Σελίδα 1367 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 367867967106711671267131713271337134713571363136413651366136713681369137013711377138713971407141714671567166717671867 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 27.321 έως 27.340 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.483
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.360 φορές σε 4.457 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και δεν έχεις καταλάβει καθόλου το πνεύμα του ποστ μου. Μιλάμε τελείως σε άλλη διάσταση οπότε δεν έχει νόημα να απαντήσω σε όλα αυτά.

Ακόμη και η ερώτηση σου για το τι προτείνω αντί εκλογων αυτό επιβεβαιώνει ενώ σε αυτό ακριβώς διαφωνώ. Ότι δεν έχει καμία σημασία τι και πως θα βγει η κυβέρνηση. Σημασία έχει μόνο τι θέλουν πραγματικά να κάνουν όσοι βγουν. Και φυσικά τι τους αφήνουν οι ξένοι να κάνουν. Προσωπικά με εκφράζει μάλλον η αριστοκρατία αν και δεν ειμαι πολύ διαβασμένος περί τούτου.

Θα σου κάνω όμως μια ερώτηση. Πιστεύεις στον κομμουνισμό σωστά; θεωρείς ότι ο κομμουνισμός είναι Δημοκρατίκο πολίτευμα;
    Nα σε κυβερνάει δηλαδή κάποιος με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι απόγονος των.... Βλαχοδημητροπουλαίων;

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Eγώ είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής εξουσίας ασκείται από τα δημοκρατικά πολιτεύματα τους...
    Ακόμα και των μοντερέιτορ.

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-06-17), flessanto (04-06-17)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Θα σου κάνω όμως μια ερώτηση. Πιστεύεις στον κομμουνισμό σωστά; θεωρείς ότι ο κομμουνισμός είναι Δημοκρατίκο πολίτευμα;
    Άλλο η Δημοκρατία και αλλο ο Κομμουνισμός. Ο Κομμουνισμός δεν ειναι κάποιο παρακλάδι της Δημοκρατίας.
    Οπότε αδελφέ η ερώτηση σου δεν έχει βάση.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.354 φορές σε 3.989 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα σε κυβερνάει δηλαδή κάποιος με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι απόγονος των.... Βλαχοδημητροπουλαίων;
    Δεν είναι αυτό η αριστοκρατία

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.354 φορές σε 3.989 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο η Δημοκρατία και αλλο ο Κομμουνισμός. Ο Κομμουνισμός δεν ειναι κάποιο παρακλάδι της Δημοκρατίας.
    Οπότε αδελφέ η ερώτηση σου δεν έχει βάση.
    Άρα μου λες δεν πιστεύεις στην Δημοκρατία;

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

toKKEgami8ike (04-06-17)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Άρα μου λες δεν πιστεύεις στην Δημοκρατία;

Μεγάλε, τέτοιες ερωτήσεις αλλού και όχι σε εμενα......
    Απάντησε πρώτα εσυ σε εμένα τον ηλίθιο που δεν έπιασα το νόημα αυτών που γράφεις και μετά σου απαντάω όπου θες.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Δεν είναι αυτό η αριστοκρατία

Αυτο ακριβως που λεει ο paneas ειναι η αριστοκρατία

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προφανώς και δεν έχεις καταλάβει καθόλου το πνεύμα του ποστ μου. Μιλάμε τελείως σε άλλη διάσταση οπότε δεν έχει νόημα να απαντήσω σε όλα αυτά.

Ακόμη και η ερώτηση σου για το τι προτείνω αντί εκλογων αυτό επιβεβαιώνει ενώ σε αυτό ακριβώς διαφωνώ. Ότι δεν έχει καμία σημασία τι και πως θα βγει η κυβέρνηση. Σημασία έχει μόνο τι θέλουν πραγματικά να κάνουν όσοι βγουν. Και φυσικά τι τους αφήνουν οι ξένοι να κάνουν. Προσωπικά με εκφράζει μάλλον η αριστοκρατία αν και δεν ειμαι πολύ διαβασμένος περί τούτου.

Ο κομμουνισμός, φίλε Αλέξανδρε, είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης που βασίζεται πάνω σε ένα απλό (πολύ χονδρικά μιλώντας) θεώρημα: Αφού οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και είναι ίσοι στο θάνατο, γιατί να μην είναι ίσοι και στη ζωή.

