Κάβλα η Μανκρόνεσα. Σου βγάζει το πρόστυχο η γριέντζω, θα πρέπει να είναι τέρμα βίτσιο στο κρεβάτι... πρέπει να καταπίνει κιόλας...![]()
Κέρδισε ο φίλος μας ο Μακρόν!
Συμπαθέστατος τύπος, συμπαθεστάτη και η κυρία του και πολύ καλοντυμένη απόψε, πράγμα σημαντικό για μια κυρία προέδρου.
Ωραία και η επινίκειος ομιλία του.
*αυτή η σαχλαμάρα, που δεν είναι αμερικανιά αλλά χουντοχαιρετισμός της Νότιας Αμερικής, να βάζουν το χέρι στην καρδιά, όταν ανακρούεται ο εθνικός ύμνος, δεν την καταλαβαίνω. Στον ύμνο κάθεσαι σούζα, ακίνητος. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Ευτυχώς, αυτή τη μαλακία, δεν την έχουμε ακόμα ξεσηκώσει στην πατρίδα μας...
Κάβλα η Μανκρόνεσα. Σου βγάζει το πρόστυχο η γριέντζω, θα πρέπει να είναι τέρμα βίτσιο στο κρεβάτι... πρέπει να καταπίνει κιόλας...![]()
There is a Dude in town
pirateeeeeee (08-05-17)
Σαν το Μαμ-Ρα τον Παντοτινό είναι ρε τύπε..
pirateeeeeee (08-05-17), Red&White-Nick-7 (08-05-17), The Dude (08-05-17)
Ναι ενώ ο Καμμένος είναι καλύτερος!
Επίσης οι γυναίκες αξιωματικοί πίσω χαιρετάνε λάθος.![]()
flessanto (10-05-17), giovanni#10 (08-05-17), panahs7 (08-05-17)
Μπερδεύτηκε το γιωτόμπαλο και νόμιζε ότι πρέπει να στηθεί σαν να περιμένει το λεωφορείο για τα Ταμπούρια.
Ούτε με όλη την ετήσια παραγωγή της Χάινεκεν δεν στρώνουν, στη προκειμένη περίπτωση!![]()
Εν τω μεταξύ, καινούργιο παραμύθι τις τελευταίες μέρες. 600 δις μας λένε ότι αξίζουν υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης. Τη Πρωταπριλιά βγήκε ο άλλος σ' ένα μπλογκ κι έγραψε ότι βρέθηκε...λίθιο αξίας 2,3 τρις στους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας. Και κάποιοι το πίστεψαν και το αναπαρήγαγαν ως αληθινή είδηση. Ενας εξ αυτών ο πανίβλακας ο Καρατζαφέρης στο κανάλι του. Να προσθέσω και τις παπαριές του Σώρρα τις οποίες πιστεύει τόσος κόσμος.
Πραγματικά δικαιώνεται σε απόλυτο βαθμό ο μακαρίτης Νίκος Κούνδουρος που είχε δηλώσει δημοσίως "είμαστε ένα έθνος ηλίθιων".
BrazHlias (09-05-17), celticfrost (09-05-17), flessanto (10-05-17), pf7 (10-05-17), pirateeeeeee (09-05-17), Red&White-Nick-7 (09-05-17), stamatis122 (11-05-17)
Οντως βλέπεθηκε Η-λίθιο, τύπε...
There is a Dude in town
Κοίτα να δεις. Σε κάθε κράτος υπάρχει περίπου ο ίδιος μέσος όρος iq. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη διασπορά. Η θα έχουμε τους πιο ικανούς σε όλα ή τους πιο ηλίθιους
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έγινε, εξαντλήθηκε το θέμα με τον Ρονάλντο και πιάσαμε τον άλλο? Θέλετε να πλακωθούμε και εδώ ή θέλετε να μας χώσει καμιά μήνυση ο υπουργός ή κάνα κυβερνητικό στέλεχος και να ψαχνόμαστε?
Ε δε νομίζω...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε έναν υπουργό που έκανε χειρονομίες σε οπαδούς του Ολυμπιακού, μέσα σε δόρουμ του Ολυμπιακου; Είμαστε σε φόρουμ του Ολυμπιακού ή του συριζανέλ, για να ξέρω, δεν έχω καταλάβει...
There is a Dude in town
Να σχολιάζετε μπορείτε. Να βρίζετε και να χυδαιολογείτε όχι. Συγγνώμη που σας άρπαξα έτσι, αλλά να προστατέψω αυτό το χώρο προσπαθώ. Το χώρο που όλοι μας αγαπάμε τόσο πολύ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Το μισος σου και το κομπλεξ σου δεν εχει ορια. Δε μπορεις με τιποτα να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος για καποιον.χάρηκα που αυτοκτόνησε ο μάνατζερ του Ρουφ; Σε φτύνω στη μάπα γι αυτό που τόλμησες να γράψεις. Προφανώς έχεις αναγορευτεί σε αγαπητικιά και προστατευόμενη των μοντς και σ αφήνουν να γράφεις τις πιο ελεεινές βρωμιές που κατεβάζει το άρρωστο μυαλό σου. Αν νομίζεις ότι με θίγεις, γελαστηκες. Τιμή μου να με βρίζουν φασιστοειδή.
3 ατομα ειπαν οτι το παρακανες με το σχολιο σου για το θανατο του μανατζερ του τσορυ και βγηκε ο Κοσμας και σε προστατεψε σβηνοντας τα. Εμενα δε με προστατεψε κανεις οταν αρχισες να με αποκαλεις χυδαια. Αλλα εγω ειμαι η αγαπητηκια.
Τιμη μου να με θεωρεις φασιστοειδες και χαιρομαι που με αντιπαθεις. Μακαρι να παταγες αυτο το ignore επιτελους, αντι να μου δειχνεις σε καθε ποστ ποσο με σιχαινεσαι.
OK, λουκετάκι και εδώ. Συνεχίστε.
celticfrost (12-05-17)
Χαιρετίζω εμφαντικώς και επαναστατικώς την επανεκκίνηση του θρεντ. Μόνο εδώ μπορώ να βρίζω συγκεντρωμένα και τακτοποιημένα τον άθλιο Βοσκό χωρίς μετά να ψάχνω πού είπα ποια βρισία...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 16-05-17 στις 04:18
flessanto (16-05-17)
Άντε να δούμε πως θα πάει το ρισταρτ
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α ωραία.... γιατί είχα που λέτε ένα θέμα να συζητήσουμε... πολύ κωλόπαιδο αυτός ο Ρονάλδος...![]()
There is a Dude in town
dimace (16-05-17), flessanto (20-05-17), giovanni#10 (16-05-17)
Bookmarks