Γραφικός κώλος.
Καφετέρια του κωλου
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γραφικός κώλος.
There is a Dude in town
Γραφικώλος.
Έτσι ακριβώς είναι. Εμείς όμως πως γίνεται πάντα να παίρνουμε το μέρος τους;
Δεν βρήκα να έχει θέμα ο παίκτης, οπότε το βάζω εδώ. Πνίγηκε ο 13χρονος γιος του πρώην βολλεϋμπολίστα μας, Μάρκος Μιλίνκοβιτς.
![]()
οχι ρε φιλε...τραγωδια...οσοι ειναι γονεις μπορουν να καταλαβουν την απωλεια του...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι εννοεί πνίγηκε;
Στις 2 Αυγούστου του 338πΧ διεξάγεται η μάχη της Χαιρώνειας (Βοιωτία)
Οι Μακεδόνες επικράτησαν εναντίων του συνασπισμού των Αθηναίων, Θηβαίων και άλλων μικρότερων πόλεων.
Με αυτόν τον τρόπο άνοιξαν τον δρόμο για το Κοινό της Κορίνθου, το οποίο τερμάτισε την αυτονομία των πόλεων-κρατών που σχημάτισαν μια κοινή ελληνική κυβέρνηση υπό τον Φίλιππο το Β' (το οποίο οδήγησε σε μερικές από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας αργότερα)
Παρά ότι οι δύο παρατάξεις ήταν ισοδύναμες αριθμητικά, σε αυτή την μάχη αναδεικνύεται ολοφάνερα η υπεροχή της μακεδονικής φάλαγγας και η εξέλιξη της. Ο Βασιλιάς των Μακεδόνων Φίλιππος ο Β όταν ήταν μικρός είχε πιαστεί όμηρος από τους Θηβαίους. Είχε όμως την οξυδέρκεια να εξετάσει τον πολιτισμό της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής τεχνολογίας. Αυτό τον βοήθησε στο να εξελίξει τον στρατό του. Αύξησε κατά αρκετά μέτρα το μήκος των δοράτων και διπλασίασε το βάθος του σχηματισμού των φαλάγγων από οκτώ σε δεκάξι άντρες. Αυτό έδινε στον στρατό του τη δυνατότητα να εισχωρεί στις αντίπαλες παρατάξεις και να τις διασπά. Επίσης, ο Φίλιππος διαπίστωσε πόσο εκτεθειμένες ήταν οι πτέρυγες των φαλάγγων του και για αυτό, σχημάτισε ευκίνητα σώματα ελαφρού πεζικού και ιππικού ώστε να τις προστατεύουν και να προλαβαίνουν ρήγματα. Ακόμη σημαντικότερο, πλήρωνε τους στρατιώτες του, έτσι ώστε να διατηρεί μόνιμο στρατό αντί να ακολουθεί την παράδοση εκείνης της εποχής: να στρατολογεί δηλαδή πολίτες, κάθε φορά που ήταν αναγκαίο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο άλλος λέει είχε 19200 μόρια... ρε τύπε... εγώ ένα έχω και καλά δεν το κάνω, όλο στην επανάσταση είναι... εσύ πώς τα καταφέρνεις; εκτός αν τα έχεις μέσα σου από χαμογελαστούς Έλληνες...
There is a Dude in town
Μου θύμισες το ανέκδοτο τώρα
Είπα στον μαλάκα τον Κιμ να ξεφορτώσει μερικά μπομπόνια στα Γρεβενά και αυτός κατάλαβε Γκουάμ, το ζώο. Πάλι θα τη γλυτώσει ο Βοσκός, για να συνεχίσει να μας βασανίζει.![]()
voskos_7 (11-08-17)
Μαλακίες του Κιμ.
Καταστρώνεται λέει το σχέδιο και θα το παραλάβει για έγκριση και υπογραφές τέλη Αυγούστου. Τόση γραφειοκρατία ούτε στην Ελλάδα.
Η προπαγάνδα του μου θυμίζει εποχές 80ς, ψυχροπολεμικές.
Φαντάζομαι να βγαίνουν και ταινίες που προβάλλονται εκεί στυλ Ρόκι Μπαλμπόα με πρωταγωνιστές Βορειοκορεάτες να δέρνουν Αμερικάνους.
flessanto (10-08-17)
Νέο τρομοκρατικό χτύπημα, στη Βαρκελώνη αυτήν τη φορά. Τι γίνεται ρε μπούστη μου, σε λίγο δε θα μπορούμε να ξεμυτίσουμε ούτε από το σπίτι μας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (17-08-17)
Γαμώ τη μανάρα τους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Είχα κάποιες, ελάχιστες, απορίες, πώς αυτοί οι κερατάδες οι Αμερικάνοι, κατέκτησαν τον κόσμο. Μετά από το ανωτέρω βίντεο, που κατά τύχη είδα στο ΦΒ, δεν έχω καμία. Μέχρι και γω, που στα 50 μου καμία σχέση πλέον δεν έχω με τέτοια κόλπα, φτιάχτηκα. Στρατοκαβλώθηκα λέμε. Τέλειος λόγος (για τον σκοπό που εξυπηρετεί), σε άψογα αγγλικά, στο σωστό ύφος και υπέροχα δομημένος: Αρχίζεις από το κρεβάτι σου και κατακτάς τον κόσμο. Ωραίος ο γαλονάς...
Παρίσι, Νίκαια, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Μόναχο, Στοκχόλμη και τώρα Βαρκελώνη. Αύριο κάποια άλλη μεγαλούπολη...
Πρέπει, αδελφέ Κοσμά, να πληρώσουμε ΟΛΟΙ για το κακό που τους κάναμε, αρχίζοντας από τις Σταυροφορίες και φτάνοντας στο Ιράκ. Και μην μου πεις πως εσύ είσα αμέτοχος στο έγκλημα που πάνω από 1000 χρόνια διαπράττεται εναντίον των Μουσουλμάνων. Μην μου πεις πως αυτοί που σήμερα σκοτώθηκαν στην Βαρκελώνη δεν έχουν συμμετοχή στο έγκλημα. Πώς είσαι σίγουρος ότι κάποιος μακρινός πρόγονος των θυμάτων στις Βρυξέλλες, δεν συμμετείχε σε κάποια σταυροφορία. Πώς μπορεί να είμαστε σίγουροι, πως κάποια από τα θύματα στην Νίκαια δεν ήταν μέλη της Λεγεώνας των Ξένων, που στον Γάλλο - Αλγερινό πόλεμο σκότωναν τους Αλγερινούς πατριώτες που μάχονταν για την ανεξαρτησία τους; Μα, θα μου πεις, αυτοί θα πρέπει να ειναι πάνω από 100 χρονών. Από τον Άγιο Πέτρο έβλεπαν τα πυροτεχνήματα; Ποτέ δεν ξέρεις, φίλε Κοσμά... Ακόμα και συ, μπορεί με κάποιο τρόπο να είσαι αναμειγμένος στο έγκλημα κατά των Μουσουλμάνων. Για κοίτα μήπως έχεις κάποια συγγένεια με τον Μ. Αλέξανδρο. Αυτός ο φονιάς μακρινούς προγόνους των σημερινών Αράβων έσφαζε. Μα, θα μου πεις, οι Πέρσες δεν έχουν σχέση με τους Άραβες! Και τι με νοιάζει θα σου πω. Αν στέκεσαι σε τέτοιες λεπτομέρειες είσαι φασίστας και κακώς κάνω που σου μιλώ!
differance (18-08-17)
Bookmarks