Το σύστημα αυτό οδήγησε σε εντυπωσιακά αποτέλεσμα στις τέχνες, στον πολιτισμό, στην παιδεία, στις επιστήμες (εδώ και πρακτικά), στις ελευθέριες τέχνες και σε οτιδήποτε πνευματικό βάζει ο νους σου. Σε πρακτικά όμως ζητήματα διακυβέρνησης αντιμετώπισε δυσεπίλητα έως τρομακτικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς το οδήγησαν σήμερα να είναι υπό εξαφάνιση.

Πάντως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, εξακολουθεί να είναι ένα γοητευτικό θεώρημα και ίσως στο μέλλον κάποια σημεία του χρησιμεύσουν για ένα νέο σύστημα, που θα δίνει περισσότερες λύσεις στις ανάγκες του ανθρώπου.

*διαβάζω Πάστερνακ στο κρύο του δρόμου. Και στο διαμέρισμά μου βλέπω την Πλιτσέσκαγια στην παλιά μου τηλεόραση. Αλλά κι εκεί έχει κρύο και το φαγητό είναι λιγοστό. Και στη δουλειά παίζει η Τρίτη του Σοστάκοβιτς απ' τα μεγάφωνα του εργοστασίου αλλά μας λείπουν οι πρώτες ύλες και η παραγωγή κολλάει...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

toKKEskylogamietai (05-06-17)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Απο εδω και πέρα το θέμα πάει αλλού. Εγώ προειδοποίησα.
    Δεν υπάρχει τίποτα ποιο αθλιο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του από τον να τον διώχνουν και αυτός να εξακολουθεί να σέρνεται σαν σκουλήκι.
    Το θεματακι παίρνει τον δρόμο που πρέπει να πάρει.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (06-06-17)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Aυτό δε μπορεί να συνεχιστεί. Από δω και πέρα, όποιος θέλει να εγγραφεί στο forum, θα μπαίνει πρώτα σε ουρά επικύρωσης και μετά θα μπορεί να γράφει.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (06-06-17)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.483
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.360 φορές σε 4.457 μηνύματα
    Ignore User

Nα κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Το nickname μας μπορούμε να το αλλάξουμε; (Μην ανησυχείτε δεν θα το αλλάξω σε κάτι κομματικό )

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Nα κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Το nickname μας μπορούμε να το αλλάξουμε; (Μην ανησυχείτε δεν θα το αλλάξω σε κάτι κομματικό )
    Αδελφέ .....μπορείς να βάλεις οτι Nick θες .....ακόμα και κομματικό (εκτος απο Χ.Α.) το πρόβλημα δεν είναι το κόμμα.
    Στην καραπουτσακλαρα μου τι είναι ο άλλος, το θέμα ειναι σέβεται την ιδεολογία και τα πιστεύω των άλλων, να μην είναι αγενής, βλάχος, καγκουρας και να νομίζει οτι εδώ είναι τσιφλικι του.
    Να μην προσβάλει οταν διαφωνούν μαζί του, και να μην ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (06-06-17), The Dude (06-06-17)

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

....Προφανώς θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις την ιστορία της ελληνικής επανάστασης. Ετσι για να βοηθήσω λίγο, ο Καποδίστριας παρουσιάστηκε στις 7/01/1828 στο Ναυπλιο συνοδευόμενος από πολεμικά πλοία των μεγάλων δυνάμεων, περίπου ως απεσταλμένος της Ευρώπης. Στις 12 Ιανουαρίου , με τον ιδιο τρόπο έφθασε στην πρωτεύουσα, την Αίγινα, όπου και ανέλαβε το δύσκολο έργο της δημιουργίας και διαχείρισης του ελεύθερου ελληνικού κράτους. Οπως βλεπεις ο Καποδιστριας δεν επιλεχθηκε ουτε απο άριστους αλλα ούτε απο ικανούς .....απλά τον έβαλαν οι μεγάλες δυναμεις. Αυτό σε καμια περίπτωση δεν αναιρεί την ικανότητά του όμως.....
    Να αποκαταστήσω την ιστορική αυτή αναδρομή στον Καποδίστρια:

