που να μην πηγαινε και με 200 δηλαδη![]()
Σε σκασμένο ελαστικό λόγω παλαιότητας, την στιγμή που είχε αναπτύξει ταχύτητα 200 χιλιομέτρων, αποδίδεται η τραγωδία με την Πόρσε από τον πραγματογνώμονα που ανέλαβε την έκθεση. Μόλις σε 1,5 δευτερόλεπτο διήνυσε απόσταση 120 μέτρων μέχρι την σύγκρουση, ασύλληπτο νούμερο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
που να μην πηγαινε και με 200 δηλαδη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παιδια ανοιξτε και ενα θεμα "προσωρινη τεχνικη ηγεσια" να βαλουμε τον Βουζα .
giovanni#10 (06-03-17)
Σκέφτομαι να μην ανοίγουμε ξεχωριστό θέμα για κάθε προπονητή που προσλαμβάνουμε. Έχουμε πρόβλημα με τη χωρητικότητα του server που μας φιλοξενεί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (06-03-17), panahs7 (06-03-17), Rena (06-03-17)
Rena (06-03-17)
Πόσο ν' αντέξει κι αυτός ο έρμος ο σέρβερ; Εχει χάσει το μέτρημα φέτος.
Προσωρινός προπονητής να βάλετε. Καθε μερικούς μηνες θα αλλάζει ετσι κι αλλιώς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red&White-Nick-7 (06-03-17)
panahs7 (07-03-17)
Eγινες διασημος τυπε Πεππα!!Το αβαταρ σου ειναι στο facebook.![]()
Ε, τι, πως??? Εγώ δεν έχω φέισμπουκ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Rena (07-03-17)
Εκανε share δικο σου ποστ ο Pandragon.
Τι είναι αυτό?
Περιμενε να σου δειξω.Εκανα screen capture και το ανεβαζω.
Ουσιαστικα εκανε μια κοινοποιηση στο facebook για το συγκεκριμενο θεμα.![]()
differance (07-03-17)
Για να δω τι κοινοποίησε ο τρελός![]()
Χαχαχα.Ξαφνικά βλέπω το αβαταρ και σκέφτομαι:"Αμαν.Τι κάνει ο Κοσμάς εδω μέσα;"
Και μετα είδα οτι έκανε share ο Pandragon
Υγ:Αν και γνωριζόμαστε έκοψα ονόματα κλπ,μην εκτεθούμε.![]()
differance (07-03-17)
Φαντασου γελιο να χαζευεις στη σελιδα με αθλητικα,νεα κλπ και να πεταγεται το γουρουνακι Πεπα.Τι γίνεται εδω λέω;![]()
differance (07-03-17)
'Ηρθα μόνη μου στο οφ τοπικ.
Έβαλα και μια δοση χιουμορ,αλλά δε θα ξαναμιλήσω για Ροναλντο,αφού δε μιλάω ποτέ θετικά γι'αυτόν.
Πάντως άσχετα μα τα ποδοσφαιρικά,ειχα διαβάσει οτι θα κάνει κάποιο είδος βιντεο με την Τζολί για τους πρόσφυγες της Συρίας,γι αυτό προχώρησα σε τετοια παρομοίωση.Θα είχε πλάκα να έρθει και αυτός απο εδώ και να συναντησει τον Τσιπρα.
Βέβαια μπορεί και να είναι και ψέμα.
Επειδή έχει πολύ γερό πόδι, θα το χαρώ αφάνταστα να ρίξει μια γερή στο καλάμι του Τσίπρα, έτσι κι ανταμώσουν!![]()
Rena (08-03-17)
Bookmarks