Ρενάκι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (01-02-18)
Καλως ορισες και παλι Ρενα.
Πανω στην ωρα γυρισες, τωρα που εχουμε τα ντερμπι, να μας ενημερωνεις για το σκορ δυο μερες μετα.
Rena (01-02-18)
Χαχαχαχα.
Λοιπόν πέρα απο την πλάκα έχω ένα καλό λινκ που θα δείτε πριν τον αγώνα, τον αγώνα με βασικούς παίκτες Ανατολάκη, Αμανατιδη ,Ζιο.....
celticfrost (01-02-18), giovanni#10 (01-02-18)
Αστα να πάνε. Δεν ήθελα να ξαναδώ αθλητικά και έμεινα χωρίς θρύλο (διάβαζα τα πολύ γενικά. Νίκησαμε στο μπάσκετ, χάσαμε στο μπάσκετ, αλλάξαμε προπονητή, το παοκι είναι πρώτο.). Μέχρι και τα εξώφυλλα απέφευγα. Αυτό θα πεί.. ".... το πήρα λίγο βαριά... "
Μέγα σφάλμα. Κάθε στιγμή που χάνεις απο τον Ολυμπιακό τη μετανιώνεις.
giovanni#10 (01-02-18)
Καλώς την Ρένα.
Μενιο εγώ θα πάω και Priest και maiden,έχω πάρει ήδη εισιτήρια,πήγα και στους Kreator,by the way που λέμε και στο χωριό μου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (01-02-18), Rena (01-02-18)
celticfrost (01-02-18)
Τώρα συνειδητοποιώ ότι έχουμε νήμα με μουσικά θέματα και θα μπορούσαμε να γράφουμε εκεί![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τormentor δεν παίξανε;
Mεγαλη μεταλ κοινοτητα βλεπω το red-dna! Μπραβο! χαχα
Καλώς επέστρεψε η τύπισσα η μανταρένα!!!
There is a Dude in town
Rena (02-02-18)
Bookmarks