Στις 14 Απριλίου 1827 η Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας τον επέλεξε πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας. Την ιδέα να κληθεί ο Καποδίστριας ως κυβερνήτης της Ελλάδος την είχε διατυπώσει πρώτος ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος στην από 27-10-1821 επιστολή του προς τον Δημήτριο Υψηλάντη. Ο Υψηλάντης επίσης υπέγραψε πρόσκληση του Καποδίστρια το 1822 και ο Πετρόμπεης το 1824. Τελικά, στις 30 Μαρτίου 1827, στην Γ΄ εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας, εκλέχθηκε ο Καποδίστριας κυβερνήτης της Ελλάδας με θητεία επτά ετών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της συνέλευσης, ο κυβερνήτης θα δεσμευόταν από το σύνταγμα της Επιδαύρου, έτσι όπως θα αναθεωρείτο από τη συνέλευση.

Σημαντικό ρόλο στην κλήση του Καποδίστρια στην Ελλάδα διαδραμάτισε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αρχηγός του Αγγλικού κόμματος τότε, αν και αρχικά ήταν κατά της εκλογής του. Άλλαξε όμως γνώμη στη συνέχεια και ήταν αυτός που υφήρπασε την έγκριση του Άγγλου μοιράρχου Χάμιλτον που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Στράτφορντ Κάνινγκ.

Παρά ταύτα η εκλογή του θεωρήθηκε ως ήττα της Αγγλικής εξωτερικής πολιτικής και νίκη της Ρωσίας και είναι γεγονός ότι μεταξύ Καποδίστρια και Αγγλίας υπήρχε αμοιβαία δυσπιστία.

Πριν δεχθεί την πρόταση που του έγινε, επισκέφθηκε την Πετρούπολη προκειμένου να αποδεσμευθεί επισήμως από την υπηρεσία του Τσάρου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Λονδίνο, όπου έφτασε σε ατυχή συγκυρία, δεδομένου ότι την επομένη της άφιξής του κηδευόταν ο Τζωρτζ Κάνινγκ.

Η υποδοχή που του έγινε εκεί ήταν ψυχρή. Ύστερα από σύντομη παραμονή στο Παρίσι, όπου έγινε θερμά δεκτός, αναχώρησε για την Ελλάδα. Στις 18 Ιανουαρίου 1828 -κατά άλλους στις 7/1/1828- έφτασε στο Ναύπλιο επί του αγγλικού πολεμικού Warspite, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής και τέσσερις μέρες αργότερα στην Αίγινα, πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Απόσπασμα από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

Αδελφέ .....μπορείς να βάλεις οτι Nick θες .....ακόμα και κομματικό (εκτος απο Χ.Α.) το πρόβλημα δεν είναι το κόμμα.
    Στην καραπουτσακλαρα μου τι είναι ο άλλος, το θέμα ειναι σέβεται την ιδεολογία και τα πιστεύω των άλλων, να μην είναι αγενής, βλάχος, καγκουρας και να νομίζει οτι εδώ είναι τσιφλικι του.
    Να μην προσβάλει οταν διαφωνούν μαζί του, και να μην ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα.
    Φίλε Μένιο, στα υπόλοιπα από όσα γράφεις συμφωνώ, εκτός από το τονισμένο. Τους Χρυσαυγίτες τους θεωρώ τραμπούκους Ναζί, καλυπτόμενους υπό τον εθνικιστικό μανδύα, αλλά από την στιγμή που σε ένα αθλητικό φόρουμ επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις, ή τους επιτρέπεις όλους ή απαγορεύεις παντελώς τις πολιτικές συζητήσεις.
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Aπό μόνοι σας, όχι. Μπορείτε όμως να το ζητήσετε από κάποιον διαχειριστή να το αλλάξει.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (06-06-17), Paneas (06-06-17)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Protassov Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να αποκαταστήσω την ιστορική αυτή αναδρομή στον Καποδίστρια:

Στις 14 Απριλίου 1827 η Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας τον επέλεξε πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας. Την ιδέα να κληθεί ο Καποδίστριας ως κυβερνήτης της Ελλάδος την είχε διατυπώσει πρώτος ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος στην από 27-10-1821 επιστολή του προς τον Δημήτριο Υψηλάντη. Ο Υψηλάντης επίσης υπέγραψε πρόσκληση του Καποδίστρια το 1822 και ο Πετρόμπεης το 1824. Τελικά, στις 30 Μαρτίου 1827, στην Γ΄ εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας, εκλέχθηκε ο Καποδίστριας κυβερνήτης της Ελλάδας με θητεία επτά ετών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της συνέλευσης, ο κυβερνήτης θα δεσμευόταν από το σύνταγμα της Επιδαύρου, έτσι όπως θα αναθεωρείτο από τη συνέλευση.

Σημαντικό ρόλο στην κλήση του Καποδίστρια στην Ελλάδα διαδραμάτισε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αρχηγός του Αγγλικού κόμματος τότε, αν και αρχικά ήταν κατά της εκλογής του. Άλλαξε όμως γνώμη στη συνέχεια και ήταν αυτός που υφήρπασε την έγκριση του Άγγλου μοιράρχου Χάμιλτον που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Στράτφορντ Κάνινγκ.

Παρά ταύτα η εκλογή του θεωρήθηκε ως ήττα της Αγγλικής εξωτερικής πολιτικής και νίκη της Ρωσίας και είναι γεγονός ότι μεταξύ Καποδίστρια και Αγγλίας υπήρχε αμοιβαία δυσπιστία.

Πριν δεχθεί την πρόταση που του έγινε, επισκέφθηκε την Πετρούπολη προκειμένου να αποδεσμευθεί επισήμως από την υπηρεσία του Τσάρου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Λονδίνο, όπου έφτασε σε ατυχή συγκυρία, δεδομένου ότι την επομένη της άφιξής του κηδευόταν ο Τζωρτζ Κάνινγκ.

Η υποδοχή που του έγινε εκεί ήταν ψυχρή. Ύστερα από σύντομη παραμονή στο Παρίσι, όπου έγινε θερμά δεκτός, αναχώρησε για την Ελλάδα. Στις 18 Ιανουαρίου 1828 -κατά άλλους στις 7/1/1828- έφτασε στο Ναύπλιο επί του αγγλικού πολεμικού Warspite, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής και τέσσερις μέρες αργότερα στην Αίγινα, πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Απόσπασμα από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.
    Δεν ισχύουν αυτά και το απόγευμα θα βάλω τις πηγές μου.
    Πρόσεχε μόνο σε παρακαλώ οταν γράφεις την λέξη "αποκαταστήσω" .

Ειναι πραγματικά τραγελαφικά αυτά που διδάσκουν στα παιδιά.

Thanks
    19
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8 φορές σε 5 μηνύματα
    Ignore User

Δημητρη, ξέρεις πως αποκαλούσαν τους κομμουνιστές και ειδικότερα το ΕΑΜ την περίοδο της κατοχής?
    Πριν την Κατοχή, λόγω συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ, "προδότες" και "ΕΑΜοβούλγαρους", χάριζαν και την Μακεδονία μας στους Βούλγαρους. Αργότερα "συμμορίτες" και στο τέλος από τα εγκλήματα που έκαναν "μακελλάρηδες".

Το avatar του χρήστη georgethirdeye

Περιοχή
    Κόρινθος
    Thanks
    802
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 439 φορές σε 325 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα σε όλους και όλες. Παιδιά μη μαλώνετε για τα πολιτικά μη ξεχνάτε το διαιρευε και βασίλευε
    The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (06-06-17)

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό που όποτε ξεκινάει συζήτηση πολιτικού περιεχομένου,και όχι μόνο, καταλήγει μόνιμα σε "μπελάδες" πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο...
    Έχουμε ένα θέμα σε αυτή τη χώρα με τα "στρατόπεδα"... Διαλέγουμε ένα και βουρ στον "πατσά"...
    Ή που θα έχουμε δίκιο ή που να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα... Μια ευρύτερη,εναλλακτική,οπτική,να βολεύονται όλοι,ποτέ...
    Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
    Καλημέρες στους συμφορουμίτες!

28. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red&White-Nick-7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (06-06-17), georgethirdeye (06-06-17), voskos_7 (06-06-17)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Για πουθενά δεν είμαστε...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

30. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (06-06-17), Red&White-Nick-7 (06-06-17), The Dude (06-06-17)

Σελίδα 1367 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 367867967106711671267131713271337134713571363136413651366136713681369137013711377138713971407141714671567166717671867 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές